731 0

ЕЙ И ЕС България и Гълъбово подписаха споразумение за сътрудничество

От 2006 г. досега компанията е инвестирала над 6.9 милиона евро в социални програми в района

Венцислав Михайлов

На официална церемония днес ЕЙ И ЕС България и Община Гълъбово подписаха договор за сътрудничество в областта на корпоративна социална отговорност. В рамките на договореното ЕЙ И ЕС ще подкрепи серия от обществено полезни инициативи за подобряване на условията на живот на жителите на общината. Новият договор е естествено продължение на дългосрочния ангажимент на ЕЙ И ЕС към Община Гълъбово и изградените добри отношения между двете страни.

“Изключително съм щастлив да подпиша договора за сътрудничество между ЕЙ И ЕС и Община Гълъбово. Това споразумение надгражда добрите отношения между Общината и ЕЙ И ЕС, и е пример за положителните резултати при изпълнението на проекти,” заяви Президентът на ЕЙ И ЕС България Оливие Маркет по време на церемонията. “През годините този договор се превърна в едно стабилно и ползотворно партньорство, защото е посветен на най-важната кауза - подобряването на живота на хората,” продължи той.

ЕЙ И ЕС ще продължава да подкрепя традиционните ежегодни инициативи на общината, които през годините са наложиха като основа на програмата за корпоративна социална отговорност на компанията. От 2006 година досега ЕЙ И ЕС България е инвестирала над 6.9 милиона евро в социални програми в района на Гълъбово.

Основните акценти в програмата на компанията са подобряване на инфраструктурата, образование и грижа за децата и младежите. Като част от нея през миналата година бе открит напълно реновирания младежки център в града. В реконструкцията на съоръжението бяха вложени 2,2 милиона евро. В момента той е най-модерното съоръжение от този тип в региона.

България


Напиши коментар:


Публикувай