3 775 4

Откриха съмнително зазидани шахти на Орлов мост

Инженер смята, че е е невъзможно запушването да е работническа небрежност

Константин Карагьозов

Пенсиониран строителен инженер, живущ в района на Орлов мост, случайно се е натъкнал на странна гледка на Орлов мост.

Канализационните шахти на възловото кръстовище в София, което е момента е в ремонт, се оказаха асфалтирани и по този начин и запушени. A вместо шахти са поставени само капаци, за да изглежда, че има канализация.

Според гражданина подобна небрежност е невъзможна при изпълнението на такъв обект. Някой твърдят, че асфалтирането е направено нарочно, за да бъде саботиран тогавашния новоизбран кмет - Бойко Борисов.

Изтъква се аргументът, че тогавашните общинари, приближени до бившия кмет Софиянски са се опитали да бойкотират Борисов.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Роман дизел
  Отговор
  1 17:45  13.08.17
  Сичката работа ни е такава.
 • Бай Митю от Младежда
  Отговор
  2 23:11  13.08.17
  Пълната селяндуризация е в ход повече от 70 години вече... Манталитет, власт, предателство...
 • минувач
  Отговор
  3 23:20  13.08.17
  А че той кога беше кмет... Оттогава досега да не се е разбрало че не се оттича...? Да бе Нещо не ще да е така...
 • Аз помня
  Отговор
  4 23:51  14.08.17
  Аз пък помня когато Бойко в тичната за него арогантност нареди да се асфалтират капаците, т.к. неговите фирми не можеха да ги направят на нивото на улицата. Поради тази причина той казаа: да ги аслфалтираме, а когато има нещо, най-лесно е да се махне асфалта. Така че Бойко се е саботирал сам. Важното е било неговите фирми да ги правят тези ремонти, за да вземе парите. Същото е и с недомисленото метро, с вълничките по Цариградското, магистралите, сега така ще стане с ТОЛ системата. Там гадостта е още по-голяма. Чрез нея ще видите как бедните ще плащат за богатите. Нещо, което с винетките е малко по-трудно. Значи само правозни средства над 3,5 тона ще плащат, но те обслужват най-вече хората - транспорт (София-Варна), храни, горива, отопление. Тези такси естествено ще се платят от превозвачите, но ще се начисляват в крайните цени, които ще плащаме всички ние. Кой основно използва пътищата и няма да плаща, т.к. останалите освен тези над 3.5 тона няма да плащат - богатите и тук таме и някой по-беден, но ще плащат и тези, които нямат коли, не ходят никъде, т.к. нямат пари. И баба Гицка от Гинци ще плаща, за да може Пеевски да се вози безплатно. Това е абсурдът на тази ТОЛ система, която е толкова хвалена.

Напиши коментар:


Публикувай