3 422 4

Мъж загина, падайки от блок в Бургас

Инцидентът е втори подобен само за два дни в жк "Славейков"

Снимка: Флагман
Снимка: Флагман
Константин Карагьозов

Млад мъж загина в Бургас, падайки от блок в жк "Славейков", узна "Флагман". На място в градинката пред блок 20 са пристигнали криминалисти, които разследват случая. Обстоятелствата около инцидента към момента са неясни.

Преди минути трупът е бил покрит от органите на реда. Падането на мъжа е било омекотено от клоните на близко дърво, но недостатъчно, за да се спаси и той е издъхнал при удара в земята. Не е ясно дали става въпрос за самоубийство или нелеп фатален инцидент.

Случаят е втори подобен в Бургас само за два дни. Вчера 19-годишно момиче се самоуби, скачайки от 15-ия етаж на блок 50, отново в жк „Славейков”.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • няма значение
  Отговор
  1 15:28  12.08.17
  Хората са отчаяни и се комплексират от ниските доходи,с които изобщо не им е възможно да се издържат.Това ги кара да се подтискат и да губят смисъла в живота изобщо. Защото колкото и да се преструваме че живеем добре,Колкото и да го крием от околните-това само натрупва негативите емоции и усещания вътре в самите нас.Няма какво да се лъжем!
 • Станислав Мостров
  Отговор
  2 15:35  12.08.17
  Спасението е в изучаване на черни окултни науки и правене на черна магия срещу богаташката сган. Хора не се самоубивайте бъдете твърди и нагли.
 • човек
  Отговор
  3 16:09  12.08.17
  Искал е да живее честно без измами и корупция .честен човек. Младите ще разберат че тиквата е измама
 • Мари
  Отговор
  4 22:47  12.08.17
  Само философи....заплати , отчаяни , и тем подобни...друго става тук, позамислете се.....

Напиши коментар:


Публикувай