Last news in Fakti

15 Август, 2017 16:33, обновена 15 Август, 2017 21:40 13 469 64

ГДБОП лови душманите на премиера във Фейсбук

  • гдбоп-
  • коментари-
  • фейсбук

Скандал! ГДБОП са задържали днес човек, заради критики срещу премиера във Фейсбук. Това написа в своя профил в социалната медия Владимир Танев, бивш програмен директор на "Дарик радио" и зам.-главен редактор на в."Стандарт". Според него задържаният днес в ГДБОП заради писания срещу премиера е В.К. от София, 36-годишен.

Ето и цялата случка:

Сигурно ви звучи като фантазия или летен сън, но явно грешите в преценката си. Името на този човек ще спестя по негово лично настояване. Иначе съм готов да го споделя пред разследващите власти или прокуратурата.

Случката е от днес. Цивилни служители от ГДБОП са навестили човека в неговото жилище около 12,30 часа и срещу показана призовка за разпит са го отвели в централата на службата на бул. Цариградско шосе. Поводът е била реплика в социалната мрежа с горе-долу следното съдържание: „Идва неговия край, хората ще излязат с пушки“. Според ченгетата това било обида срещу Борисов. Питали са го дали познава други, които пишат срещу премиера. Човекът им отговорил откровено – 95 на сто от българите. Служителите от ГДБОП са поискали човека да подпише декларация, в която се разкайва за действията си. Човечецът е прекарал повече от час в службата, като на изпроводяк са го придумвали да забрави за случилото се.

Пускам този текст с изричното съгласие на потърпевшия, като гарантирам неговата анонимност. Изразявам готовност да съдействам при разследване на прокуратурата. Стига да се самосезира от този пост, завършва Владимир Танев.

Стоян Тончев, журналистът от Поморие, който бе зверски пребит в началото на 2016 г., твърди, че се е свързал със задържания заради Фейсбук публикацията. Тончев потвърждава, че инициалите на лицето, което е било задържано 1 час за разпит в ГДБОП са В.К и е 36-годишен.

Ето и коментарът му, поместен без редакторска намеса:

Разговарях със закарания в ГДБОП български гражданин заради статус във Фейсбук от месец април т.г. срещу премиера Бойко Борисов!
Борисов, ти диктатура ли ще въвеждаш, а? Наясно сме, че полицаите са си вършили работата ПО ЗАПОВЕД! Пак питам, нормални ли сте вие в ГЕРБ!
Инициалите на лицето, което е било задържано 1 час за разпит в ГДБОП са В.К., 36-годишен! Изплашен е и ужасен! Полицаите са били много любезни, но са го предупредили да не казва на никой за случилото се! Казали са му още, че, ако това се било случило в САЩ, вече щял да бъде в затвора!
Отвратен съм! Отвратен!
Главният прокурор на Република България да се самосезсира незабавно!
Какво си въобразявате вие бе, господа управляващи? За какви се мислите?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    20 5 Отговор
    О йееее
  • 2 Аз съм

    74 3 Отговор
    Значи вече нямаме право да критикуваме управляващите. И аз не съм доволен от управлението сега ще ме арестуват ли. Мисля че не е нормално в 21век в Европа. Значи все пак тук всичко е възможно.
  • 3 смех

    63 11 Отговор
    Ех боко, ех тикво, а как ще се справиш с руските тролчета и диверсанти, които коментират извън България. И тях ли ще арестуваш тикво?
  • 4 Ник

    69 3 Отговор
    А ми то не е тайна, че Борисов е впрегнал полицията в негова полза!
    - Това да напомня на едни други времена?
    Аз лично съм блокиран в неговата страница и на част от министрите защото задавам явно неудобни въпроси. - А за троловете му няма какво да говорим!
    С какво се различава Борисов от Тодор Живков по това?
    - Нима навремето не арестуваха хора за това че говорят против властта?
    Ето аз откровено ненавиждам Борисов и го смятам за крадлив, нагъл, неграмотен и страхлив и поради тази си свои мисли нямам достъп за коментари почти никъде.
    Властта позволява да се говори за нея или добро или нищо! - На какво прилича това?

    Коментиран от #48

  • 5 Смолата

    62 4 Отговор
    Аз съм откровено стреснат от случката. Извинявам се официално за всички глупости, които съм казал по техен адрес (политическата класа). Извинявам се също така, че са долни, крадливи, неграмотни, злобни, тесногръди, страхливи, комплексирани, загубени, дяволити, малоумни, недо..ни, пръдливи, ..... дудуци. Ся да дойде гдбоб да им обясня какво означава свободата на словото, а след това да ги съдя до дупка за тормоз.
  • 6 Руския Цар

    13 35 Отговор
    Спокойно,така се ловят болшевики които се държат за пушките и искат Революция!Може да е бил и Чекист?
  • 7 юрист

    16 32 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: Поводът е била реплика в социалната мрежа с горе-долу следното съдържание: „Идва неговия край, хората ще излязат с пушки“...“ 1. От юридическа гледна точка това може да се тълкува като призив за въоръжено въстание и за това критика, изказана/ изписана по начина, посочен в цитата, ПОПАДА под ударите на закона- НК 2. Научете се да се изразявате по начин, който да ви гарантира, че НЯМА да попаднете в обхвата на НК! 3. Цитатът може да се тълкува и като заплаха за живота му. Не случайно не пиша под статии за политици, защото, заради крайно негативното ми мнение за тях, може като нищо и аз да попадна в същата ситуация, в която е попаднал гражданинът с инициали В.К., а това никак не ме устройва.

    Коментиран от #35

  • 8 вес

    65 3 Отговор
    Аз минах през същото! Когато им отговорих, че отивам право при френския посланик след тях, не ме караха да подписвам нищо. След два месеца обаче при обикновена проверка от КАТ ме задържаха с белезници, тъй като се оказа, че съм бил обявен за национално издирване. След час ми ги свалиха, защото никой в МВР не можа да им отговори за какво съм издирван и кой ме издирва. Просто така - пуснат съм в системата от лицето Х. След още един час и още 10 разговора с дежурния им офицер и Бог знае още с кого, за да излязат от ситуация, ми казаха да си напиша данните от личната карта и мобилният си телефон. След това ме пуснаха. Така е в държавата на мутрата Борисов

    Коментиран от #9, #24

  • 9 потьрпевш

    52 4 Отговор

    До коментар #8 от "вес":

    И аз сьм минал по сьщия пьт.Мутрите от ГЕРБ нямат спиране,освен наистина с пушки
  • 10 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    13 37 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Идва неговия край, хората ще излязат с пушки“. Според ченгетата това било обида срещу Борисов.


    Това не е обида ! Това е директна заплаха към премиера ! Някой да е арестуван че му е казал"тиква " "буда " ....? Крайно време е да се осъзнае че интернет не е някакво имагинерно пространство !
  • 11 Скептик

    8 27 Отговор
    Айде сега, някой си никой казал, че някой анонимен стоял час в полицията, защото пишел нещо в Клюкарника за бат Бойко. Амчи то в "Дневник" направо трябва да арестуват и редакторите, и модераторите и коментаторите.
    След тази измислена новина няколко смели форумци станаха активни борци против ГЕРБ, като написаха "Резил!".
  • 12 Трол

    55 1 Отговор
    Ихааа кеф, почвам да пиша от профила на тъщата!
  • 13 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    27 2 Отговор
    Вземате и таблет или комп правите си профил в соц мрежите връзвате се от някои отворен интернет рутер около вас и ползвате устроиството само за писане на коментарии към политиците и сте неуловимиии....слагате лепенка на вградената камера и готовооо

    Коментиран от #28, #29

  • 14 Сретан Иьосич

    31 5 Отговор
    Скоро мн.скоро хайде сега да дойдат чакам ги от ГДБОБ
  • 15 кимаф

    10 31 Отговор
    Закана за излизане с пушки, не е критика срещу премиера, а заплаха за въоръжен преврат ! Обикновено инициаторите на подобни послания само палят фитила на глупаците, които излизат с пушки, и си остават дълбоко скрити !
  • 16 filo

    24 29 Отговор
    До всички плювачи по властта. Като не ви харесва една власт, защо гласувате за нея цели 3 пъти и после ревете по форуми и фейса. Явно или сте глупави или сте се продали за 20 гроша

    Коментиран от #39

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 До всички ГЕРБаджии

    34 6 Отговор
    Турете си го на най сенчестто място от тялото слуги,рая,роби които обичате мизерията и предателството
  • 19 ТОДОР СТОЯНОВ

    38 3 Отговор
    В НАЧАЛОТО СЕ КЕФИХ НА БОЙКО(КАТО ПОВЕЧЕТО МАЙ), НО ПОСЛЕ РАЗБРАХ, ЧЕ Е МАРИОНЕТКА, КОЙ И КОГА МУ ДЪРПА КОНЦИТЕ МИ Е ВСЕ ТАЯ, КАКТО У Е ВСЕ ТЯ И НА НЕГО ЗА НАС-ВАС.АЗ ЩЕ ПОСЪВЕТВАМ ЧОВЕЧЕЦА ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА ОТИДЕ В ПРОКУРАТУРАТА, ДА СИ ПОДАДЕ ЖАЛБА(ДАНО Е ЗАПОМНИЛ ИМЕНАТА И ДА Е ИЗИСКАЛ СЛУЖЕБНИТЕ УДОСТОВЕРЕНИЯ, КАКТО И ПРОТОКОЛА ОТ РАЗПИТ ИЛИ БЕСЕДАТА), ДА СИ ВЗЕМЕ ВХОДЯЩИЯ НОМЕР, ДА СИ ПОТЪРСИ ДОБЪР АДВОКАТ И ДИРЕКТНО В СТРАСБУРГ European Court of Human Rights!ХИЧ НЕ ГИ БАВЕТЕ ТЕЗИ, АМА ХИЧ!ТОВА СИ Е ГОЛЯМ АВТОГОЛ НА БОЙКО ПРИ РАВЕН РЕЗУЛТАТ, В ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА НА МАЧА!
  • 20 no name no face no number

    35 2 Отговор
    Ето ви демокрация жалко , че скачахте толкова срещу скромен хонорар. Сменил се Илия, погледнал се па в тия. Така май казваха хората едно време. Жалко за тази държава, а не беше толкова зле.
  • 21 Хе хе

    9 20 Отговор
    Фалшива новина.

    Коментиран от #23

  • 22 Uflaf

    7 2 Отговор
    Ошибиян и Асан да са самоявят дето трябва . Елате вий ,да не идват те.
  • 23 filo

    11 30 Отговор

    До коментар #21 от "Хе хе":

    Много вероятно фалшива новина. Иначе на всички плювачи ще кажа или предложете алтернатива или замълчете завинаги.

    Коментиран от #26

  • 24 Гост

    28 5 Отговор

    До коментар #8 от "вес":

    И аз съм минал през това. Не случайно гражданите наричат т.н. "държава" Кенеф, след като един чиновник или някоя МВР чанта може да се е.ава с хората ей тъй като гъделичка системата "по погрешка" без да носи отговорност. Между другото е същата система, която се издържа от гражданите и същите мижитурки, заради чийто "дребни грешчици" шамарят системата в Стразбург с милиони обещетения за неспазване на човешките права.
  • 25 гларус

    14 10 Отговор
    Много са тъпаците в феисбук дето коментират Това е мястото дето по тъпичките тренират да се изевят
  • 26 Джейсън Ворхес

    34 3 Отговор

    До коментар #23 от "filo":

    Май вие скиро ще замълчите за винаги и не сме плювачи а патриоти и обективни мeстото на Б.Б и компания е в белене old

    Коментиран от #44

  • 27 НАИВЕН

    5 19 Отговор
    Абсолютни глупости пишете вече, те толкова хора пишат против него, толкова години... изфабрикувани новини :)
  • 28 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Мислиш ли? Де да беше толкова лесно...
  • 29 Лост

    16 1 Отговор

    До коментар #13 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    Баце, много усложняваш нещата, със всяко устройство можеш да навигираш инкогнито, даже и от твойто ИП. Достатъчно е да отидеш на настройки на браузъра.Пиши квото си искаш. От фейсбук е друго- сложил си снимка, адрес, телефон т.н. Пък и повечето ИП са динамични. Пък и сме демокрация, всеки има право да изрази своето мнение по даден въпрос.
  • 30 Fan Truck

    23 3 Отговор
    Айде на лов,за BG "Гюленисти".
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Мишо Бирата

    18 2 Отговор
    ... и мен така - тихомълком и ме изядоха червейте веч !!!
  • 33 Мерц

    9 51 Отговор
    Само Б.Б. Само ГЕРБ!!! МРЕТЕ комунисти!

    Коментиран от #34, #38

  • 34 Спуун

    21 4 Отговор

    До коментар #33 от "Мерц":

    Слуга на пребоядисан комунист
  • 35 Glog

    24 5 Отговор

    До коментар #7 от "юрист":

    Само политически кретен може да ТЪЛКУВА подобен текст като призив за насилие. Защото той казва, какво ще стане, а не апелира (не предлага) да бъде направено.

    Коментиран от #63

  • 36 Али Раза

    4 34 Отговор
    Плювате много друг път, бил такъв онакъв ама сега малко се понаакахте. Не го плюете :)))) Боко си е мъжкар ,а вие шубета.

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ben

    27 4 Отговор

    До коментар #33 от "Мерц":

    Бойко Борисов никога не е напускал комунистичиската партия.
  • 39 Чочо

    1 6 Отговор

    До коментар #16 от "filo":

    За 20 рубли!
  • 40 Кой бе

    27 3 Отговор

    До коментар #36 от "Али Раза":

    Свинекомплекса ГЕРБ начело с Бойко Тъпото ли бе?

    Дреме ми на капандурата, взимам си скрита камера и чакам да ме извикат, после у Страсбург - чиста печалба!

    Коментиран от #41

  • 41 Сретан Иьосич

    14 1 Отговор

    До коментар #40 от "Кой бе":

    И аз така и един молотов
  • 42 Джейсън Ворхес

    21 1 Отговор
    Докаде го дакарахме повечето тука сега си мислят че някое уше чете чата и не смеят да си кажат мнението какво им е на душата.Драги читатели и коментатори това е идеята на цялата история на тоя престъпник са му такива методите и подхода на подтисничество и манипулация хайдук от ниско стъпало
  • 43 Народната любов

    20 1 Отговор
    Тук блика народната любов от всяка дума. Ако някой мисли сериозно да прави нещо, нима ще напише какво в Лицеватакнига? Смешно е и жалко, че Бойко до толкова е загубил уважение в БГ, че търси евтин ПиАр по този начин и ако службите наистина правят това, което пише в статията, то няистина не е ясно за какво са ни.
  • 44 filo

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Джейсън Ворхес":

    Мале как ме уплаши, не е истина.

    Коментиран от #45

  • 45 Джейсън Ворхес

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "filo":

    Еми то си е за страх и Фреди така като тебе и нали знаеш

    Коментиран от #46

  • 46 filo

    4 9 Отговор

    До коментар #45 от "Джейсън Ворхес":

    По-добре се поограмоти малко. Всъщност забравих, за това е виновен Бойко
  • 47 gost

    5 13 Отговор
    Плюете Европа-та а като ви стегне шапката веднага се сещате за Стразбург. Оправихте ли си къщата та плюете Европа?!
  • 48 НЕразбирач

    16 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ник":

    Казваш "..или добро, или нищо" - и питаш на какво прилича: ами пролича ми на "умряла" власт! На такава, дето взема по 40% комисионни, а после защо магистралите не ставали като хората - ами щото парите за направата им са "орязани" с 40%...Ако от човек отрежеш 40% - той "ще става ли на човек"?
  • 49 Откровено

    3 9 Отговор
    Четох ,и щом стигнах до името "Стоян Тончев" ми сА изЯсни. Все пак широк кръг от хора съвсем не са наясно за какво иде реч. Не мога да определя дали момчето страда от някаква шизофрения, но със сигурност има някоя друга откована дъска, и храни болезнена омраза към кмета на Поморие, който е гербаджия, и в случая не е важна политическата окраска,и тя няма нищо общо.Това е започнало с битовизми, и прераснало в опити да се уязви и политически кмета и неговата партия. Та каквото и да ви говори Тончев ,95% измислици 5% под съмнение, в случая омразата е водещият мотив. Вероятно е съчинил поредната история съшита с бели конци. Да почакаме да извади черно на бяло някакви доказателства, и тогава да си правим заключенията. Не защитавам никого , но и не ми харесва ,хора които не са наясно, да ползват този хомо-фарс като повод за плюнки.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 За автора

    6 10 Отговор
    Владимир Танев, разкрит като агент „Спасов“ на шести отдел на ДС от Комисията по досиетата, стана създател и идеолог на антипротестна група във Facebook. Танев е журналист, работил в Дарик Радио и бивш съдружник на Васил Божков – Черепа във фирмата „МНД“.

    tanev-mnd

    През 1997 г. Танев, Черепа, Радосвет Радев – агент „Карак“ и Тошо Тошев – явочник „Бор“ влизат в съвета на директорите на акционерното дружество „МНД“ АД, което е с предмет на дейност електронни и печатни медии.

    Дейността на „МНД“ АД е прекратена в края на 2006 г., като тогава дружеството е било собственост на Медия Холдинг (издател на Труд и 24 часа), Нове Холдинг на Божков и Дарик Радио на Радосвет Радев. Тази неизвестна до монента корпорация може да бъде заподозряна като шапка на медиен холдинг оглавяван от Черепа.

    Васил Божков – Черепа е цитиран в няколко доклада на американските посланици в България като водеща фигура в българската организирана престъпност. През 2003 г. като кандидат за кмет на СДС премиерът Пламен Орешарски се срещна с него и това стана причина кандидатурата му да бъде оттеглена.

    Вицепремиерът в правителството Орешарски Даниела Бобева също има топла връзка с Васил Божков – Черепа, разкри по-рано Биволъ.

    Групата създадена от Владимир Танев се казва „София без блокади“. Администратори в групата са бившият вътрешен министър Богомил Бонев и Веселина Томова от сайта Афера.бг. Като публичен говорител се изявява Нора Стоичкова. В отворено писмо до Столична общи
  • 52 Кан Кубрат

    21 1 Отговор
    Това е показно, за да си затраят всички треперушки. Ще има и още много такива случаи. В САЩ е още по-зле там живеят в система далеч по-лоша и от комунизма. ТОВА Е ДЕМОНОКРАЦИЯТА!
  • 53 1човек

    6 8 Отговор
    Не защитавам Борисов, но източникът на тази информация Танев е агент на Държавна сигурност и съратник на Черепа. Сами си правете изводите....

    Коментиран от #54

  • 54 Трол

    16 0 Отговор

    До коментар #53 от "1човек":

    Напълно си прав! Но пък Борисов е бил член на БКП, имал е охранителна фирма (знаем по кои времена), дружка на Пашата и охрана на бай Тошо.
  • 55 цоньо

    8 0 Отговор
    ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ
  • 56 Славчо Трънски

    3 19 Отговор
    Алооо, джурналистите, не произвеждайте фейк нюз! При днешното време на атентати и джихади едва ли е удачно да зовеш хората да излизат с пушки другаде, освен на лов. И на всичкото отгоре този другар явно не е живял по времето на Тошо Първи Правешки. Тогава щеше да е изчезнал преди още да изреве като убодено мече, че го цензурирали. А да не говорим че номера с 95 процента, които искат да излязат с пушки за да убият ББ, това е върха на лъжливата новина. Явно тези дето го избраха за трети път за премиер са останалите 5%. Кажи му комунист и не го обиждай повече!

    Коментиран от #59

  • 57 Пушката, майко, тенката

    13 0 Отговор
    Не един и не от една партия заслужават да бъдат изправени до стената!
    А не новината, а изборите са подправени (има и българска дума за това, драги ми смехурковци).
    И сред моите приятели и познати, нито един не е гласувал за управляващата партия!

    Коментиран от #60

  • 58 гост

    10 0 Отговор
    А било демокрация. Свобода имат само престъпниците. Репресии на нормалните хора се засилват и то показно и нагло.
  • 59 Heorgi

    3 3 Отговор

    До коментар #56 от "Славчо Трънски":

    Alo drigario Transki kato bibj slujotel na D S vi omoliavam da ne se vrahtate nazat v bremeto oti i vie bexte sahtite mutri nedavaxte nokakva svoboda na naroda i za nai malkoto vatre i boi i posle zatvor

    Коментиран от #61

  • 60 Славчо Трънски

    3 8 Отговор

    До коментар #57 от "Пушката, майко, тенката":

    Да, прав си, изборите бяха фалшифицирани и то с много, но не сега, а 90-та година, когато 100 годишната партия - разпоретница БКП=БСП се измъкна като змия от кожата си, и излъга народа че тя е спечелила изборите. кажи му комунист ине го обиждай повече!
  • 61 Човек

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Heorgi":

    НЕГРАМОТЕН !!!
  • 62 Сакура

    1 3 Отговор
    Пришла зима завила вюга, в етом партии заслуга. Прошла зима, настала лета, спасиба партии для ета........
    И си свалете от Ютуб старата песен; Товарищ Сталин вьi болшой учонай....
  • 63 Не обичам да съм кон с капаци

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Glog":

    Само че тук е казана само „удобната” част от текста, тази която показва въпросния индивид като жертва, репресирана и цензурирана от лошата власт. Ето ти пълния текст, има го в други медии, със снимка от профила на Васил Коцев:

    „До Бойко, това което вършиш, ще те изхвърли не само от властта, а и ще ти отрежем главата! Това ли целиш! Българите да хванат пушките и ножовете! Денят идва”

    Така май звъчи доста по-различно от невинна жертва, писала срещу властта, нали?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове