29 Август, 2017 09:50 21 582 96

Спасители биха мъж в Несебър (ВИДЕО)

  • несебър-
  • спасители-
  • бой
Спасители биха мъж в Несебър (ВИДЕО) - 1

Видео, на което се вижда масов бой в морето, се набра популярност в социалните мрежи, пише Burgas24.bg.

Текстът под него разяснява, че екшънът се е разиграл вчера на плажа в Несебър. Мъжът бил налаган, понеже не се подчинил на разпоредбите на спасителите да излезе от морето, а флагът на вишката бил червен.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 111

    129 84 Отговор
    Да ги уволняват незабавно. Повече от видно е, че не са квалифицирани за позицията "спасител"! Идиоти. Не е това начина.
  • 2 Миро

    250 19 Отговор
    За сайт, който се нарича "Факти" пропускате доста неща - битият е от ромски произход и съм склонен да вярвам, че си е заслужил отношението. С тези няма как да се разбереш...
  • 3 Еви

    73 37 Отговор
    Простотията ни залива от всякъде,блика,блика ние не сме нация ,по скоро някакви племена от арогантни индивиди.

    Коментиран от #18

  • 4 Ясо

    32 5 Отговор
    Калимера ;)

    Коментиран от #61

  • 5 затвор

    15 46 Отговор
    ЗАТВОР !!!!!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 sinbad0

    35 30 Отговор
    От 9 години не съм ходил по на изток от Пловдив...
  • 8 ссс

    230 10 Отговор
    БИТИЯ Е РОМ, НО НЕ ТОВА Е ПРИЧИНАТА. ДЪРЖАЛ СЕ Е АРОГАНТНО, НАХАЛНО И НЕПРИЕМЛИВО С НЯКОЛКО ТУРИСТКИ, ОБИЖДАЛ Е СПАСИТЕЛЯ, ПСУВАЛ. НАМЕРИЛ СИ Е ТЪРСЕНОТО, ИИИИ КАКВО СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ НЯКЪВ НАГЪЛ М...Л С ШКЕМБЕ И ПОЗЛАТЕН ЛАНЕЦ.

    Коментиран от #95

  • 9 един българин

    73 7 Отговор
    Първо как разбрахте че са спасители? И второ "спасявания" е кьор-кютук пиян, едвам си стои на краката...... Дано следващия път като рискува живота си по този начин се замисли.......
  • 10 емилио

    17 36 Отговор
    Краят на сезона е.Едните ще ги виним(спасителите),ако се удави,бития ,че не са взели мерки.Другите казват,че бил ром,а какво ще стане,ако от маллата дойде тумба с брадви и сие и стане ...?Трети,като мен ,това не е начина,дори и да е ром.Ами ако е малко дете или възрастен,пак ли ще го бият?Все пак,това са лица с хуманна цел там,за да пазят,а не да бият и ....

    Коментиран от #11, #20

  • 11 Зорлем

    24 3 Отговор

    До коментар #10 от "емилио":

    Ако това, ако онова, аме не е нито това, нито онова, така че дай да се придържаме към конкретната случка, с конкретните участници и конкретните обстоятелства, а?

    Коментиран от #14, #15

  • 12 Пазарен Либерализатор

    41 3 Отговор
    Важното е че са спасили сичкото ром от издавяне, сейфити фърст!
  • 13 Вирго

    13 29 Отговор
    Аман от тия пияни руснаци вече. Добре е поне че носят на бой.
  • 14 емилио

    7 13 Отговор

    До коментар #11 от "Зорлем":

    Ти беше ли там за да изказваш мнение?

    Коментиран от #22

  • 15 емилио

    9 9 Отговор

    До коментар #11 от "Зорлем":

    Ти беше ли там за да изказваш мнение?
  • 16 mitko

    34 2 Отговор
    само така на тези м...ли бои.и браво на спасителите
  • 17 гладиатора

    38 14 Отговор
    В Кнефистан анархията я пълна, всеки бие всеки, скачат на бой в градовете, на магистралата, на плажа, навсякъде. Нищо не става от тая държава!
    За това ходя на фитнес, помпам яко, зобам яко, купил съм си пистолет(газов), тренирал съм кикбокс и само чакам някой да скочи на мен или на детето ми или на жена ми, полиция, прокуратура въобще никакви ги няма, явно саморазправата и мутренското поведение от 90-те години няма да се промени, жалко за кенефа, иначе природата ни е хубава.

    Коментиран от #25

  • 18 Ghost1

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Еви":

    Това е което представлява българската действителност. Тези така са възпитавани-да бият, когато някой нещо не прави и после оправданието ще им бъде "да бяхме го оставили да се удави"Можеш ли да си представиш това да направи в нормална държава от френски, италиански спасители на тяхното крайбрежие. Хора поставени да следят за реда раздават юмруци. Има си редица начини да бъде изкаран и с други методи..
  • 19 Свидетел

    42 5 Отговор
    Браво на спасителите, този се беше самозабравил, предупредиха го 100 пъти да излезе от морето, че е бурно - а е пиян. Вадиха го веднъж, вадиха го дваж, накрая напсува нашият спасител и си получи бравото между очите.

    Коментиран от #32

  • 20 гостенче

    36 2 Отговор

    До коментар #10 от "емилио":

    Айде малко да се поспрете с тези страшни цигани с брадви а ??? Само това ви е в скапаните усти "Ако дойде тумбата с брадвите". До кога ще се страхува българина и тумба цинаги ??? Те ли са най страшните ??? С това ли ще ни държат за топките цял живот???
    Ето сега са се събрали тумба здрави момчета, смазали са физиономията на един нагъл циганин, да го видиме дали ще събере тумбата с брадвите или ще вземат накрая да се научат че не са толко тарикати въпреки златните накити.
  • 21 немо

    46 5 Отговор
    Битите са цигани,които са закачали жените на българите и са се държали непристойно
  • 22 Зорлем

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "емилио":

    Не, но и ти не си бил, така че какво се пънеш да философстваш кой какъв е и защо такъв е, и какво би станало ако се било случило нещо си?

    Затова, или коментираш това, което виждаш, или си траеш - като мен!
  • 23 onq s konq

    6 1 Отговор
    А бе това май е комшията ! Я пак да го исгледам ама май направо си е тои !
  • 24 Никола

    18 2 Отговор
    еййй Паисийй дано имаш Wi-Fi та да видиш поради що АЗ СЕ СРАМИМ ДА СЕ НАРЕЧА БЪЛГАРИН

    До къде я докарахме в чужбина само циганите са българи, а българите ни е срам да кажем че сме Българи.
  • 25 гладиатора

    15 20 Отговор

    До коментар #17 от "гладиатора":

    От къде знаете, че е циганин, пиян и какво точно се е случило, освен това не всички са спасители. 10 човека бият 1, голямо геройство, битият само се защитава.
    Като чета колко хора одобряват побоя за пореден път се уверявам, колко просто племе сме и колко слаба е държавата, беззаконие и безнаказаност!
    Има си закони бе, кофари, нали утре някой вас ще пребие, ей така, за нищо, щото не го кефите, ще пребие детето ви за нищо, не може да се раздава правосъдие, после що държавата ни е такава, що сме бедни мишки. Много прост народ има в тази територия, ама много.

    Коментиран от #26, #31, #66, #74

  • 26 Пазарен Либерализатор

    6 3 Отговор

    До коментар #25 от "гладиатора":

    Явно го млатят без причина значи...

    Коментиран от #29

  • 27 Гоуст

    31 4 Отговор
    Без значение дали "удавника" е бил или не пиян, арогантен, буйствал, обиждал, давил се и и т.н. щом е циганин, значи си е е заслужил боя!

    Коментиран от #30

  • 28 анализатор

    4 2 Отговор
    клати се-значи е пиян и неадекватен
  • 29 гладиатора

    12 13 Отговор

    До коментар #26 от "Пазарен Либерализатор":

    Има, няма причина, не може да раздаваш правосъдие, нямат право да го бият!
    Всеки може да си намери причина да ти скочи на бой, особено ако са група, примерно 5-6 човека срещу един, когато са повече трябва да да играе патлака, иначе става сложно, освен ако не си Стивън Сегал. Ние ще се избием сами, врагове не ни трябват. Трябва да има върховенство на закона и присъдите трябва да са бързи, за хулиганска проява глобата е 300 лв, твърде малко ако ти счупи кост или зъбите, щото "ремонта" струва хиляди левове.
    Забелязал съм, че бабаитите, като са само не са толкова смели. Питам, докога властта ще толерира побоищата и насилието над личността!? Искам да живея в сигурна и законова държава, всеки може да стане жертва на насилие, и тогава какво правим?
  • 30 гладиатора

    10 15 Отговор

    До коментар #27 от "Гоуст":

    Нали искаме циганите да са, като нас!? Искаме да станат българи, да си плащат водата, тока, да ги осъждат, стига с тоя тъп расизъм, просто територията си иска по здрави закони и контрол, което няма как да стане, защото ни управляват корумпирани и крадливи, алчни комуняги.

    Коментиран от #33

  • 31 Никола

    9 5 Отговор

    До коментар #25 от "гладиатора":

    Браво

    ....ама утре няма да е само детето му, ще е съученик, съсед, брат, сестра, беззащитен възрастен, родител, медицинската сестра, спешния екип, засякъл го на магистралата, велосипедист и т.н.
    Защото така се прави в БЪЛГАРИЯ така трябва да се направи и то се толерира и насърчава

    и да цитирам един датчанин който ми каза, че преди да дойде в България имал информация че законите важали само до 17:30ч., но на втория ден от престоя си разбрал че всъщност преди 17:30ч. никой не ги спазва. България била прекрасна страна но за два дни.
  • 32 Ghost1

    7 5 Отговор

    До коментар #19 от "Свидетел":

    Кой бил там, кой не е и всеки изкарва нещо което мисли поради собствени наблюдения от миналото и настоящи убеждения. Аз не виждам да се говори за разследване и ако този е бил пиян и с действията си е предизвикал спасителите е редно да понесе истинската си присъда в СЪДА за нанесените обиди ако това разбира се се докаже, а не да бъде млатен и притискан в морето. Няма значение дали е българин или е циганин.. Така отново се пита в задачата, защо една голяма прослойка в България не желае съдебна реформа. И това е най-малка хулиганска проява, но тя също ще бъде "изкована в един реформиран закон" Ами виждате, защото е по-лесно проблемите да се решават с бой и улично възмездие..
    всичко да се размие във времето и пълна безнаказаност.

    Коментиран от #40

  • 33 Гоуст

    15 2 Отговор

    До коментар #30 от "гладиатора":

    Искаме? Кой иска? БХК ли?
    Никой не иска. Да си ходи в Индия или да стои тук, но при раждане да се скопавят. Та тия снасят повече от хлебарките

    Коментиран от #42

  • 34 Джон Смит

    13 1 Отговор
    Къде видяхте спасител! Спасителите са с червени ГАЩИ, такава им е униформата!
  • 35 Гоуст

    18 3 Отговор
    До пишещите по-горе: а бе хора, чувате ли се какви неща говорите? Да си понесел последствията в съда. В кой съд и кой ще го осъди?
    В България ли живеете? Това е единствения вариант, такива бабаити да си го получат и да има малка справедливост
  • 36 сток

    2 16 Отговор
    Сега е момента човека да се възползва , да си потърси правата и тези спасителчета да му платят обезпечение солидно поне заработката им за целия сезон пак тогава може да им дойде акъла в главите.
  • 37 Койчо

    18 2 Отговор
    Никъде в клипа не видях спасители да бият някой!!!! Биеха го други!
  • 38 Ник

    26 5 Отговор
    През 90-те години работих на Златни Пясъци и се занимавах точно с безопасността на туристите.
    - Има хора или по- точно идиоти, които не спазват никакви препоръки и забележки... Колкото и грозно да звучи, когато някой тъпак, който си извадил 8-9 пъти от морето и той пак влиза .... - Просто в определен момент нервите не ти издържат! - Ако го оставиш да се удави властите ще те съсипят....
    - Няма да скрия, че понякога грубата сила решава кардинално проблема, особено в такива случаи

    Коментиран от #88

  • 39 ?????

    12 11 Отговор
    Грешно заглавие, не спасители, а "селяни" биха мъж Несебър. 10 срещу 1.
  • 40 Свидетел

    11 4 Отговор

    До коментар #32 от "Ghost1":

    Ти си много устат и смел, но когато си спасител Приятелю и имаш отговорност върху хората и тебе тегледят и съдят после в съда, ако не спасиш или изгубиш нечий живот, когато ти си спасител - имаш право да коментираш ! Ти не си спасител и нямаш право да казваш кой какво прави.

    И още нещо спасителите имат право при явно неспазване на флага и предупрежденията да изведат нарушителя. Ако той се съпротивлява, дори на сила! Това го прочети в закона. Спасителят не е човек, който си гледа морето и рибите, спасителят е човек, който действа на всяка цена за да опази живот.
  • 41 ПЕНСИОНЕРА

    9 5 Отговор
    Не съм ходил 35 г. На черно море, и няма да ида. Последният път в ахтопол видях как канализационна вода се влива в морето и от тогава не съм стъпил там . Винаги очаквам някаква наша магария , шашма , далавера и ментърджийство, и се отвръщавам от тях. Ако някой мисли че ще си почине на черно море, много се лъже. По скоро , изнервен и ядосан ще се прибере, за туй сега имам възможност само на бяло море. Разликата е огромна, който е бил е видял с очите си.
  • 42 гладиатора

    7 6 Отговор

    До коментар #33 от "Гоуст":

    Знаете ли как се ражда прецедент? Ето така! В България всеки може да бие безнаказано, да иззема ролята на полиция и прокуратура, да осъжда на бой, на смърт, каквото му е кеф!? Тогава, къде е държавата, за какво ни е полицията, съда, прокуратурата? Ами нали утре тумба цигани ще млатят българи и пак ще мрънкате, че за циганите няма правосъдие????? Така се раждат прецедентите, ония тулупи във властта виждат, че така е ок и си гледат кражбата, така им е кеф. Закона трябва да е за всички, ако искаме да сме нормална държава, иначе отиваме към Ирак, Афганистан, Сомалия и африканските държави! Циганите са тук, така или иначе, ако искаме да спазват реда, трябва всички да го спазваме! Ония корумпета по върховете на властта нарочно поддържат хаос, защото са на принципа разделя и владей!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 DBS

    9 4 Отговор
    Не ги оправдавам ,но нееднкратно съм бил свидетел как при забрана за влизане с надуваеми предмети и /или мъртво вълнение матриала влиза и то с децата и не можеш да ги изкараш.Даже се държи арогантно и грубо е стил " кой си ти да ми каеш"
    Е ако стане нещо ...кой ще е виновен?
  • 45 Ваня Алексиева

    4 11 Отговор
    Къде сте заобиждали всеки,бил ром,м....л.......Няма значение кой какъв е!Никой няма право да посяга,защо го удря?Когато удряш,значи си слаб характер.Още повече,що за пример е този човек?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БОКЛУЦИ

    9 8 Отговор
    Трябва да бъдат наказани дисциплинарно тези идиоти...
    Работата на спасителя е ако може в беда да помогне и да предупреди хората да не влизат, при забрана, но те ако не се подчиняват, си е за тяхна сметка...
    Те не са назначени там да бият, а да предупреждават...Ако някой вече си действа на своя глава и не се вслушва в забележките на спасителите, рискът си е за негова сметка...

    Коментиран от #50

  • 50 Спасител

    12 3 Отговор

    До коментар #49 от "БОКЛУЦИ":

    Не е вярно, в правилникът за водно спасяване при опасно време или неблагоприятни метеорологични обстоятелства за плажуващите и/или употреба на алкохол от плажуващите, Спасителят е длъжен да ги изведе от охраняваната ивица, водоем или басейн всеки нарушител на разпоредбите или режимът на даденото охранвано съоръжение.

    Тоест спасителя не само предупреждава, а е длъжен да изведе! Разликата я вижте в ПРАВИЛНИК ЗА ВОДНОСПАСИТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ!
    При червен флаг, той е длъжен да изведе плажуващите!
  • 51 Наредба ВОДНОСПАСИТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ

    6 1 Отговор
    Глава пета.
    ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ, ПОЛЗУВАЩИ ВОДНИТЕ ПЛОЩИ
    Чл. 40. (1) Посетителите на водните площи са длъжни:
    1. да се къпят само в разрешените от съответния изпълнителен комитет на народния съвет водни площи;

    2. да не претоварват плавателните съдове извън допустимите норми на човекоподемност и товароподемност;

    3. да не скачат от лодките, катерите и водните колела, както и от непригодените за тази цел брегови съоръжения;

    4. да не се доближават до движещи се (а в реките и до закотвени) плавателни съдове;

    5. да не се движат с лодки и други плавателни съдове в районите, определени за къпане;

    6. да не изместват и да пазят от повреждане знаците, сигналните средства и спасителните съоръжения на спасителната служба, както и съоръженията, оставени за оказване помощ на пострадали лица;

    7. да не блъскат другите посетители във водата и да не извършват други груби действия спрямо тях;

    8. да спазват всички изисквания на този правилник и правилника за вътрешния ред на съответната водна площ и флаговата сигнализация и да не плуват зад ограничителните плаващи знаци;

    9. да викат за помощ само при действителни инциденти;

    10. да играят с топка и участвуват в други игри само в определените за тази цел места, без да безпокоят останалите посетители;

    11. да не замърсяват водата и брега;

    12. да оставят превозните средства само на определените места и паркинги и да не ги мият в къпалните места или в близост до тях;

    13. да се подчиняват н
  • 52 гост

    18 2 Отговор
    Има само един спасител и той разтървава другите да не бият циганина. Мислите ли, че ако наистина повода е, че не искал да излезе от морето всички ще скачат да го бият така? Хайде, има прости и напомпани хора, но чак всички от плажа да са такива? За да скочат всички мъже, явно е закачал жените.
  • 53 Бесен Язовец

    16 5 Отговор
    АлУуууууу щом има червен флаг у водата не се влиза спасителя носи отговорност до шамандурата тоя църния ако почне да се дави спасителя е длъжен да влезе да го вади иначе съд го чака . Щото някой тъпак е решил че иска да се къпе при червен флаг и да застрашава живота на спасителя бой по такива малко му беше.
  • 54 Аз съм Българче

    10 2 Отговор
    Хората които са запознати с работата на спасителите в БГ знаят че това е начина в краен случай както е тук а останалите са гледали СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА и пишат тъпи коментари без да осъзнават обстановката в БГ и къде се намират изобщо.Но така е. В офиса е безопасно.
  • 55 Аз съм Българче

    7 2 Отговор
    Хората които са запознати с работата на спасителите в БГ знаят че това е начина в краен случай както е тук а останалите са гледали СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА и пишат тъпи коментари без да осъзнават обстановката в БГ и къде се намират изобщо.Но така е. В офиса е безопасно.
  • 56 Като гост

    2 7 Отговор
    Простащина туй то!
  • 57 Радо

    7 6 Отговор
    Явно червеният флаг означава, че е забранено на цигани да влизат в морето, защото в същото време има доста бледолики във водата.
  • 58 Ганьовска простащина

    9 9 Отговор
    Много са силни когато са "глутница" срещу един , има един идиот (20-23 години ) който постояно бие отзад и видимо се вживява в някакъв екщън герой и човека излиза ,но той иска да го бие тохи селски простак от града . Заслужават съд и наказание тези "спасатели". А ако паднат на някой и някои бабаити и им смачкат физиономията или ги пратя в болницата,то целият интерент ще рИве ,че бият децата .... .
  • 59 ники

    12 6 Отговор
    Никога не ходете на плаж по южното черноморие, пълно е с такива отрепки. Дали на плажа, на пътя в заведението отрепките са там.
    Най-лошото от цялата ситуация е че целия женски бой от клипа го гледат и деца. Няма по-гнусна паплач от бургаските батки , това са селяни живеещи още в 90-те години на миналия век.
  • 60 Ганьо от Изтока

    3 6 Отговор
    Даа ,а след това ако някой изпрати този който постояно атакуваше отзад в болницата ,то целия пргресивен интернетски слой ще изреве за детето ,що го бият ,а той сега бие .... .
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 BayWatch

    16 5 Отговор
    На смотаняците, които много критикуват, бих казал, че ако беше в нормална държава, тоя селтак, който не се подчинява на разпорежданията на спасителите, щеше да бъде задържан, солена глоба, а можеше и да престои няколки дни в ареста, да му дойде акъла. Но, тъй като в България няма разпоредби в тази насока, всеки си прави каквото си поиска. 10 души на ден да ти строшат нервите, не ще го биеш, ами не знам какво. Отделно, ако се удави, спасителите ще са виновни, че тоя смотаняк е решил пиян да влезе във водата и да се прави на шамандура. Така, че само бой по главата и друг път да знаят.

    Коментиран от #63, #67

  • 63 селтаци на рояци

    6 3 Отговор

    До коментар #62 от "BayWatch":

    И после ще те причака с няколко човека и той ще ти строши главата и така ще си решаваме проблемите, с бой.
    А ако бяха и те 10 човека, щеше ли да ходиш да биеш? Щеше да цвърчиш, като мишка, ако е по як, тогава кво прайм?
    Селска държава, селско море, а селяните плуват в морето и се бият, като добитък.
    Ям, пия, е*ъ и бия! Аз съм батка вааа.

    Коментиран от #64

  • 64 НЕГАНЬО

    5 2 Отговор

    До коментар #63 от "селтаци на рояци":

    Ей това, което си написал много точно описва жалката картинка, която никой не желае да промени ++++++
  • 65 бацето Г

    5 2 Отговор
    реално ако почне тоя да се дави.Трябва да си рискуват живота да го вадят на червен флаг. Но доста грубо го млатиха. Не че аз не съм млатил даже повече. Абе културен нормален човек рядко го бият!!
  • 66 бияеба

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "гладиатора":

    тренираи повече,живота е суров
  • 67 ЕДИН ОТ МОРЕТО

    1 4 Отговор

    До коментар #62 от "BayWatch":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !!!!!
  • 68 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    От няколко думи и едно неясно видео, измислихте цял роман.Някакви се бият на брега и всичко друго е съчинение по картинка - "Спасители на плажа" по български сценарий...
  • 69 Венци

    5 5 Отговор
    Много сте умни всички! До един като ви гледам ставате за криминалисти. Как разбрахте, че човека е циганин, как разбрахте, че е пиян? Как разбрахте, че псува и напада туристки? И как като е циганин не дойдоха след това една тумба с цигани, за да си отмъстят? И как така накрая дойде една бяла жена да го посрещне? И ако е циганин, това ли е начина за разправа. Нека се бият както подобава, един срещу един, а не 10 срещу един и не могат да го свалят. Много ми прилича същата тази картина на един друг герой от близкото минало: Юрий Галев, но той биеше сам по 10-20 души като тези подхвъркалци. Трябва да се сезира прокуратурата за тези "спасители", ВЕДНАГА.
  • 70 Линди

    4 0 Отговор
    Гледай с кви глупости ни занимават тези медии и вие го коментирате това. Кой се сбил в квартала, кой манго откраднал пенсия на бабата, има си полиция... защо трябва да се коментира изобщо. Станахме анализатори големи по всичкология.... Хаха

    Коментиран от #73

  • 71 Vasik Atanasova

    6 2 Отговор
    аз 10 години бях спасител и знам за кво става дума
    добре е че са го ступали
    а ако е сиганин още по добре
    редно е да има полиция и глоби
    щом флага е червен нямаш право да се къпеш там
    да отиде на неохраняван плаж и да е къпе колкото иска
    там прави проблеми и другите хора гледат и те влизат

    Коментиран от #87

  • 72 Охххх

    1 0 Отговор
    Душевен оргазъм !!!!
  • 73 Ghost1

    1 0 Отговор

    До коментар #70 от "Линди":

    А правораздаването къде е като има полиция. Ти не виждаш ли че проблема се корени в правораздаването пряко свързано с правосъдната система в България, която все още не е помирисала и една реформа. Предизборно се загатваше само за подобни действия и..
    НИЩО. Та да стоим и пасивно да не коментираме ли искаш точно пък ти?
  • 74 Испанците са върха

    6 2 Отговор

    До коментар #25 от "гладиатора":

    Ти си много смотан.Преди 2 години в Барселона на площада,където беше терористичния акт бяхме седнали с баща ми и брат ми на кафе.Баща ми отиде до тоалетната и си остави телефона на масата,когато изведнъж дойде някакъв ИСПАНСКИ наркоман и сложи някакви картички върху телефона и искаше пари.Ние му отказахме и без да се осетиме той задигна телефона заедно с тъпите му картички.След 10-20 секунди се осетих че телефона го няма и с брат ми го догонихме.Бихме го доста в една от спирките на метрото,защото се опита там да избяга и да се скрие.Е аз го видях и успяхме да го догоним.Казахме му да покаже телефона,в началото отричаше,накрая го извади и само както го извади го започнахме.Направо го разпукахме.И после като дойде полицията ни стиснаха ръцете.Казаха в доклада да напишем че сме го били на друго място,защото долу има камери и може да стане проблем за нас...Представяш ли си.Полицайте ни посъветваха да излъжем,за да не стане проблем за нас,и похвалиха баща ми че с такива синове не би имал проблеми.Еми зарадвах се много.А в България брат ми беше помлян от двама цигани в гръб в 4 часа през ноща.След 2 месеца ги намериха по телефона който бяха откраднали.Той обърка единия и полицайте от там почнаха него да го обвиняват,дори и телефона не му върнаха.От тогава вече знам да си нямам разправия с тъпите полицаи в българия,в чужбина са 100 пъти по печени.Така че не разправяй че тези неща стават само в тъпата България,защото ти разказвам за уникалните действия на испанск

    Коментиран от #75

  • 75 Испанците са върха

    5 1 Отговор

    До коментар #74 от "Испанците са върха":

    хаха и даже ни дадоха мокри кърпички да се изчистим,защото целите бяхме в кръв и искаха да видят дали е само от него или и ние имаме рана,защото беше наркоман и можеше да е спинозен.И не можех да повярвам как защитиха туристите,а не техния гражданин.
  • 76 до Светлето

    3 1 Отговор
    Светле, искаш ли почивните дни да отскочим до морето. Може и до Гърция ;)
  • 77 копеле

    3 11 Отговор
    Какъв червен флаг на това кротко моренце бе, аз пък се къпя където както и когато си искам не ме вълнуват флаговете. Едно време имаше черен флаг и на какви огромни вълни сме влизали майко, даже помня с онези руските дюшеци и надути вътрешни гуми от камион. Какво ми знаят сега спасителчетата, разсвирили са се като рефери, малка вълничка да излезе и айде червен флаг. На маратона Галата - Варна съм ходил 5 пъти така че не ми дреме някой келеш да се прави че ме спасява. Веднъж едно момченце на около 12 се удави на плажа във Варна при идеални условия на времето, просто попаднало крачето в дупка и то от уплаха се нагълта с вода....след трагедията една седмица държаха флага червен и не даваха на никой да влиза а морето беше перфектно, естествено аз не ги бръснах за 2 стотинки тия жалки "спасители" и само сред пръст от 150 метра навътре
  • 78 Ангел

    2 5 Отговор
    ЕЕЕ...Булгар,Булгар!!!
  • 79 България

    6 4 Отговор
    БЪЛГАРИЯ е хубава държа но Народа е ТЪП и НАГЪЛ!! ето го и птимера неграмотни спасители дето нямат си престава за спасителни иструкции.. Винаги сме в център на внимание кото става въпрос за излагация.
  • 80 bobolina

    7 0 Отговор
    А как разбрахте че са спасители?
  • 81 елдорадо

    6 7 Отговор
    Който ходи на море, знае че спасителите са с червени гащи!!!:), това си е някакъв мъжкарски скандал между приятели. между другото скоро се върнах от Несебър и там всичко е ОК, препоръчвам ви го
  • 82 някоЙ

    9 7 Отговор
    ТОВА ЛИ Е НАЧИНЪТ?! ТЪПИТЕ МУТРЕНЯГИ ДА ИЗВИКАТ ПОЛИЦИЯ ДА СЕ РАЗПРАВЯТ С ГРЕШНИКА!!! КАКВИ СА ТЕЗИ ИДИОТИ ДА РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ?! СМЕШНИ КОМПЛЕКСАРИ!!!
  • 83 кукуряк

    5 0 Отговор
    Спасителите са само с червени бански, къде ги видя ингилизова хахах
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 656

    4 6 Отговор
    Спасителите ходят само с червени прашки и розови пояси....но в морето не влизат че водата била мокра и ще им се развалят перуките
  • 86 bobolina

    6 0 Отговор
    Как разбрахте че са спасители?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 сьд за спасителите

    4 9 Отговор

    До коментар #38 от "Ник":

    Тези побойници на сьд.Имах подобен случай в Приморско.Нарочно го правят,големи келеши са, затвор за такива наглеци дето излагат страната.Нямат право да бият никого!!!!
  • 89 аз ас

    10 0 Отговор
    Е това е бой по цигански, няколко души бият един. Нека и м....лите да усетят тръпката
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Я махнахте № 87

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Гяурин":

    Я махнахте № 87, тогава махнете и 90 - става безсмислено
  • 92 Иван Господинов

    4 4 Отговор
    Е това е качествено спасяване. Можеш да умреш от бой но не и от удавяне!
  • 93 Цури

    20 0 Отговор
    Само дето това беше циганин! И бяха компания която притесняваше хората по плажа. На хората им писна и раздадоха правосъдие.
  • 94 Светлозар Савов

    7 0 Отговор
    Браво на момчетата има ред и трябва да се спазва,като имаше групировки всички се съобразяваха и се знаеше че има правосъдие на улицата,държавата не може да се справи!!! Събудетесе.
  • 95 впечатлен

    1 4 Отговор

    До коментар #8 от "ссс":

    Забравяте, че в държавата има институция, наречена ПОЛИЦИЯ! В такива случаи, когато някой си позволи да налита на бой, бил той циганин или някакъв друг, веднага се вика полиция, която трябва да се справи със случая. Ако започнем да се саморазправяме с каквито и да били хора, от какъвто и да било произход, по улиците ще започне да се лее кръв, както и по плажовете и така нататък, а полицаите ще протестират за нови дрехи и кубинки, както и за все по-големи заплати и привилегии. Когато решите да се правите на компетентни, преди това помислете малко. Приятелски съвет.
  • 96 РЕД И ДИСЦИПЛИНА

    2 1 Отговор
    По-добре леко набит, отколкото леко удавен... Тяхната работа е да пазят живота му, това и са направили, макар и малко макаренковски, все пак зависи колко приема и предава...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове