802 1

Модерни тротоари в Пловдив

Поставените са нови вибропресовани тротоарни плочи, които са с обща площ 426 кв.м., 135 л.м. и 80 л.м. нови градински бордюри, като се изгради нов паркинг за десет автомобила

Маргарита Илиева

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев съобщи, че северният тротоар на ул."Иван Рилски", в участъка от ул."Бързия" до ул."Панагюрище", е изцяло подменен, съобщи пресклубът на район "Северен".

Поставените са нови вибропресовани тротоарни плочи, които са с обща площ 426 кв.м., 135 л.м. и 80 л.м. нови градински бордюри, като се изгради нов паркинг за десет автомобила.

Извършеното цялостно благоустрояване на района ще обслужва освен живущите, така и всички големи и малки посетители на наскоро откритата в близост детска площадка.

Район “Северен” продължава подмяната на уличните и тротоарните настилки, като целта на районната администрация е да превърне парковите пространства в оазиси за отдих и детски игри.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гост
    Отговор
    1 12:41  18.08.17
    Ихаа. Стгнахме Запада на ниво 60та година. А колко ще издържат, понеже тук при нас на втората година тези плочки започнаха да се рушат, явно няма много цимент в тях, основно пясък, понеже след една влага от зимата и се разпадат.

Напиши коментар:


Публикувай