1 599 4

Паркират лодки и перални в металните гаражи

Снимка: в.
Снимка: в. "Марица"
Стефанаки Йоанис

Надуваеми лодки, велосипеди, перални, хладилници и какви ли не още находки изскачат от гаражите в "Южен", когато се наложи клетките да бъдат премахвани принудително. Това съобщи кметът на района Борислав Инчев преди насроченото за днес демонтиране на незаконни гаражи, съобщи в. „Марица“.

По план само в рамките на днешния ден трябва да бъдат разчистени 9 метали гаража, като първи ще са разположените по бул. ”Македония”от №75 до №85. След това акцията ще продължи на улиците ”Енисей”, „Георги Кирков“ и „Болград“. "Като знам обаче какви неща намираме в клетките, не смея да давам прогнози. В такива случаи се налага да описваме всяка вещ. Най-страшно беше, когато открихме в един гараж 50 или 60 кг тютюн. Това е акцизна стока, трябва да викаме служители на митниците, голяма разправия беше", разказа Инчев.

Иначе собствениците на гаражите са уведомени с констативни актове и има влезли в сила заповеди за демонтиране, които са залепени върху самите клетки. Борислав Инчев ще даде старт на днешното събаряне и ще обобщи докъде е стигнала битката с незаконните гаражи в "Южен".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • бг идиотизъм
  Отговор
  1 23:22  16.08.17
  Битката с незаконните гаражи......колко мащабно и величествено звучи, даже на моменти героично, какви чутовни общинарски усилия да прецакат хората.
 • Панела life
  Отговор
  2 00:40  17.08.17
  Заповядайте и в София, кв. "Надежда" - 1, точно до и около сградата на Общината, пред очите им, има цели селища от незаконни гаражи използвани дори и като летни кухни през жегите. По цял ден седят на кафенце, биричка, сушат си билки и чубрички по вратите, живеят на сянка и прохлада, даже гости посрещат със столчета пред отворените си врати по цял ден, на гаражчетата...
 • гост
  Отговор
  3 09:59  17.08.17
  Добре, но навремето като съм звънял за подобни гаражи идват от общината, предупреждават собственика и най-тежкото наказание бе мижава глоба без каквито и да е последствия. Нито ги премахват, нито данъци си плащат, общеината знае, на общинския план има път точно там където са гаражите, идват и асфалтират около гаражите, но не ги премахват и не санкционират, нито дори озаконяват келтките. Супер работа, няма що.
 • идея
  Отговор
  4 14:34  19.08.17
  някой да напише ода за героите от общината лапат ли лапат данъци тежки боядисват в синьо и пак лапат

Напиши коментар:


Публикувай