Last news in Fakti

13 Август, 2017 10:19 11 809 84

В Слънчев бряг освиркаха Симеонов: Свиньо, палячо! (ВИДЕО)

  • слънчев бряг-
  • валери симеонов-
  • проверки-
  • акция

Вицепремиерът предизвика бурни възнегодувания в "Бедрум"

В Слънчев бряг освиркаха Симеонов: Свиньо, палячо! (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Флагман

Вицепремиерът Валери Симеонов продължава с акцията си срещу шума от заведенията в Слънчев бряг. След като предната нощ затвори заведението „Оксижен” и предизвика ареста на празнуващия 30 години на сцената DJ Станчо, националистът този път влезе с полиция, данъчни и други държавни органи в няколко други заведения, включително „Бедрум”.

Видео в социалните мрежи от проверката там показва словесния сблъсък на политика с посетителите на заведението.

Обграден от униформени, Симеонов е наричан „педал”, „свиньо”, „палячо” и „гнусна личност”. Освиркванията прерастват в скандирания „Оставка!” и „Довиждане!”, докато фотограф опитва да заснеме Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН

    185 21 Отговор
    ЧОВЕКА ДОБРЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ,
    А ЛУМПЕНИТЕ НЕГОДУВАТ!
  • 2 bsbs

    162 9 Отговор
    Утрепките на цяла България събрани на едно място !
  • 3 ЩИТ

    123 13 Отговор
    Напълни ми душата Симеонов.Не мога да си представя че има кои да им се опълчи на тая част от младите(25-40г.) Българи от заможни семейства които си правят каквото си искат.Че даже ходят по такива места и пушат пият и друсат и после държат сметка на останалата част от народа!Трябваше 2-мата с Сидеров да влезнат да видиме тогава АКО ЩЕШЕ И ТАКИ И МАРГИНИТЕ ДА ДОЙДАТ И 20 МУТРИ едно е мутренски битки ДРУГО Е СИМЕОНОВ И СИДЕРОВ.Новите Патриоти.Превъзпитание на младите(25-40г.) които са възпитавани във времена на мутри за които няма място в модерна България
  • 4 SS nazi

    130 9 Отговор
    Валери, докарай баретите да ги начешат по гърбините, какво им се чудиш на тия.

    Коментиран от #48

  • 5 истински десен

    141 5 Отговор
    Затваряйте тия престъпни сборища. Това са истинските мутри. Деца на комунисти събрани да харчат в какао бийч откраднати народни пари
  • 6 mediator37

    130 5 Отговор
    Селянията на Слънчака е като мотопедчето- двама вози - сто тормози.
    Заради банда пияндуруници и няколко чалгарски кръчми стотици хиляди българи отиват в Гърция на спокойствие, тишина и чистота. Държавата ни губи милиарди.

    Коментиран от #52

  • 7 мунчо

    110 7 Отговор
    Няма нито един коментар на човек който е изгледал видеото да защитава отрепките в дискотеката

    Коментиран от #20

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Смешки

    47 87 Отговор
    Симеонов държи целия бизнес с емигрантите и граничарите.
    Въртят далавери за стотици милиони, вие му се радвате, че отишъл да мери шума в Слънчака. Българите са най-простия народ. Заслужавате си съдбата.

    Коментиран от #80

  • 10 Пазарен Либерализатор

    26 71 Отговор
    Реално това показва състоянието на л@йноморието ни и посетителите му. Вицепремиера се излага, тотално, падна на нивото на опиянчените надрусани там. Очаквам с интерес развитие по случая.

    Коментиран от #12

  • 11 Булгаристан

    33 57 Отговор
    Зам. Мин. Председател да ходи по нощите да мери шума на дискотеката. Валерка, кажи пред всички, че Очите се е покрил и Слънчака спря да се отчита на Бойко и Асфалтпаша те прати вчера да ги плашиш. Тъжна, жалка картинка.
  • 12 осъзнат

    85 11 Отговор

    До коментар #10 от "Пазарен Либерализатор":

    Много добре даже стана, че отиде вицепремиера - да се види на видео каква паплач е охранил българския преход. Това са децата на комунистите ограбили държавата ни.
  • 13 Алфа Ромео

    82 10 Отговор
    Евала бе, един политик да приложи някъв закон строго и категорично без да приеме подкуп и да си замълчи.
  • 14 Трябва твърда ръка

    84 7 Отговор
    На които, не им харесва, да има ред в България,да се скрият на 2 метра под земята,или да заминават на другият бряг на Черноморието,със кофичка вазелин в ръчица....
  • 15 Гост

    82 13 Отговор
    Поздравления за г-нСимеонов!
  • 16 Гого

    46 18 Отговор
    През зимата ще във Банско що не махне охраната да осети народната любов. А кога ще влезе в циганските гета да види как се краде ток вода и се вдигат незаконни къщи?
  • 17 браво

    54 2 Отговор
    Вискаме на видеото дебело вратите мамини дечица и метресите им. Горди ли са? Богати? Дават ли пример? Докато циганите пребиват етнически българи в малките населени места. Под негативните коментари срещу борбата на този обикновен човек срещу мутрите наследство от социализма са предимно минуси. Явно има защо
  • 18 Отвраъът....

    62 6 Отговор
    Много боклук има в България,от 1944 до сега се натрупа планина от всякаква безродна измет.Трябва да имаме и ние Херкулес,та да почисти нашите Авгиеви обори,но Симеонов е много малък Херкулес,трябва Нещо по мощно срещу тази сган от мутри,к..ви и чалга метреси.....
  • 19 гост2

    51 2 Отговор
    Политиците имат екипи които преглеждат форумите. Факта че намират подкрепа в действията си (коментаристокрация, гласуване) ще ги накара да продължат в тази посока дот изтръгване на мутрите и бизнеса им
  • 20 Борис

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "мунчо":

    Мунчо има и нормални хора в тая държава.

    Коментиран от #24

  • 21 Въй

    20 34 Отговор
    Дори и да затвори и доведе до минимум шума на слънчака, средностатическия българин ще се оправи ли ще му стане ли минималната заплата 1500 лева ще живее ли по добре? Ще оправи слънчака колкото направи пенсиите 300 лев. Ама се надупи пред тиквата щото кокъла сладък, а и като си начело на група за трафик на мигранти по добре пенсията 200 и да си вице и никой да не те пипа. Така, че дай на простолюдието зрелище и гледай цирка. Идват избори трябва реклама а лоша реклама няма.
  • 22 кон

    15 33 Отговор
    Симеонов що не влезе в комплексите Козият рог? Крадлив палячо!!!
  • 23 Пламен

    32 31 Отговор
    Що не дойде в Горна Оряховица, 2 дни циганска сватба със супер наточена музикална уредба, да арестува "диджея". Щото ще му пуснат кръвчицата, а л..ннометите край него(народната милиция) направо ще ги копаят! Събрали са се по морските резиденции ад ядат и пият на корем, пък дай малко и ПИ-Ар. Хляб и зрелища. Ама на границата по изборите се видя що за утрепки са! Я бабата да го осъди за тормоз, че и държавата(той е политическо лице!) за хиляди в евро!
  • 24 мунчо

    35 0 Отговор

    До коментар #20 от "Борис":

    Май си прав. Гледам коментарите. Гледам + и - срещу всяко мнение. Гледах видегото. Хората (обикновените) не могат да бъдат лъгани вечно. Виждат и разсъждават.
  • 25 vdv

    43 3 Отговор
    В Гърция е по-добре,по-евтино е и я няма селянията от Слънчака...
  • 26 Пламен

    39 1 Отговор
    Пък и който не е наясно, "каймака" се пресели в Созопол, Слънчака е отстъпен за опикаване/у.иране/оповръщане на БритДринкИоутХомосешуъл. Там вече забравете за нормален семеен туризъм.
  • 27 ходещ в Гърция

    64 1 Отговор
    За селянията на Слънчака бях чувал. Но мутрите от видеото ме потресена. Не очаквах да видя това през 2017 година. Явно дебелите вратове живеят още в 1993.
  • 28 гларус

    43 16 Отговор
    До тук добре . Ама ако махне и чалгаря Слави от екран ще стане национален герои Споменатият дългуч с обеците опропасти цялото това поколение и никои не му е потърсил сметка
  • 29 гост

    16 30 Отговор
    Крадецът вика: дръжте крадеца! Няма как компрометирания Симеонов да убеди хората в чистата и идеална цел на тези акции от негова страна.
    Не му вярвам, по-честно е да си каже какво цели. Преди време най-нагло изиска подробна информация за имотите по Черноморието ни - за какво ли? Ами сега освен още повече финансов, има и политически потенциал, които удобно ще използва за собствено обогатяване. При такива индивиди всичко се върши с корист, пък вие си мислете, че ...
  • 30 Мършата

    12 45 Отговор
    Хората са отишли да си почиват, да се кефят, не да гледат някъв си! От къде на къде ще им разваля празника? Не стига че ни краде парите от парламента, ами ще ни краде и от времето! След бая време крадене, Пудела си седна мирно и кротко, ама май още не се е накрал.....

    Коментиран от #33

  • 31 Ами така е

    47 3 Отговор
    Никога не съм бил фен на пишман-националистите като Симеонов и Болен Кактуса, но в случая няма как да не изразя подкрепа за постъпката на Симеонов, най-малкото защото е първа по рода си, от страна на действащ и управляващ политик. Жалкото е само, че в България по линия на мутрите, нищо, ама съвсем нищичко не се е променило...
  • 32 Милена

    44 2 Отговор
    БРАВО, браво на Валери Симеонов, наври ги тия МУТРИ - в МИША ДУПКА , "отсвири ги завинаги" или ги накарай ДА ЧУКАТ КАМЪНИ в кариерите! СТИГА са се множали БОКЛУЦИ в Б-я, трябва да им се ОТРЕЖАТ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ "ТОПКИТЕ" на тия ПЛЕВЕЛИ, за да изчезнат завинаги!!!
    Да се ОТНЕМАТ ЗАВЕДЕНИЯТА И ХОТЕЛИТЕ на морето в ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА, това са КРАДЕНИ ПАРИ и да се отправят ДИРЕКТНО В ЗАТВОРИ притежателите им!!!
  • 33 Екарисаж

    25 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мършата":

    Много сполучливо си избрал името си.Браво!!

    Коментиран от #36

  • 34 отвратен

    48 1 Отговор
    Гледах видеото и съм отвратен от мутрите в дискотеката. Все едно сме в 90-те години.
  • 35 глас от народа

    36 1 Отговор
    Още в Понеделник данъчни и прокурори на тия мутри от Бедрум. Цацаров да не дреме по морето а да запрете ръкави и да чисти
  • 36 Мършата

    6 35 Отговор

    До коментар #33 от "Екарисаж":

    Не съм си го избрал Аз, избраха ми го приятелите! Гордея се, че нося този псевдоним, много си ме кефи! Гордея се че имам сънародници, като тез, които се опълчиха! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ за яка музика на КАКАО БИЙЧ!!!
  • 37 WTF

    14 9 Отговор
    Прашец в очите на хората. Циганизацията и радикализацията на мюсюлманите явно е по-маловажна от Какао Бийч, където идват групи от цял свят да пеят...това, че циганите раждат деца, които да се обикалят по кофите за боклук или да просят, крадат и убиват явно не го притеснява тоя "патриот" и неговите колеги...смешници с власт. Дай на селянина власт и му гледай сеира...
  • 38 Винкел

    15 9 Отговор
    Вальо Винкелът що не влезе в Столипиново или в Максуда като е толкова голЕм патрЕот?
  • 39 Истината

    12 23 Отговор
    Инвалит съм с пенсия от 153 лв което се равнява (78)евро на месец с 2 деца на 1 год. И на 4 год. Никой не може да ме наеме на работа в това състояние. Сидеров обещавале 1000 лв мин пенсия преди 5 години ако е на власт. Валери Симеонов обеща мин 300 лв пенсия преди 6 месеца. Къде са ни обещаният г-н Симеонов ? Трупаш пачки от хотелите в Малко Търново с граничните полиция по 60 лв на нощувка. Хората се забавляват в момента с пари спечелени в чужбина и идват да ги харчат в България а вие ги гоните гоните и туристите чужденци да ходят в Турция или в Гърция на почивка. Народен предател си ти.

    Коментиран от #53

  • 40 Кака Гинка

    11 14 Отговор
    А защо до сега не решиха този проблем? - публична тайна е,че положението в черноморските ни курорти е такова от години.Май някой е спрял да си плаща "таксите" и лично зам.премиера се е заел да му налее акъл в главата.Нашите управлявящи са най-работливи,когато са засегнати частните им интереси...
  • 41 пацо

    33 1 Отговор
    само мутри срещу него на снимката . пратете баретите да потернират с тях
  • 42 Валко неимпускаифъндък спривсички незако

    17 1 Отговор
    Разбииги
  • 43 Хихихи

    29 4 Отговор
    Господин Симеонов, твърда ръка трябва, не ги жалете тия льольовци, ако нямаме солидни спец отряди, вземете малко на заем от Рамзан Кадиров. Неговите лъвове няма да ги оставят и думичка да продума, защото от устата на тия псевдо мутри че шурти кръв. Пък може и без да искат и някоя глава да отрежат. Хихихи
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гостенин

    18 0 Отговор
    Според мен това което се прави е добре,също трябва и в другите курорти да има контрол,но за да спазват хората законите и да и бъдат лоялни към държавата е хубаво господата с власт да го направят първо те!!!А не всеки ден да четем и слушаме кой колко откраднал ,кой къде кадрува,на кой жена му и дъщеря му са назначени еди къде си кой какви имоти има и знае откъде са му парите и др.подобни.
  • 46 Всяко лято едно и също

    29 2 Отговор
    Имам преки наблюдения върху редовните посетители на бедрума. Те вина нямат че са ограничени: това са хора чието ежедневие се свежда единствено до това да покажат новите си парцалки, реплики на дизайнерски дамски чанти, мъжете със запретнати ръкави да покажат новата татуировка, да консумират бело, най-вече да се правят на страшни, гледат лошо, защото на съседната маса очевидно са по-платежоспособни от тях, те пък гледат по-богатите и т.н. Този шум е излишен. Просто в продължение на 1 месец редовни проверки на документи и запис на егн. После преса от нап. И пак и пак и пак. Докато започнат да плащат данъци. Те сами ще се снишат, никой не иска държавата да го рови. Нещата от само себе си ще се наместят. Симеонов прави грешка, че тръгва така на лошо, стига да искат държавата винаги може да ги смачка. На мен лично ми се струва че тука има някакви други интереси-я финансови, я имотни, я териториални за влияние. Времето ще покаже. Всъщносъ бедните души от бедрума мислещи се за "класа" не са проблем, проблем за чужденците утрепки, обикалящи пияни и друсани из целия слънчев бряг. Те са тези които развалят имиджа на курорта.
    ПО ИНТЕРЕСЕН Е ВЪПРОСА ЗАЩО НЯМА КАЧАУЛКИ СЪС СИМЕОНОВ, ДА ВИДИМ ПОДРАЖАТЕЛИТЕ НА БАШ ГЪЗАРИТЕ ДАЛИ ЩЯХА ДА СЕ ДЪРЖАТ ПО ТОЗИ НАЧИН?
  • 47 gnida

    18 5 Отговор
    Евтин популизъм .....Ако трябва от някъде да си оправим държавата , мисля , че е редно да се започне с горните етажи на властта и т.нар. "политическа класа" . Дори мисля , че е редно народът да взима активно участие в това ! Съдът и съдебната система би следвало да се реформират дори преди това , за да започнат да действат целесъобразно закона ! Каквито и да са законите те се спазват от народа , но не от други елементи ! Разбирате , че говоря за прекалено дългия , дисфункционален преход .... Характерен за обезличаването ни като народ ! Затова калпавите правила през комунизма , са по-ефикасни отколкото сега през демокрацията , защото бяха спазвани от всички !
  • 48 Освиркванията прерастват в скандирания

    26 2 Отговор

    До коментар #4 от "SS nazi":

    Трябва да ходи с 3-4 оператора за да записва обидите и псувните по негов адрес, после тези лица се разпознават и се съдят по съответните членове, като се поставят под наблюдение и проверка! Обикновено това са мутро-богаташчета с доста сенчести занимания и доходи. Нека не забравяме, че всчки сме хора и законът е един за всички, но в момента закона е за бедните, а не за мутрите и депутатите. Когато обществото поеме по този път, няма да го има и овчето търпение и смиреност, както е в момента. Ще се надигаме обединени и решителни, както правят гърците и румънците!!! Нека жандармерията респектира анаболните Батки, дето са мор за скромният народ и да им напомни, че има СИЛА, която ги контролира, защото съвсем се самозабравиха...
  • 49 ПУКА МИ

    21 1 Отговор
    Май не са ни виновни политиците , това ни е дереджето ей такива лумпени живеят в България - това е хайлайфа д'ет са вика , и като не могат да шмъркат , и да друсат на спокойствие ....вижте какво става , дано само да не е поредният изигран театър !

    Коментиран от #51

  • 50 селянин

    15 2 Отговор
    Не съм гласувал за винкелу ,но и тези палячовци мутри и к..ви прекалиха !!!Аз съм селянин ,но никога не бих се държал като тази паплач ,която уж са граждани !!!
  • 51 Цветан Колев

    4 8 Отговор

    До коментар #49 от "ПУКА МИ":

    Малко ми прилича на показна комплексарщина, израз на страдание за липсата на реален властови пост, желание да прикрие пародийното си участие въ властта и подчиненото си положение в коалицията и не на последно място - неистов опит да заличи усещането на избирателя за излъганите му надежди към "почтените и милеещи за нацията патриоти". Аз не съм най - обективния коментиращ, защото харесвам Бедрум, София, Пловдив и Слънчев Бряг, но не си спомням през многократните ми партита в клубовете да съм срещал някой насила натикан там. За това съм изненадан от десетките негативни за клуба коментари, очевидно от хора, които никога не са били там, а и които никога не са насилвани да ходят там. Може би Господин Симеонов е търсил място за покой, объркан в очакванията си от името на клуба - в такъв случай го разбирам.

    Коментиран от #55, #56

  • 52 Реалист

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    Местата по които ходиш ти в Гърция какво общо имат с курорт от ранга на слънчев бряг? Те са по скоро като Черноморец и Синеморец. И на запад има тихи курорти и шумни такива. Кога за последно ходи в Ибиса за да видиш какви клубове има и до колко часа работят? Просто всеки сам си избира дали да ходи в семеен или купонджииски курорт. В България всички ревете само за слънчев бряг при положение, че имаме тихи и спокойни курорти със страхотни плажове, чиято чистота е международно призната със син флаг. Такъв пример е Албена където чадърите и шезлонгите са безплатни, паркинга също, няма дискотеки и е страхотно място за тиха почивка.
  • 53 Гост1335

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Истината":

    Добре де, инвалид, ама деца да правиш и да ревеш за помощи можеш. То да си само ти...
  • 54 сноу

    19 1 Отговор
    Че кой да им мери чалгарските сборища ..То пак добре ,че Симеонов се навил да влезе при тия вече тотално изчаткали боклуци.Всички други уж институции, не смеят дори с човките си да надникнат, а и да надникнат, ще е само за пликчето с пачката.Тая всичката сган е бъдещето на БГ -това сътворихме за 25 години ,отрепки ,помияри ,чалгасари и цели пълчища м...сари.
  • 55 разяснение

    11 2 Отговор

    До коментар #51 от "Цветан Колев":

    Не искаме да ходим в Бедрум. А искаме вие децата на комунистите с откраднати през прехода пари да влезете в затвора. Толкова ли не става ясно от коментарите надолу!
  • 56 Цветан Колев

    1 12 Отговор

    До коментар #51 от "Цветан Колев":

    И само да допълня, до сега никой не ми е предлагал нито "бело", нито "черно" и съм убеден, че не съм нито утрепка, нито лумпен, нито мутра, нито дете на комунисти и най - вече не помня в Бедрум да е имало сбиване, оповръщане на зеведението и подобни простотии, все неща, които част от коментиралите най - вероятно адмирират в селските и тези на Студентски град чалготеки.

    Коментиран от #57

  • 57 гост12

    18 0 Отговор

    До коментар #56 от "Цветан Колев":

    Видяхме ви на видеото що за стока сте. Мутри второ поколение, деца на крадливи комунисти. Всички видяхме видеото.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 син на комунист

    3 19 Отговор
    Времето на вън се пооправи, скачам в закупеното от баща ми с комунистически пари Бентли /на старо обаче, за 130 000 лева/, тегля от сметката на баща ми 7 - 8000 лева, вземам моето момиче, както мило го нарекохте "курва" и за има няма - три часа и половина съм прелетял разстоянието от София до Слънчака. Тази вечер смятам да изпия двайсетина шота текила за здравето на всички хейтъри в този форум. Ако не работи клуба ще го направя в апартамента си, закупен отново с комунистически пари от баща ми /брои 600 бона 2013 година, вервайте ми/. Приятен ден на всички. А ... и между другото не ми се налага да работя, но го правя ..... имам си три скромни казина в София, отново подплатени с комунистическите пари на баща ми. Да ми е жив и здрав.

    Коментиран от #60, #61, #63

  • 60 Милен

    11 0 Отговор

    До коментар #59 от "син на комунист":

    Чакай сега! Нали уж имаш три казина, защо ти е да теглиш от парите на баща ти. Да не се окаже, че докато си писал, твойта ти седяла въз моцуната. И да ти пИкам на бентлито. Може ли да си такова клише бе!?
  • 61 Избягал от България заради баща ти!!

    13 0 Отговор

    До коментар #59 от "син на комунист":

    Нямам Бентли,нямам три казина,нямам апартамент,все неща купени с крадени пари и измама.Но като седна вечер пред телевизора със чаша хубаво уиски и малко мезе,ще поглеждам дали някой с Бентли,не е номер едно в новините ...
  • 62 пейтриъто

    6 2 Отговор
    Така наречените "патриоти" показаха абсолютна некадърност-локумите им и популизма се прояви отново - никаква адекватна реакция срещу престъпността, включително и любимата им "циганска", защита на олигарси с мераци за строежи (случая с Калиакра и по други апетитни места, най-често курортни на земи придобити на безценица от шепа перачи) и какво-борба с шума по морето...
  • 63 Син на комунист

    1 9 Отговор

    До коментар #59 от "син на комунист":

    Господин Милен, ако бъдете така добър да ме осведомите в коя друга държава сте избягали заради баща ми лично ще Ви посетя и за извинение от името на комуниста ще направим заедно едно хаус парти в тамошния еквивалент на Бедрум. Не е изключено да Ви предложа и доходна работа в някоя от комунистическите ни фирми зад граница. Нали сме патрижти все пак. Поздрави.
  • 64 Смях

    4 1 Отговор
    Време е за убийства!

    Коментиран от #65

  • 65 Син на комунист

    1 3 Отговор

    До коментар #64 от "Смях":

    Венсеремос

    Коментиран от #67

  • 66 PlimP

    6 0 Отговор
    да ви се.а на туризма, наркомани и алкохолици
  • 67 Смях

    5 0 Отговор

    До коментар #65 от "Син на комунист":

    Може и друго да стане! Memento mori!
  • 68 gost

    12 2 Отговор
    Браво на Сиемеонов и жалко че има толкова отрепки в България тази толкова красива страна .Освен да псуват друго не знаят тези идиоти, но така тези саполи си избиват комплексите.Имам много поюнати които освен да плюят България и да псуват като каруцари друго не могат.Докога ще вирее тази простотия по нашите земи направо ми се реве но какво да се прави.
  • 69 gost

    12 3 Отговор
    Браво на Сиемеонов и жалко че има толкова отрепки в България тази толкова красива страна .Освен да псуват друго не знаят тези идиоти, но така тези саполи си избиват комплексите.Имам много поюнати които освен да плюят България и да псуват като каруцари друго не могат.Докога ще вирее тази простотия по нашите земи направо ми се реве но какво да се прави.
  • 70 МИРО

    8 4 Отговор
    Едни мутри искат да вземят нарко пазара на други мутри !
  • 71 Боби

    9 3 Отговор
    Подкрепям Симеонов , време е този шумов терор да изчезне . За сметка на шепа софиянчета , страдат хиляди туристи . Да преместят баровете в зона която шума няма да пречи . Да намалят децибелите и да спазват нормите и законите които трябва да са еднакви за всички . Дано да има мотивация и сили да продължи това което е започнал . Най-големия ни летен курорт има нужда от такива заведения , но както всички и те трябва да спазват законите и нормите които , за съжяление гогини наред са грубо погазвани
  • 72 куровед

    1 1 Отговор
    Понеже неизбежно се появи и темата с комунизЪмА-и комунизмът и фашизмът са една и съща идеология, на базата на която шайка престъпници грабят и опропастяват родината си.
    За съжаление, след края на Втората световна война, поради общата коалиция, комунизмът не получи адекватна оценка, като тази на побратимите си, национал СОЦИАЛИСТИТЕ от партия на Хитлер.
    Хитлеристите, като цяло проповядват същото, като нашите "патриоти", само дето сега не сме в началото на 20 век.

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 бицепс

    4 7 Отговор
    Ходил съм на Какао Бийч. Хубаво заведение, хубава музика. Такъв вид заведения никога няма да работят до 24 часа. И то в морски курорт.

    В моя град циганите надуват музиката и звучат мазни, цигански бълвочи. И това на обед!!!!!
  • 75 демо

    12 2 Отговор
    БЪЛГАРИ" ЮНАЦИ" и кое им е юнашкото ?

    Коментиран от #81, #84

  • 76 Todorov

    4 13 Отговор
    В дискотеката трябва да е ТИХО - музиката, да се слуша със слушалки!
    Да не се пуши, употребява алкохол и разбира се Никакви танци!
    Задължително вход с черен костюм и пембена вратовръзка за мъжете.
    Жените задължително с жълт минижуп два пръста над коляното на гол крак, гримирането забранено - пионерската връзка не. Музиката само произведения на утвърдени автори от бившият соцлагер И още........а бе я си питайте Симеонов.............

    Коментиран от #82, #83

  • 77 PRAVDATA

    7 4 Отговор
    Bravo Valeri. Prodalgavai bez strah! Svetlata chsat ot naroda e s teb!!!!!!!!!!!!!!
  • 78 КУЧЕ

    3 0 Отговор
    ПОЛИЦАИТЕ КАКВО ЧАКАТ ДА НЕ АРЕСТУВАТ ТОЗИ КОИТО ОБИЖДА СИМИОНОВ НАРИЧА ГО П...Л И ТЕЗИ К..ВИ И П...ЛЧЕТА КВО СА СЕ РАЗВИКАЛИ
  • 79 Палячовщина

    0 2 Отговор
    Жалки изпълнения, достойни за цирка. Това ли е проблемът на държавата - силната музика по курортите. Нямам думи!
  • 80 Единият

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Смешки":

    Едното няма общо с другото. Евала, че спря музиката на тия помиярчета, но им е малко.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове