1 012 4

Ангел Джамбазки похвали Валери Симеонов

Изцяло подкрепям акцията в курорта срещу шума, не може да има територии, които да са извън юрисдикцията на държавата, категоричен е евродепутатът

Стопкадър: bTV
Стопкадър: bTV
Константин Карагьозов

За 20 години никой не е постигнал нещо подобно на това, което прави Валери Симеонов в Слънчев бряг, заяви пред bTV евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Изцяло подкрепям акцията в курорта срещу шума, защото не може да има територии, които да са извън юрисдикцията на държавата! Не може да има места, на които се знае, че не се плащат данъци, че се продават фалшив алкохол и наркотици, че не се спазват никакви законови норми!“, заяви Джамбазки.

„След като местната власт не се справя, значи е необходимо присъствието на вицепремиера там. Видяхте ли хората, които протестират срещу него? Те нямат профила на съвестен български гражданин, който си плаща данъците“, коментира евродепутатът.

Той не пропусна и темата по събарянето на незаконните постройки в циганските махали.

„20 години се търпи беззаконие там заради ромските гласове. Там непрекъснато има нападения, пиянски истории. Оставили са ги да правят каквото си искат. Това поражда социално напрежение“, подчерта патриотът.

„Останалите български граждани си търсят работа, наемат си имот. Как може да има роми, които да се трудят и други, които тормозят всички с претенциите си?“, попита той.

„Ако България има връзка с „Ислямска държава“, тя минава през циганската махала в Пазарджик. Главорези от ИДИЛ са минавали през България на път от Сирия и от Турция. Радикален ислям се разпространява в махалите в Пловдив, Пазарджик, Асеновград и Хасково. Част от общността там е тюркоезична и затова лесно влизат радикални проповедници, които се опитват да ги отделят от снагата на българската нация“, добавя Джамбазки.

Според него, на Балканите е спокойно, защото са убежище за бойците на „Ислямска държава“. „Има установени клетки в Македония и в Сърбия. Известно е, че Балканският батальон на Ислямска държава наброява установени 500 лица. Представете си колко са неустановените! Те не искат да палят война в „дома си“. Испания не е избрана случайно. Ислямистите я наричат замята на безбожниците. В тяхната пропаганда тя е част от халифата“, обясни еверодепутатът.

„Преди атентата в Барселона много хора в Испания протестираха с искане за още мигранти. Сега не искат още от същото“, каза още той.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 11:58  24.08.17
  Уважаеми евродепутат, аз също бях на протеста, а данъци внасям сигурно повече от теб (не заслужаваш уважителна форма). Направи си проучването колко от БВП на страната идва от Слънчев бряг. Сега се замисли защо толкова чужденци ходят точно там. Който иска да е на тихо, нека не ходи да спи до Оксиджен. Искате да изгоните туристите или? Да, може да ходят за алкохолен туризъм, но са си избрали това място, защото с това е известно. Едно е институциите да натиснат да се плащат данъци на оборотите и да се следи, друго е да се ограничава музиката. В крайна сметка се вдигна къде къде повече шум относно децибелите, отколкото от заобикалянето на данъците. Изводите хората си ги правим, важна е показността, а не резултатите, явно.

  Коментиран от #2

 • 555
  Отговор
  2 14:43  24.08.17

  До коментар #1 от "Петър":

  Всичко що е на Слънчев Бряг е крадена народна пара, изпрана под формата на заведения и тн, седите там петдесетгодишни кубенца с ланци и татуировки и се правите на тинейджъри, резвявате парата която татка ви открадна .....
 • Гошо
  Отговор
  3 15:00  24.08.17
  Не може всеки чужденец да знае,че в България има курорт,в който можеш да правиш каквото си поискаш,стига да имаш пари.С какви хора са пълни тези дискотеки и клубове след 12 часа?80 % са наркомани,друсат,пият и започват с проблемите.Цялото Черноморие е така.А собствениците на такива заведения протестират,защото им падат оборотите,но тези пари са придобити от нарушаване на много норми и закони.Нека да ги затворят няколко пъти и да видим дали ще нарушават пак.
 • ЕДИН ОТ МОРЕТО
  Отговор
  4 16:27  24.08.17
  ПОДКРЕПЯМ В. СИМЕОНОВ И ИЗКАЗВАНЕТО НА А. ДЖАМБАЗКИ...... ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ......МАСОВИ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ И ТОТАЛНО ЗАТВАРЯНЕ, ПРИ УСТАНОВЕНИ НАРУШЕНИЯ...

Напиши коментар:


Публикувай