988 2

Нов ремонт на столичното Цариградско шосе

Мартин Христов

Нов ремонт на столичното Цариградско шосе започва днес в района на Техно парк.

От днес се забранява влизането на превозни средства по двете леви ленти на булеварда в посока центъра. Ограничението ще е до полунощ на 27 август.

Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От 28 август пък до 1 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по двете ленти от дясната страна на северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе”, в участъка от пешеходната пасарелка до изхода от локалното пътно платно на булеварда в посока център.

Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.

От Столична община информират, че е приключило полагането на последния износващ пласт асфалт по пътните платна на бул. “Цариградско шосе“ в посока хотел „Плиска”, както и в участъка по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви“ между Орлов мост и ул. “Гурко“.

Необходими са 48 часа след полагането на последния износващ пласт асфалт, след което движението ще бъде пуснато.

Извършен е цялостен ремонт на пътните платна в двете посоки на бул. “Цариградско шосе“ при Орлов мост с цялостното фрезоване, поставена е стоманена мрежа с цел допълнително заздравяване на основното асфалтово покритие. Предстои полагането на пътна маркировка.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Шаран БГ
  Отговор
  1 09:07  25.08.17
  Българинът разбира най-много от политика, футбол и строителство ! И за това е най-зле в тези три области.А честите ежегодни ремонти на едни и същи пътни артерии, показват, че хич, хептен, ама никакъв го няма като пътен строител. Нека никой не се прави на засегнат - вижте действителността !!!!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 09:42  25.08.17
  Важно е да се краде Фандъкова иска да си отвори собствена Банка и си набавя капитал с данъците на Софиянци

Напиши коментар:


Публикувай