1 168 5

ДПС: Ахмед Доган никога не е бил консултант на "Цанков камък"

Снимка: Архив
Снимка: Архив
Светослава Ингилизова

"Пропагандната машина и почините на черния ПР, които се проявиха в разразилата се кампания, намесваща името на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган с проекта “Цанков камък”, както и всякакви спекулации по темата, са опит за отклоняване на общественото внимание от корупционните скандали и управленската безпомощност и некомпетентност, които белязаха първите 100 дни на правителството", заявиха от ДПС в официална позиция.

"В тази връзка заявяваме, че д-р Доган не е и не следва да бъде свързван нито с проекта “Цанков камък”, чиито консултант не е и никога не е бил, нито с каквито и да е други спекулативни твърдения.

Всеки опит за реализиране на внушения в стил “теория на конспирацията” погазва етичните и професионални медийни правила, а всяко съучастие в производството и тиражирането на фалшиви новини от страна на представителите на управляващата партия, коалиционните й партньори, както и на медиите, които ги публикуват, отдалечава България от европейските стандарти. Нещо повече – подава тревожни сигнали към европейските ни партньори за състоянието на демокрацията в страната, която ще поеме председателството на Съвета на ЕС само след по-малко от 5 месеца", пише още в позицията на партията.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пеньо
  Отговор
  1 14:20  15.08.17
  Със същият успех могат да кажат: Доган не е стъпвал в парламента! ДПС яко го е закъсало откъм интелигентност!
 • учуден
  Отговор
  2 15:02  15.08.17
  А КОЙ председател на водородно дружество беше, че не помня явно?!?
 • Архитект
  Отговор
  3 17:38  15.08.17
  Да върне 2 милона,като не е никакъв?
 • помак
  Отговор
  4 23:30  15.08.17
  Бил не бил .....искаме го консултант в КАУША !
 • анти антифа
  Отговор
  5 07:46  22.08.17
  Абсолютно вярно, няма как да е консултант, защото няма нужния акъл за това, така, че не е бил консултант, а просто е прибрал едни 2 милиона, ей така, защото е почетен член, на кражбата. Путин, кога ще си прибира вересиите, да си го взима в Москва, може и съвет да му даде!?

Напиши коментар:


Публикувай