Last news in Fakti

27 Август, 2017 19:00 12 679 82

Кирил Домусчиев: Тъжно е, Европа си отива!

  • кирил домусчиев-
  • коментар-
  • европа

Председателят на КРИБ с предупреждение към българите във Facebook

Кирил Домусчиев: Тъжно е, Европа си отива! - 1
Снимка: Facebook

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев публикува силен коментар във Facebook.

"Тъжно е, Европа си отива! Трябва всички да вземем мерки! Аз имам четири деца. Ние сме християни и трябва да останем такива! Българи, замислете се! От много години помагам за инвитрото и ще продължавам да го правя. Раждайте деца, няма по-голямо щастие от това!!!", написа бизнесменът в социалната мрежа.

Домусчиев публикува и видео, което показва притеснителни данни за популацията на населението в Европа


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    144 41 Отговор
    Тез деца роби ли да ти стават като ги направиме?щото със заплата от 600 1000 или дори 3000лв освен роби друго не отглеждаме...и вашите богаташки деца да ръгат нашите щото знаят че вие богатите им родители можете всичко и те са безнаказани

    Коментиран от #13

  • 2 майна

    63 48 Отговор
    много прост тоя Домус
  • 3 Съгласен

    67 64 Отговор
    Прав е Кирчо
    Ей го тоя Т.о.ш.и.б.и.я.н 3 хиляди не му стигат на месец,а сигурно е на Мама и на тате на пенсията, само мрънкат и гледат на другите далаверата!

    Коментиран от #28

  • 4 беден европеец

    56 45 Отговор
    да създаваме грешници . Да гледам как се мъчат като нас . БЕЛИ РОБИ ..... НЕ МЕРСИ ......... КАТЕГОРИЧНО НЕ ......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Трезвомислещ

    57 26 Отговор
    От много години помагам за инвитрото и ще продължавам да го правя. Раждайте деца,

    Раждайте деца за армия и полицаи, да му пазят именията и фабриките!
  • 7 Бесен Язовец

    71 12 Отговор
    Тоя май е оня същия който дрънкаше да нямало мин.раб.заплата таз мишка е гербаджийска да каже откъде е крал пари за бургаската корабостроителница и разградската фармация

    Коментиран от #50

  • 8 qqqqq

    82 12 Отговор
    Без пари деца не се гледат. Ние не сме цигани. Българина иска да осигори образование и дом за децата си, такъв ние манталитета. А за това трябват пари. Като няма пари, няма и българчета.

    Коментиран от #11

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Оптимус

    85 8 Отговор
    Дадено, Кириле, става! Но искам да видя с очите си, продажните военни слугинчета как разстрелват поне 10 000 доказани врагове в политиката като Костов Гоце, Цура, Баце, Мастан и хиляди като тях, за да покажат, че се покайват поне малко, задето ги оставиха да лапат десетилетия, геноцидирайки нас! Ако не го сторят, не ви вярвам. А, ти си смешен с тия думи. Как се издържа дете с 500 -600 лева и ти е жена да се оправяш? Я се гръмни бе! Тук трябва коренна промяна на статукството, но без да се изтрепят мафиотите на власт, няма как да се промени. Плямпай си простотиите, кой ли ти вярва? Такива като теб съсипаха живота ни. Разтякайки локуми и лапайки пачки плямпаджии тарикати.
  • 11 Знаещ

    65 10 Отговор

    До коментар #8 от "qqqqq":

    Не е проблема само в парите. В Европа имат пари и пак не раждат. Само мюсюлманите се плодят като хлебарки и ще превземат Европа. Може да е всякакъв, но е изключително прав. Ако не направим нещо мюслитата ще превземат Европа, а циганите България и то само след 50-60 години. Горките ни внуци.

    Коментиран от #14

  • 12 Гостенин

    57 2 Отговор
    Защо така!Нали от девет години сме оазиса на Европа,имаме постоянно потупване по рамото защото сме били дисциплинирани и послушни. Планът за обезлюдяване на тази територия си върви бавно и сигурно.
  • 13 юрист

    44 8 Отговор

    До коментар #1 от "Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    По изключение, съм 100% съгласна със съдържанието на коментара ти! Автора на изказването от статията да си зададе въпроса- коя жена иска да роди дете, което ще бъде модерен роб и чак тогава да дава непоискани съвети! Точно пък на българите да го каже това- е, няма по-голяма наглост, защото се знае, че българинът дава мило и драго за детето си...
  • 14 юрист

    35 10 Отговор

    До коментар #11 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Не е проблема само в парите....“ Напротив- за българките в България проблема е САМО В ПАРИТЕ! Ние НЕ СМЕ циганки- може ние да гладуваме, но ако видим, че детето ни гладува, това може да ни срине! Българките сме научени, че за да се появи едно дете, 1во трябва да му се осигури предварително покрива над главата/ детската стая , 2ро облекло и храна, а останалото само си идва! Е- коя жена ще иска за детето си бъдещето на ромляните- т.е. да стане неграмотен, беден и неук човек, живеещ в гета в незаконни колиби, хранещ се с отпадъците от храната на хората? Аз лично не познавам такава българка. ПРОБЛЕМЪТ СА САМО ПАРИТЕ- според 95% от моите познати дами!

    Коментиран от #15, #54

  • 15 Знаещ

    23 1 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Ти твърдиш, че съпруга ти е доста заможен и, че ти също имаш добри за България доходи. Колко деца имаш? Повече от две ли са при положение, че както сама твърдиш нямаш проблеми с парите и съответно с издръжката им?
  • 16 Цар Вул

    33 4 Отговор
    Тоя ли"свинчо"ще ми дава акъл?Да каже колко завода съсипа в Плевен!А и не само там!!Да каже и как си натрупа милионите!От нас,нали?А сега ще ми дава на час по лъжичка!!Ако даде,де!!Не му ща нито меда,нито жилото!!Да върви в"рейзгрейд"и там да си продава чалъмите,а не да живее в София"баровски"и да си ходи на държавния стадион в Делиормана,когато играят "циганетата"му!!
    Бил дал,а не казва колко му даде държавата!!И аз мога с "Чужда питка да правя помен"!!!Ай сиктир,бе драги зрители!Аман от такива т.........и!!!!!
  • 17 Стига права и свободи,има и задължения!!

    47 1 Отговор
    Казал си всичко!Другото е игра на думи.Цирк България затваря вратите.Управителите на цирка ще останат като пример в световната история,как унищожиха собственият си народ от безгранична алчност и продажност....
  • 18 Бълхария

    26 1 Отговор
    Не стааа брат,манго прави и заради нас ,давайте им още пари .
  • 19 Георг Георгиев

    31 4 Отговор
    Тези мошеници обраха държавата до шушка , станаха уж бизнесмени без морал и съвест и какви деца искат от хората.Да върнат парите първо , а децата сами ще си дойдат!
  • 20 елa

    29 5 Отговор
    Преди 10 (десетина) години Запада проливаше "крокодилски " сълзи за Русия ,че населението й намалява и тая ограмна територия не може да я опази. Вместо да проливат сълзи на чужд гроб да помисят за себе си. Убиха М.Кадафи по най долен просташки начин спомнете си Х.Клинтан когато видя целия в кръв Кадафи как възкликна от радост .Трудно ми да разбера къкво целят унищожавайки всички христянските цености и приемат хиляди бежанци мюслюмани.
  • 21 Контра

    26 2 Отговор
    ТОЯ СИ ГЛЕДА ОТ НЕГОВАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ТРЯАТ МУ РАБОТНА РЪКА АКО МОЖЕ ОТ БЕЛИ БЪЛГАРИ ЧЕ СА МНОГО КРОТКИ И БАЧКАТ ЗА БОГ ДА ПРОСТИ НО НИЕ НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПЛОДИМ ЩОТО КОЛИЧИСТВОТО ВИНАГИ ИМА ЗНАЧЕНИЕ И ВОДИ ДО РЕВОЛЮЦИОННА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО.
  • 22 РОМ

    0 51 Отговор
    Господа Българи,като казвате РАЖДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ДЕЦА,предполагам че се обръщате към Българските бъдещи и настоящи майки,като РОМКИТЕ ги изключвате.АМЕРИКА е една силна и могъща държава -империя,точно затова че има много малко РАСИСТИ,и има железни закони срещу РАСИСТИТЕ.Там не се делят на раси и племена както в България.Тук в Бг.Яко тероризират ЦИГАНИТЕ,колкото да казвате че Ромите си правят каквото искат,въобще не е така.Бутат ни къщите,оставаме на улицата,не искам да изреждам по натам.

    Коментиран от #26, #30

  • 23 сноу

    33 0 Отговор
    към"знаещ" Много си прав но вече твърде късно.Мьослемците тотално са превзели Европата.С тия смешници начело през последните години мюслетата се утроиха а м....лите се одесеториха.Тъжна картина е вече да тръгнеш по улиците на европейски град.Бурки ,чалми и орди с тлъсти цигани са превзели централни части ,супермаркети и всичко за каквото се сетиш.В БГ по улиците на Разград ,Кубрат ,Силистра,Исперих и т.н изобщо не можеш да чуеш българска реч а само маанета .Как да не ожалиш Европа като гледаш испанския крал след терористична атака с над 20 жертви да се клати с едни цветя и да каканиже като п...л че нямал страх и че нищо нямало до промени начина му на живот.
  • 24 Станислав

    25 2 Отговор
    Чудесна оферта на Домусчиев! Като при циганите: да се раждат деца, пък - Господ ще ги гледа! Защото този човек не може да си даде ясна сметка, че българските работодатели не са твърде големи заплатаджии...
  • 25 Скорпион29

    35 5 Отговор
    Имал 4 деца и ги гледа с парите гепени от народа егати наглеца вместо да се скрие в миша дупка от срам тоя парадира с просперитет.На ви див капитализъм гледа ви в лицето и ви обяснява че сте бедни а той живее в охолство с вашите пари.
  • 26 БЪЛХАрия

    30 2 Отговор

    До коментар #22 от "РОМ":

    МИНАЛТА НЕДЕЛЯ СЕМЕЙСТВО М...ЛИ ПОЛУЧИ ДОГОВОРЕНАТА СУМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВ НА СЕЛСКА КЪЩА ПЕТ БОНА ЗА ДЕСЕТ РАБОТНИ ДНИ .ЗА БЛАГОДАРНОСТ ВПОСЛЕДСТВИЕ УСЕТИХМЕ ЧЕ СА НА ЖИЛНАЛИ С ДЕСЕТ МЕТРОВ ТРИФАЗЕН КАБЕЛ И ЕДИН БАКЪР. А МОЖЕ И ДРУГО . КО ДА КАЖЕМ В СЛУЧАЯ .НЕБЛАГОДАРНА СГАН .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Борис

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Съгласен":

    Е за това държавата е на това,дередже,заради тая грозна дума ДАЛАВЕРА. Всички мислим за нея ,но някои я осъществяват други не.И това че дава пари за инвитро е похвално ,но след като се роди после започват трудностите за повечето младихора.Със заплата 600-700 лв.да живуркаш ли( че то с тях нормално неможеш да живееш)или деца да отглеждаш.Та осве инвитро ,обърнете внимание и на заплатите.Те младите затова изчезват ,а не че им е много приятно да ги подритват по света.
  • 29 Кирилеее

    33 1 Отговор
    Точно този "тъжния" изискваше да няма праг на минималната заплата, която в момента е обидно ниска. Изискваше да няма прослужено време към заплатата. И сега му било тъжно. С какво да ги отглеждаме тези деца г-н Наглец. Да има за хлебеца и сметките и цял месец ангария в подобните на него "бизнесмени" фирми?!?!?!
  • 30 юрист

    15 7 Отговор

    До коментар #22 от "РОМ":

    Сащ е държава, създадена не от местните ИНДИАНСКИ племена, а от белите заселници. Европа е нещо друго- тук МЕСТНОТО население обичайно е държавообразуващият етнос на самата държава- т.е. напр. България е държавата на етноса “българи“, Гърция е държавата на етноса “гърци“ и т.н. Ако това няма значение, защо кюрдите се стремят да създадат собствена държава, ами не живеят като ромляните- номади- задаваш ли си този въпрос, м? Сащ е държава с 250-270 годишна история, а България е държава с над 1300 годишна история / става въпрос за Аспарухова България/, тук- в България, където копнеш, излизат останки от РИМСКИТЕ ВРЕМЕНА- за разлика от сащ. Хайде всеки да си гледа в паничката и да остави другите да живеят живота си така, както желаят в собствената си държава!

    Коментиран от #34

  • 31 оня

    16 4 Отговор
    нагъл гонсурат
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 boticha

    14 4 Отговор
    Пиенето е спасило човечеството от жажда,а секса от изчезване,всичко друго е вятър работа,пари нямало,акъл нямъло,че и прочие....!
  • 34 Знаещ

    8 2 Отговор

    До коментар #30 от "юрист":

    Не отговаряш на въпроса ми. Защо? За доходите си ли ме излъга?
  • 35 Реалистът

    18 26 Отговор
    Прав е г-н Домусчиев! Не виждам защо са тъпанарските писаници по-долу, но ако действително българките не започнат да раждат, не ни чака нищо добро. Нека всеки, който взима заплата от 500 лв. да се замисли дали не я взима заради собствения си мързел и некадърност. Никой не му се чете и работи, но всеки иска да си живее живота, да ходи по дискотеки и да деградира. Не иска да се напъва, а после реве, че заплатата му била малка, и виждаш ли за това имал едно дете. Писна ми от смешници, които нямат воля а имат претенции, че даже и пишат по форумите. Само показвате собственото си безсилие. А на жените, които си стискат краката искам да кажа:поизрежете си лакираните изкуствени нокти, поизтрийте си грима и както казва Домусчиев, от децата по-хубаво нещо няма!! Не може да си гледате единствено задника, да мислите само за молове и чуждестранни курорти, защото един ден като се приберете в къщи няма да има кой да Ви отвори вратата, и ще умрете като катър без история.

    Коментиран от #37, #39, #45

  • 36 ГНИДА

    25 3 Отговор
    Българските работодатели с геноцидните си заплати са с основен принос за ниската раждаемост на българите !!!!!!! Вина носят и правителствата от 89-та до днес ! Роби и гласоподаватели ли да ви произвеждаме ????? Безочливи сте !!!!!!!
  • 37 ГНИДА

    16 1 Отговор

    До коментар #35 от "Реалистът":

    Като си много работен да ти дам 50 лева да ми прекопаеш двора декар и половина ? Да извадиш коловете на краставиците и доматите и да изхвърлиш боклука ?
  • 38 Ники

    12 15 Отговор
    Защо си мислите че ще произвеждате роби? Направете 5 -6 деца, може да станат лекари, архитекти, предприемачи..каква е тая робска психология??
  • 39 Борис

    13 0 Отговор

    До коментар #35 от "Реалистът":

    Гн.реалисте 36 коментара +този на Домусчиеф 37, само вашите 2 са на едно мнение.Направете си сметка какъв е процента на доволни и недоволни от условията за създаването отглеждането на едно дете.
  • 40 босе

    14 3 Отговор
    Нима количеството ще повиши качеството? Няма как да надскочиш селото,от което си произлезнал.....българите с умствен потенциал са отдавна навън,останалите поради ред причини тук,в тази жалка държава раждат по едно,максимум две деца! Повечето футболисти в тима ти са чужденци ,нали....та какво подкрепяш???
  • 41 Хасан

    18 10 Отговор
    На Запад също не раждат..проблема не е в парите а в културата...на Запад.жената е производителна единица,потребител,секс бомба,кариеристка,маркетсетер,геймченджер,,.докато на Изток тя е майка,съпруга,дъщеря,сестра...

    Коментиран от #44

  • 42 Хасан

    38 7 Отговор
    А що се отнася до Домусчиев...на Запад бизнесмена е предприемач,изобретател ,работохолик...Бил Гейтс,Стив Джобс...правят нещо,развиват..а в България бизнесмен е човек който е приватизирал доходоносен държавен бизнес....мутра
  • 43 СЕЩАШ ЧЕ Я ВАЦАХТЕ

    15 2 Отговор
    Ти не си света вода не напита.Ти не си Майка Тереса, а си живият дявол. Само ти знаеш, как така, изведъж, света за теб стана тъй красив и бял. Коя те фея, тъй ориса, че живота ти стана изведъж тъй мил и свиден. Как така манната небесна в твоите ръце такова имане изсипа. ТАКИВА СРЕДСТВА, ТАКОВА ИМАНЕ, ЧЕСТЕН БИЗНЕС НЕ ПРАВИ !НЕ Е ВЪЗМОЖЕН ПО ЧЕСТЕН СПОСОБ! САМО ЧРЕЗ ЖИК-ТАК!С ЛЯВА РЪКА В ДВСЕН ДЖОБ! ДНЕС ВЗЕ ДА СТАВА СТРАШНО ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН И ЗА БЪДЕЩЕТО ЗА БЪЛГАРИНА. Защо не помисли какво вършите и с какво народа заслужи туй държавно обирджийство, щото хората гаснат гладни кат мужи а при теб вино се пие за 9,000.00 ДО 30,000.00 лв. Гаргара с пари си правите а народа гладен оставихте. От дето дошло, там отишло. ИЗИ КОМ - ИЗИ ГОУ ! Хич не ме е еня за твоите имоти. Ние няма какво да губим а такива като теб - ДА! Моя проблем не те вълнува, тогава защо аз да те жаля!
  • 44 стоян георгиев

    19 20 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    на изток жената е впрегатен добитък хасане и биоробот раждащ деца бе право на мнение.не мога да разбера понякога глупав ли си или умишлено се правиш на такъв?

    Коментиран от #61

  • 45 юрист

    6 24 Отговор

    До коментар #35 от "Реалистът":

    “...Публикувано във факти.бг: А на жените, които си стискат краката искам да кажа:поизрежете си лакираните изкуствени нокти, поизтрийте си грима и както казва Домусчиев, от децата по-хубаво нещо няма!!...“ 1во завърши моите ДВЕ магистратури- медицина и право, после практикувай 18 години адвокатска професия, и чак тогава ми се отваряй! Можеш ли да смяташ? Ха сега сметни колко прави 5-6 години за 1ва магистратура, плюс 6 години за 2ра магистратура, + поне 3-4 години задължителен стаж по втората специалност, а после ги прибави към числото 18- началната възраст за започване на следване. 18+ 6+ 6 +3 = 33 години. ТИ какво постигна на 33 годишна възраст и каква заплата получаваш, та да можеш да издържаш 4-5 деца,м? Само не ми казвай, че получаваш 8-10 К лева месечно., защото ще ти се изсмея! Такава заплата получава съпруга ми, и то за 12 различни вида сертификати, 3 висши образования + докторантурата, която кара в момента + 15 години стаж по 1 та специалност! Нагъл си, изобщо- ти си поредният, който се опитва да дава акъл на другите как да си живеят живота...

    Коментиран от #47, #48, #49, #62

  • 46 стоян георгиев

    8 19 Отговор
    не заплатата е причина за ниската раждаемост а манталитета ни.има хора с много пари и пак имат едно дете .тва е масово .аз като изляза с трите си деца и ме гледат като извънземен или поне като ненормален.хората не приемат семеиството като ценност и децата като върховно щастие,улисани в егоизма си .да наистина е проблем да имаш ниски доходи и голямо семеиство ,но практиката показва че именно такъв тип семеиства са наи устоичиви и децата им са наи-силни.жалко наистина за българия ,щото ние за разлика от европа няма как да компенсираме отрицателния прираст със селектирана натурализация както правят в германия или в другите страни с ниска раждаемост,но и тва ще мине.ще се появят нови българи ,мургави,мюсулмани и т.н. дето няма да имат проблем с раждаемоста имиграцията и устроиството на държавата ,а плакалниците дето освен да плачат не правят нищо ще изчезнат,то е ясно!
  • 47 босе

    0 4 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Напълно те подкрепям...ако имаше повече българи като теб......

    Коментиран от #51

  • 48 Знаещ

    12 2 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Пак ще попитам ти колко деца имаш? Продължаваш да не отговаряш на този въпрос, което значи, че лъжеш за доходите си. Сама дебело подчерта, че всяка българка, която има пари ражда:"Напротив- за българките в България проблема е САМО В ПАРИТЕ!"

    Коментиран от #60, #64

  • 49 0815

    8 2 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Ясно е, че си една доста дъртичка вече, поне според "сметките" ти. Над 50 със сигурност: на 18 си почнала с халтурката+ 6 за първата +6 за втората +4 уж работила по 2та +18 лъгала и мамила за 1та...Явно и да смяташ не можеш, камо ли да имаш деца. И пак добре, че нямаш, че иначе горко и на БГ... Я си взимай редовно хаповете, че май доста те обливат вълните...
  • 50 Истината

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Да, мишка е, ама е комунистическа мишка!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Димитър Димитров

    10 6 Отговор
    Тука повечето Турчета,ромчета и момчета харесващи другият пол абе що не ходите да се ежите другаде!Относно децата беднотията как има хора живеят добре други зле,тая милостиня до кога ще я чакате?Мързеливи хора сте станали(тежки)аз имам дете Българин съм гордея се с това!Не съм като вас!Да продължа за беднотията,нямам богати роднини нито връзки да съм нещо повече,но пък съм си доволен не ме бият из дискотеките не ме стрелят из парковете жена ми знае че работя по колата си в гаража заедно с 4 годишният ми син след работа.Дано на тея къде със злоба пишат,че нямало да правят деца щото щели да станат бели роби или да се мъчат,пожелавам им никога да не имат щастието едно 4 годишно дете да ти подава ключовете и да ви се усмихва и радва всеки един път когато го повикаш да ти помага.
  • 53 Хасан

    2 10 Отговор
    И от друга все пак си е расистко да искаш белите и християните да правят деца..все пак сме биологичен вид...както винаги някои уви ще изчезнат,други ще дойдат...а просто бъдещето на Европа е една обща държава,общо устройство ,общи пари....и мешана нация..бели ,черни ,мургави ,жълти..без национална култура,религиозна принадлежност...като Съветския съюз и съветски граждани,Югославия и югославяни,
  • 54 дарина

    7 4 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    заобиколена съм от млади с доходи над 5-6000 лв месечно с всички удобства на съвременния живот които нямат деца.всяка година по няколко пъти са на почивка и лайв по чужбина.питала съм ги за деца,казват,че така им е по удобно да живеят.не им се занимава с деца,кариерата и удобния живот са по важни за тя.

    Коментиран от #58, #66

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 кирил

    4 8 Отговор
    колкото е по висок социалният статус,толкова децата стоят по ниско в ценностната система. в добре обезпечените материално семейства децата са най малко.
  • 57 момчилов

    1 4 Отговор

    До коментар #55 от "Цар Вул":

    защо като % от населението ромите са най много в бг. възможните отговори са-защото сме най прости и загубени,защото сме най близки по манталитет с тях и тук им е най удобно.
  • 58 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #54 от "дарина":

    ИСТИНАТА! ... а да не говорим и колко за захлюпени в реалният живот голяма част от IT-тата - тотално неадекватни. Изживяват младостта си виртуално. Ценностите са различни, а когато от млад имаш пари нямаш правилна преценка как и за какво да ги харчиш.
  • 59 Напразно

    3 1 Отговор
    От кировата камбанария коментарите по-долу няма да се виждат и той няма да ги прочете. Ще си остане с убеждението, че е велик.
  • 60 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Знаещ":

    Е как да ти отговори литературният герой, като ще се размие образът, който е изградил авторът?
    Рядко преуспелите хора са успешни родители, особено жените. Изборът е много често или/или и може би юриста е направила своят избор.

    Коментиран от #65

  • 61 гост

    5 2 Отговор

    До коментар #44 от "стоян георгиев":

    Пак ли ти ве? С хилядата ника?
  • 62 teogeo

    9 3 Отговор

    До коментар #45 от "юрист":

    Аз съм на същото мнение.С многогодишен труд и постоянно обучение отгледах две деца , които не срамят България
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 юрист

    3 3 Отговор

    До коментар #48 от "Знаещ":

    Пак те питам- ТИ колко деца имаш , как ги издържаш , на колко от тях осигури финансиране за висшето им образование, колко от тях са реализирали се висшисти? Къде отиваш да бърничкаш в личният ми живот? Ха да видим ТИ колко деца ИЗГЛЕДА, ВЪЗПИТА, ОСИГУРИ ИМ ФИНАНСИРАНЕТО НА ВИСШЕТО ИМ ОБРАЗОВАНИЕ, а? Обясни ми- ако си направил деца на 20 години, но никога не си следвал, как успяваш със заплатата на работник или наемен служител да изгледаш и ЕДНО дете, БЕЗ да го лишаваш от задоволяване на жизненоважните за детето потребности- напр. посещение на курс/ занимания по онези предмети/ дейности, които му се удават? Ако не го запишеш на такива занимания, как детето ще развива само дарбите си и то така, че по-късно да може да си изкарва хляба чрез тях?

    Коментиран от #70

  • 65 юрист

    1 4 Отговор

    До коментар #60 от "гост":

    Ти кога сключи брак- на колко години, къде живяхте със съпругата си- в къщата на родителите ти, нали?;) Кога се появиха децата ви? Съпругата ти има ли висше образование, реализирала ли се е с него, какъв е приблизително размера на заплатата й и защо ТЯ не ти е родила 4-5 деца, а?
  • 66 юрист

    1 3 Отговор

    До коментар #54 от "дарина":

    “...Публикувано във факти.бг: питала съм ги за деца,казват,че така им е по удобно да живеят.не им се занимава с деца,кариерата и удобния живот са по важни за тя....“ Аз пък имам обратният опит. Много майки са проливали горчиви сълзи, че нямат финансовата възможност да посрещнат нуждите на децата си и че не могат да им осигурят такова детство, каквото те самите са имали. Това е най- голямата болка за една майка в България.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 kontra

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "неутрален":

    Сигурно изхождаш от себе си, когато определяш българите като тъпи. И не се пише обрекън, а обречен. Когато имаш дете няма да ходиш в парка да пиеш бира, а ще се занимаваш с него. Маже да се окаже, че то е по-умно от теб, любознателно и ученолюбиво.От теб зависи да създадеш у него интерес към учебния материал и не само към учебниците, а да го насочваш в посока интересите му. За това се иска дупе, да посветиш свободното си време на децата си, да се лишиш от своити интереси, от забавленията си. Това е благородно дело и то ще получиш отплата като видиш децата си реализирани в живота, това носи голяма радост. Трудно е, но радостта след това е голяма.
  • 69 ЧЕСТНО

    1 0 Отговор
    РАЖДАЙТЕ.НЯКОЙ МАРКС ИЛИ ЕНГЕЛС БЕ КАЗАЛ КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУПВАНИЯ ВОДЯТ ДО КАЧЕСВЕНИ ИЗМЕНЕНИЯ .
  • 70 Знаещ

    3 1 Отговор

    До коментар #64 от "юрист":

    Никога не си ме питала, но с най-голямо удоволствие ще ти отговоря. Имам две деца като малкия в момента си играе с две русначета и едно англичанче пред мен на пясъка, а големия го карам да работи през ваканцията за да се научи на труд от малък и ще дойде след два дни за две седмици. Няма търпение да пристигне, защото тук имам приятел, който е наследствен милионер, но след като го убедих да инвестира във фейсбук веднага след като пуснаха акции на борсата сравнително скромните за него 35 000 долара и сега акциите му струват няколко милиона ми е доста благодарен и детето ми ще покара в една частна писта наблизо Ламборгинито му. Малко тинейджъри имат този късмет. Сега да се върнем на теб. Ти твърдиш: “ Напротив- за българките в България проблема е САМО В ПАРИТЕ!". Ти колко деца имаш?

    Коментиран от #72, #73

  • 71 Бай Ставри

    1 1 Отговор
    Тези "назначени капиталисти" , големи игноранти бе !Ей Домуз /свиня/ ти какво образование имаш , че да ръсиш акъл ...Идва и вашето време изедници такива ...да им работим за 500 лева , а той да кара Бентли за 500 000 ...Вместо да създават работни места за младите те си копуват лъскави коли и и къщи в Марбея на любовниците ...а Държавата вместо да ги спука от данъци ...си бърка в носа ...е те затова тук млад човек няма да остане ...само цигани и мургави м....сти ....
  • 72 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Имам две деца като малкия в момента си играе с две русначета...“ 1. Ти на колко години си, на колко години е жена ти, на колко години бяхте, когато сключихте граждански брак, какво е твоето образование и образованието на жена ти? 2. Имате ли предоставено собствено жилище като сватбен подарък от родителите на единият брачен партньор? 3. Изплащате ли ипотечен кредит за закупуване на собствено жилище? 4. Къде са отгледани децата ви от 0 до 3 годинки- в дома на свекървата, в собственото ти жилище, за което е взет ипотечен кредит, в дома на майка / баща или в жилище, което сте получил като наследник при реституцията? 5. Какво е образованието ви и къде сте го завършил- в родният си град или сте бил в друг град на квартира, кой ви е издържал финансово по време на следването ви в другия град и на каква обща стойност като цяло се приравняват финансите , изразходвани за следването ви? Когато си отговориш на тези въпроси, ще разбереш, че: 1. Парите за 1 следване до преди в България да бъдат отпускани студентски заеми, почти се приравняват на парите за закупуване на един сносен тухлен двустаен апартамент в София, строен по бдс. 2. Не всеки намира семейната си половинка по време на следването си, не всеки сключва брак и създава дете в 3ти курс, за да може в 5ти курс детето да е вече на 2 години. 3. Не всеки решава да не следва- ВСИЧКИ деца на моите познати следват- нито едно не е предпочело да остане със средно образование, да се омъжи/
  • 73 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #70 от "Знаещ":

    ожени, да създаде деца, но да си остане нископлатен наемен работник и децата му да бъдат ЛИШАВАНИ от нормалните посещения в кръжоци, които биха развили дарбите им! Това говори ли ти нещо? Отговори си сам на моите въпроси- не ми отговаряй във форума, защото това е лична информация, но те призовавам да си дадеш ясна сметка за нещата, да помислиш над тях и чак тогава да разбереш, че два пръста от 1 та ти ръка не си приличат, а камо ли човешките животи, човешките съдби да си приличат! При теб ситуацията е била една, при други хора е различна. За това НЯМА шаблон, модел, по който да се движи човешкият живот и който да се възприеме за универсален! За това и дума не може да става да се препоръчва едно или друго нещо за личният живот на другите хора!

    Коментиран от #74

  • 74 Знаещ

    1 1 Отговор

    До коментар #73 от "юрист":

    По-големи глупости не съм чел. Първото ми дете когато се роди по никакъв начин не ми попречи да се развивам финансово, духовно и да придобивам все повече знания, които са ми нужни за да изкарвам парите си. Явно нямаш деца щом пишеш такива небивалици. Тук не коментирам самотни майки, а хора, които имат семейство и си помагат взаимно. Но да се върнем на темата. Според нещата, които сама твърдиш за себе си ти излизаш лъжкиня. Пак ще попитам ти колко деца имаш? Продължаваш да не отговаряш на този въпрос, което значи, че лъжеш за доходите си. Сама дебело подчерта, че всяка българка, която има пари ражда:"Напротив- за българките в България проблема е САМО В ПАРИТЕ!"

    Коментиран от #75, #76

  • 75 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Първото ми дете когато се роди по никакъв начин не ми попречи да се развивам финансово, духовно и да придобивам все повече знания, които са ми нужни за да изкарвам парите си...“ Тогава отговори на въпросите- КОЙ ГО ГЛЕДА, ДОКАТО ТИ ХОДЕШЕ НА РАБОТА, КОЙ ГО ГЛЕДА ТАКА, че да ти осигури спокоен сън и да не чуваш плача на бебето, КОЙ ГЛЕДАШЕ БЕБЕТО ЗАЕДНО С ЖЕНА ТИ, НА КОГО ЖЕНА ТИ ОСТАВЯШЕ БЕБЕТО, когато искаше да си почине малко и да поспи малко; как така твоята заплата ти е стигала за издръжката на бебето, жена ти и теб самия и как така ти не си се ЛИШАВАЛ от много неща, за да има за пари за бебето? Ти кого лъжеш,м? Най- малкото, дори да си вундеркинд, е трябвало да имаш ПАЛАТ от 500 кв.м., за да може да не чуваш нощем плача на бебето и да спиш спокоен сън така, както си свикнал да спиш, преди да се роди то! ЛЪЖЕШ, ЗА ДА НЕ СИ ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СЕМЕЙСТВОТО ТИ Е ИМАЛО ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА ОЩЕ ДВЕ СЕМЕЙСТВА- ТВОИТЕ И НЕЙНИТЕ РОДИТЕЛИ! Много лъжеш, да знаеш! Но е идиотия да лъжеш цял живот всички- все някой някога ще ти разкрие лъжите!
  • 76 юрист

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Знаещ":

    Кога най- накрая ще си признаеш, че за да имаш ТИ ЕДНО дете, във финансовото осигуряване на съществуването му участват със свои лични финанси ТРИ СЕМЕЙСТВА- твоето, семейството на родителите ти и семейството на родителите на съпругата ти? Защо ЛЪЖЕШ безогледно, че си могъл да спиш спокойно при наличие НА БЕБЕ в семейството ти?

    Коментиран от #77

  • 77 Знаещ

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "юрист":

    Според жена ми си изляла от репродуктивна възраст и ти е болна тема, че си останала без деца. Тя ме помоли да не дълбая повече в раната. Само ще ти кажа, че първото ми дете е отгледано само от майка си без никаква помощ от бабите, което беше голяма грешка защото то така свикна с нея, че до петата му година не можехме да заминем никъде на почивка сами. Факт е, че родителите ни не са богати. Факт е, че сега се редуват да идват при нас на почивка, като аз им поемам разходите. Но както обещах спирам да пиша. Лека вечер.

    Коментиран от #78, #79

  • 78 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Знаещ":

    излязла*
  • 79 юрист

    2 0 Отговор

    До коментар #77 от "Знаещ":

    “...Публикувано във факти.бг: Според жена ми си изляла от репродуктивна възраст и ти е болна тема, че си останала без деца...“ Сега ДЪРЖА да напишеш отговора на тези въпроси:
    1. На каква възраст е жена ти
    2. Какво е образованието на жена ти
    3. От кога мнението на жена ти отразява пълната истина за всички ситуации в живота
    4. Как жена ти се справя с отглеждането на 1вото бебе- колко скоро след раждането тръгна отново на работа и на кого остави гледането на детето- на свекърва си или на майка си
    5. Жена ти има ли и 1 ден трудов стаж или е с професия „майка“

    Коментиран от #80

  • 80 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "юрист":

    Жена ми е завършила училището, в което се влиза с най-висок бал в България при това с отличие. Това е немската гимназия в София (конкурира се със СМГ), а после УНСС. Тя няма как да знае дали наистина си бездетна, но коментарите ти навеждат на мисълта, че вероятно нямаш деца и си на възраст, в която е възможно и да не можеш да заченеш. Това е причината поради която тя ме помоли да не задълбавам темата. От добро чувство за теб го прави. Спирам да пиша, защото останахме последни на плажа и слънцето започва да се скрива и наистина трябва да тръгваме.
  • 81 гощо

    2 0 Отговор
    То с мангизи на готово,назначен за милионер лесно може да се дава акъл!!! При реална пазарна икономика и суров капитализъм този щеше да е сервитьор срещу нас в кръчмето!!!
  • 82 Зорница

    1 0 Отговор
    Г-н Домусчиев,аз не Ви разбирам изобщо.Тъжно Ви е че Европа си отива,но не можете да си отговорите на въпроса ЗАЩО? Аз ще Ви отговоря.Европа и ОСОБЕНО БЪЛГАРИЯ си отива по причина че народа е беден и няма пари.А когато няма пари-той не ражда,не се образова,не се лекува,не почива ит.н. и т.н. и т.н.А сега ми кажете Вие ле сте против увеличаването на МРЗ в нашата мила татковина?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове