1 482 2

Кметица тероризира съседи

Скандал в Поповица

Росен Стойчев

Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да ни разкаже за преживения от него и семейството му ужас снощи.

За какво точно става дума? "Здравейте! Няма такъв среднощен тормоз в Поповица начело с кметицата Веска Мирчева. След многократни предупреждения за спиране на музиката се наложи пред нас да дежури полицията посред нощите, за да се запази спокойствието на околните. Представяте ли си?

Няколко пъти идва патрулка, накрая музиката, която гърмеше от тонколони вън на двора, утихна, но тогава се започнаха изпълненията с бомбички. При третото идване полицаите просто ми казаха: "Ще дежурим пред къщата ви, за да няма проблеми". Държа да подчертая, че това не е единичен случай, а се повтаря доста често, когато идваме тук през уикендите от Пловдив. Настоявам за среща с госпожа Мирчева, защото това не може да продължава повече! Все пак имаме малки деца, които просто не могат да спят. Изчакахме до полунощ, проявихме търпимост, но това мина всякакви граници".

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Еее
  Отговор
  1 17:11  19.08.17
  Welcome to BG😁
 • ВАНДАЛпро
  Отговор
  2 18:04  19.08.17
  наглостта на въпросната е прекалено голяма. Вместо да се жалиш пред тоя и оня, хвани й направи някоя мизерия, за да се кротне. Например може със строителна пяна да й запълниш всеки процеп на колата, така че повече от това кола да не стане.

Напиши коментар:


Публикувай