1 026 3

Бойкот срещу кмета на Благоевград

Съветниците отказаха продажбата на общински имоти за 600 000 лв

Маргарита Илиева

Местният парламент в Благоевград изненадващо не прие нито едно от предложенията на кмета д-р Атанас Камбитов за продажба на общински имоти, пише "Струма".

Шест имота на стойност 600 000 лева бяха предложени за продажба на търг, но днес общинските съветници бойкотираха точката от дневния ред на сесията.

Духовете разбуни съветничката от БСП Гергана Янчева, която скочи на ВиК дружеството в Благоевград, което според нея е "занемарило" работата по селата Клисура, Дренково и Логодаж, където хората имат вода по 1 час на ден сутрин и следобед.

При авария не разчитали на водното дружество, а сами копаели и си отстранявали проблема, каза още Янчева. Факт е, че селата тази година страдат от безводие и въпреки уверенията, че проблемът е решен, нищо не се случва.

Направен бе опит да се прехвърли вината на водната асоциация, но не мина.

Янчева бе категорична, че вина за това има управата на водното дружество.

До броени дни, в началото на септември, предстои конкурс за директорското място, което в момента заема Росица Димитрова.

Слухове я детронират от поста, но според нашата информация, Димитрова ще остане директор на водното дружество и след конкурса.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Маке
  Отговор
  1 12:58  25.08.17
  Супер
 • Гост
  Отговор
  2 13:37  25.08.17
  Благоевград започва да се презастроява всички градинки се превърнаха в кооперацията няма къде да играят децата,няма къде да се паркира, улиците са в ужасно състояние. ГРАДЪТ НИ СЕ ПРЕВРЪЩА В НЕЩО ОТВРАТИТЕЛНО. НО ВАЖНО Е БИЗНЕСЪТ НА КМЕТА ДА ВЪРВИ
 • МАЙДАН, КАТО ЧЕ ЛИ НИ Е НУЖЕН
  Отговор
  3 16:59  25.08.17
  Ферменираме нормално. Ще кипне, та чак капака ще изхвръкне. Капака? Кой е капака ли питаш? Ами този дето гласи джибрите - шефовете.

Напиши коментар:


Публикувай