774 2

Защо Дончо Барбалов яхна велосипеда?

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук
Венцислав Михайлов

За 25 минути се стига с велосипед от кв. "Хладилника" до ул. "Московска" в средата на работната седмица. Ако сезонът не е отпускарски, може би времето за изминаване на този маршрут ще е малко повече. Но е наистина зареждащо.

Това написа в профила си във Фейсбук заместник-кметът на София Дончо Барбалов.

До 2019 г. по план в София трябва да има около 144 км велоалеи, които да са свързани помежду си. В момента те са около 60 км. По централната ул. "Раковски" предстои да бъде маркирано трасе за колоездачи, за радост на любителите на този транспорт. По бул. "Дондуков", чийто ремонт е в разгара си, също е предвидено да има велоалея.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • велосипедист
  Отговор
  1 15:56  17.08.17
  Маркирана, не означава направена. Това, че очертават с боя 50 см. в края на платното, не означава, че правят велоалеи. Велоалеи има направени в Младост и покрай бул. Тотлебен и Цар Борис, където велосипедните алеи са отдени от платното, по което се движат колите. Искам да попитам тези, които измислиха това с очертаването на велоалеи по платното, където се двиат колите, дали биха позволили на децата си да карат колело там, по тези така наречени велоалеи?
 • неутрален
  Отговор
  2 02:01  20.08.17
  Какви велоалеи ги бият по простите тикви тези от общината? Намърляха с жълта боя някакви участъци, които свършват в нищото и "великата"Фънди с ученическата тъпа усмивка гордо докладва за тях. Случайно да виждате Барбалов да се движи по велоалея, че аз нещо не я виждам? халюцинациите за велоалеи са от страна на общинарите, които ни хвърлят прах в очите и за поддръжките на подлезите , ремонтите и какво ли още не .Само кражби и лъжи-е това е .

Напиши коментар:


Публикувай