697 3

Родилка вдигна на крак пожарникари да ѝ спасяват телефона

Операцията по спасяването на безценния апарат е била организирана светкавично

Снимка: Флагман
Снимка: Флагман
Маргарита Илиева

Млада родилка, настанена в бургаската болница, извика пожарникари да й търсят мобилния телефон, който изпуснала, докато говорела през прозореца на детското отделение, пише "Флагман".

Операцията по спасяването на безценния апарат е била организирана светкавично.

Апаратът явно е паднал на място, което трудно може да се достигне.

Затова се обадила на спешния телефон 112, от който десетки хора с реални проблеми се оплакват, че реагира бавно.

В този изключително важен случай обаче служителите явно са били на ниво, защото веднага пристигнала пожарна команда, която извадила стълба и започнала да се катери към заветния телефон.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 111
  Отговор
  1 10:29  28.08.17
  Циганка 1000% !!! Сега да плати за указаната й услуга. Овца! Как може да потърсиш специализирана помощ, заради изпуснат телефон, че дори и са се отзовали. После обеснявайте ми, че българите не сме дискреминирани в родната си страна.
 • факинг кънтри
  Отговор
  2 10:31  28.08.17
  Тая да не е жената на шефа на пожарната или някоя от ГЕРБ !?!? А ако някъде в това време има реална нужда от пожарна ? Аве 'кво да го коментираме !!!!
 • Ники
  Отговор
  3 15:42  29.08.17
  Е до сега не бях се сещал, да звънна на 112 за такова нещо , и все пак си мисля , че нещо не е баш така цялата работа както я изкарват във сайта. Ако пък има нещо вярно , ( което едва ли е , че е звъннала и е обяснила че си изпуснала телефона, както по скоро се разбира от материала ) значи е излъгала , и трябва да бъде подведена под отговорност !!!

Напиши коментар:


Публикувай