4 302 6

Кола се преобърна и сцепи в Пловдивско, предницата ѝ липсва

Снимка: Трафикнюз
Снимка: Трафикнюз
Светослава Ингилизова

Лек автомобил се обърна по таван в пловдивското село Йоаким Груево. Инцидентът е станал снощи. По първоначална информация при катастрофата колата се е разполовила и предницата й липсва, пише "Трафикнюз".

Няма информация за състоянието на водача и дали вътре са пътували други хора.

Това е вторият подобен инцидент в рамките на 24 часа в същото село. В петък следобед автомобил се обърна по таван отново в центъра на Йоаким Груево. Инцидентът стана на метри от спирката, на която минават междуградските автомобили.

От полицията заявиха, че след сблъсък между Хонда и Фолксваген, едната кола се е обърнала по таван, а другата е излетяла край пътя.

Няма пострадали при инцидента, като на място е дошъл патрул на полицията.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • петър
  Отговор
  1 09:43  27.08.17
  в пловдив са най некадърните шофьори.там такива случаи са ежедневие
 • Будалата
  Отговор
  2 09:45  27.08.17
  Селата са безконтролни. То да има селски полицай или няма все тази. А и младежите нямат много забавления и освен да се напият и збият коли карат. Е кой докъдето стигне я у дърво я у стълб. Иначе магаричка си имат. Да тренират. Хахахаха. И те така си е у село.
 • Шаран БГ
  Отговор
  3 10:39  27.08.17
  Осезателно ме тревожи нещо друго!!! Ясно е- купени книжки, слаба квалификация, алкохол /може би и дрога/ , нисък контрол и т.н, и т.н. ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ ИНСТИНКТ ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ? Нямат ли уреди тези автомобили - скоростомери, показатели за състояние на спирачна система, на масло, на охлаждане на двигетеля. ПОГЛЕЖДАТ ЛИ ГИ ИЗОБЩО, СЛЕД КАТО ХВАНАТ ВОЛАНА ? Ако приближават кръстовище / имат - нямат предимство / не намаляват ли скоростта, не си ли завъртат главите наляво-надясно, да видят - не идва ли друг автомобил ? Оставам в недоумение от тези драстично повтарящи се случаи! Този народ не чете ли, не чува ли, не вижда ли - какво става по пътищата, че да бъде просто по-внимателен ???
 • Бенц
  Отговор
  4 12:20  27.08.17
  Какъв ти Пловдив, та това си е селендурче....
 • реалист
  Отговор
  5 14:08  27.08.17
  ""Ако приближават кръстовище / имат - нямат предимство / не намаляват ли скоростта, не си ли завъртат главите наляво-надясно, да видят - не идва ли друг автомобил ?"" НЕ, НЕ СИ ЗАВЪРТАТ ГЛАВИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ГЛАВИ НЯМАТ. ИМАТ ЕДНИ ПРАЗНИ ДАМАДЖАНИ ВМЕСТО ГЛАВИ, КОИТО СЛУЖАТ САМО ДА СЕ ПОСТАВЯТ НЕКВИ ШАПКИ НА ТЯХ СЪС СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЛЕД 1989 г. ПОД "ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО" НА КОЙ ЛИ НЕ ТУК В БГ ОСТАНАХА САМО ТАКИВА ИНДИВИДИ И РЕЗУЛТАТА Е ВИДИМ. НЕ НИ ТРЯБВА ВОЙНА. МАКСИМУМ ДО 10 ГОДИНИ НИЕ САМИ ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕМ И ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЦИГАНИЯТА.
 • Гост
  Отговор
  6 17:02  27.08.17
  Трябва много да е изгнила - за да се сцепи на две.

Напиши коментар:


Публикувай