28 Август, 2017 11:33 4 539 5

Синът на застрелян бос хванат за трети път да шофира дрогиран

  • шофьор-
  • наркотици-
  • дрога-
  • проба
Синът на застрелян бос хванат за трети път да шофира дрогиран - 1

Синът на застреляния преди 14 години Пламен Мавров-Гипса – Любомир, за трети път отказва тест за наркотици. Любомир шофирал лек автомобил „Мерцедес“ по една от улиците в Дупница в събота срещу неделя през нощта, когато бил спрян за проверка от Пътна полиция.

Заради поведението му униформените поискали да го тестват за дрога, но Любомир отказал, пред полицаите признал, че е взел наркотик.

На място му е съставен акт за шофиране след употреба на наркотично вещество. За отказа за кръвен тест Л. Мавров ще отнесе глоба от 2000 лв., пише struma.bg.

Това е третият случай, при който Л. Мавров е бил хванат да шофира след употреба на наркотични вещества и отказва кръвен тест за наличие на наркотици в организма му.

Плаща глобите и продължава да шофира.

Петима шофьори са заловени зад волана в събота срещу неделя през нощта.

Мъж на около 25 г. се опитал да измами дежурната лекарка в Спешен център в Дупница. Той пристигнал в спешното с приятел да даде кръв, като дал за сведение личната карта на заловения да шофира след употреба на алкохол шофьор. Д-р Весела Джорджева установила, че снимката на личната карта е на мъжа, който чакал отвън влезлия да даде кръв.

Ето какво разказа тя: „Две млади момчета на по около 25 г., имената им не записах, защото те избягаха, след като ги разконспирирах, дойдоха след полунощ, единият от тях да даде кръвна проба за наличие на алкохол.

Едното момче беше русо, а другото тъмнокосо. Русият влезе в кабинета и ми подаде лична карта. Погледнах я и видях, че е на младежа, който стои пред кабинета. Тъкмо тръгнах да го извикам да влезе, русият грабна личната карта от ръцете ми и двамата избягаха. Разбира се, нямаше да взема кръв за алкохолна проба на младежа, тъй като кръвна проба се взима в присъствие на полицай“, заяви д-р Джорджева, която допълни, че през цялата нощ са идвали пияни шофьори да дават кръв за алкохолна проба.

Последно в 5 часа вчера сутринта е пристигнала 38-годишната Д. Граховска от Дупница. Тя пътувала от Сапарева баня за Дупница. Не успяла да вземе завоя в края на селото и нацелила с автомобила си крайпътен стълб. От удара в стълба се чул силен трясък и живеещите наоколо се събудили. Някой от тях позвънил на тел. 112 да търси помощ. Не се знаело дали шофьорът на лекия автомобил е жив. На място пристигнал екип на Спешен център и пътни полицаи.

Пред тях дамата шофьор заявила, че вечерта е изпила само две уискита. Пътувала за Дупница за цигари, тъй като нито един магазин не работел по това време на денонощието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига права и свободи,има и задължения!!

    14 0 Отговор
    Новини на супер високо ниво и да нямаш кръвно ще вдигнеш 300.Явно всичко е програмирано да се унищожи психиката и нервите на българина и да станем безразлични към бъдещето ни......
  • 2 Лъжа

    10 1 Отговор
    Наказанието е 2000 лв. И 2 ГОДИНИ без книжка. Аман от лъжи, бил си плащал глобата и шофирал, това да не е фиш за превишена скорост.интересно ми е как получихте информацията, защото е ясно, че полицай такава глупост не може да каже???

    Коментиран от #3

  • 3 ПИТАНКА

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Лъжа":

    Не ми се четат справки, щото не съм от употребяващите аклохол и после каращ, ама пиши все пак кой член е. Може и да не си прав, щото дори и да не носиш книжката, като те спрат могат да проверят, че си с налични точки и да нямат какво да ти вземат, щото не си я носиш.
  • 4 ПИТАНКА КЪМ МВР И ПРАВИТЕЛСТВО

    6 0 Отговор
    А по отношение, че някой си не иска да дава кръвна или друга проба, нищо не пречи да се дава книжката след прилагане на нотариално заверена декларация, че при отказ за каквато и да е проба или проверка, книжката ще бъде отнета за примерно 5-10 години без право на нова или анулирана. Въпрос на желание и умствен капацитет е в разните законодатели и "органи" на учреждения.
  • 5 LexusGS350Varna

    12 0 Отговор
    Трети път с над 1.2 промила или наркотици е рецидив и наказанието е 3 000 лева и 3 години без ш.книжка и сваляне на рег.номера!
    Защо не четем нищо за смаляне на неговите рег.номера за 3 г. и отнемане на книжката за 3 години + 3 000 лв????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове