950 5

Валентин Радев: Аз спрях поръчката за обслужването на тел. 112

„Аз спрях поръчката за тел. 112. Беше намерен дефект в нея и това беше основанието"

Маргарита Илиева

На брифинг министърът на вътрешните работи Валентин Радев след правителствено заседание, обясни защо е спрял поръчката за обслужването на телефон 112, предаде "Фокус".

„Аз спрях поръчката за тел. 112. Беше намерен дефект в нея и това беше основанието. Усещам се притиснат като министър от тези, които досега са изпълнявали задълженията си по този договор. Имаме известни слабости в министерството назад във времето, тъй като не са плащани пари за поддръжка. От експертизата, която имам, в момента правим така, че се договаряме с представител на небългарска фирма, които са вършили нещата досега, да продължават да ги вършат без това да е в ущърб на гражданите“, заяви силовият министър.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 12:16  23.08.17
  Винаги проблема е в парите. Коя близка до управляващите фирма да вземе парите и да се отчита в партийната каса. Ама било то магистрала, лекарства, и всяка една държавна поръчка. Куче влачи диря няма.
 • Гост
  Отговор
  2 12:30  23.08.17
  ако говорихме за телефона на който звъним като видим неправилно паркиран автомобил е едно, ама тук говорим за спешният телефон който явно не е никак спешен...
 • Гражданина
  Отговор
  3 13:05  23.08.17
  Като му видя физиономията ми стана ясно че са го снимали в тоалетната
 • Гост
  Отговор
  4 16:09  23.08.17
  Телефона не работи звънях преди две седмици дава свободно постоянно, добре че не беше на бърза помощ,а беше свързано с полицията. Държавата се разпада- няма армия, полицията протестира всеки ден, спешната помощ е на нула, а народа спинка.
 • Гост
  Отговор
  5 22:25  23.08.17
  Има схема тук. Защо си мисля, че след подобни дрънканици винаги става въпрос за едни пари и едни проценти ....

Напиши коментар:


Публикувай