950 9

Масови проверки на шофьори на автобуси и камиони

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Светослава Ингилизова

Мащабна акция се провежда по пътищата в цялата страна. Тя е срещу нарушенията на шофьорите на автобуси и камиони, съобщи Нова тв.

Държавната автомобилна инспекция проверява дали водачите спазват времето за почивка. Следи се и за техническата изправност на превозните средства.

На граничния пункт "Кулата" инспекторите откриха редица нарушения.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 20:39  25.08.17
  Ама нема да проверявате нас шофьорите, а шефовете ни и ако искате мога да ви дам един списък
 • Пешо
  Отговор
  2 20:47  25.08.17
  Е хайди да ви видим, как проверявате автобусите от градски транспорт? Понеже се чува как работят над 9' 10 часа че и повече. До сега никой не ги проверяваше, тролеи, автобуси и трамваи . На запад бачкали по по 6 часа ,
 • Шпек Салам Народен
  Отговор
  3 20:47  25.08.17
  Защо никой не проверява нерегулираните фарове на автомобилите и тировете?! И особено на тировете,като светнат, като коледни елхи и облещят по няколка чифта фарове! Всеки си е патил.
 • Петър
  Отговор
  4 20:54  25.08.17
  Даже когато фирмата си плаща на ДАИ се лепи логото на фирмата на камиона за да подсеща служителите на ДАИ да не се правят на стриктни

 • Дядо поп
  Отговор
  5 23:04  25.08.17
  Всички тия проверки са пушилка за да може някой да взимат пари без да работят т.е. да намират маану.Ефекта е нулев или почти такъв.В закона е писано,че водачи и собственици на МПС са длъжни да ги поддържат изправни. Който направи беля да отговаря.В момента държавата бъка от проверяващи агенции и,какви ли не институти на дър- жавна ясла,общо чиновниците надвишават многократно изкарващите парите тъй,че нищо чудно да сме последни в ЕС по всичи параметри.
 • Тинтири МИНТИРИ
  Отговор
  6 00:03  26.08.17
  Всяко чудо за 3 дни , формалности ,отчитане на дейност , тинтири минтири. Нема страшно, имитираме работа както е било до сега, тъй ще бъде и за напред.
 • Стар ТИРаджия
  Отговор
  7 10:05  26.08.17
  Хахаха... Най-големите некадърници в Европа (ДАИ) правят проверки! Хахаха! Ако не е смешно е плачевно: и тези лапат народна пара, а дори незнаят на коя планета се намират! Хахаха, мъка, мъка...
 • дос
  Отговор
  8 12:18  26.08.17
  това е излишна държавна институция създадена само и единственно да произвежда корупция и да работи за буквално убиване с жесток рекет на малките и новоизлюпени транспортни фирми така че само големите и мутренскифирми да работят.
 • ГОСТ
  Отговор
  9 20:05  27.08.17
  Всички от ДАЙ знаят кой да спрат в даден регион само по логото на камиона.Ако шефа си плаща на ДАЙ всичко е OK

Напиши коментар:


Публикувай