Last news in Fakti

29 Август, 2017 10:49 7 925 29

Джигит избута от пътя край Пловдив цяло семейство

  • джигит-
  • джип-
  • пловдив
Джигит избута от пътя край Пловдив цяло семейство - 1
Снимка: Трафикнюз

Семейство, което пътува в лека кола, се преобърна няколко пъти на магистрала „Тракия” заради джигит на шосето. Историята разказа в социалния си профил журналистът от Нова телевизия Елена Гюрова.

Ето нейния разказ:

„Джип Volvo с немска регистрация изхвърли от пътя в канавката на магистрала Тракия лека кола. Автомобилът се преобърна няколко пъти и се приземи на таван... Джипът изобщо не отби...продължи да шари ляво-дясно с поне 150 км/ч. Спряхме и се обадихме на 112. Веднага приеха сигнала. След няма и 10 мин. на мястото дойде пожарна и полиция. Чист късмет-хората от колата бяха невредими. Връщаха се от погребение на техен приятел, загинал в катастрофа. Какво направи полицията, ще попитате...Нищо. На въпроса ни няма ли да спрат джипа, все пак сме на магистралата, а патрулките са на 40-50 км една от друга...отговорът: Нищо не можем да направим, няма как да докажем, че ако спрем такъв джип, той ще е участник в катастрофата... Да сме били записали номера!!!! Как точно да се случи това, когато виждаш как кола се преобръща на пътя и изхвърча в канавката!?! И първото нормално нещо е да спреш, да се обадиш на 112 и да очакваш компетентните органи да си свършат работата. Уви,не. Полицията явно очаква и ние да тръгнем след убийците на пътя, да ги гоним, за да запишем номера им, или може би и да ги арестуваме?!?!

Още един изрод на пътя се отърва безнаказано от постъпка, която по чист късмет не коства живота на младо семейство, погребало преди часове приятел, починал на място след катастрофа на пътя...”

Колата е транспортирана от пътна помощ на частен паркинг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайко

    97 2 Отговор
    Немска регистрация - ония чалмосаните пингвини са били.
    На Калотина могат да го спрат и поне да попитат какво е станало.
    Ама те ония шапкари там само гледам някое и друго евро да отскубнат...те само за това са учили...
  • 2 Мария Игнатов

    106 4 Отговор
    Българските полицаи просто ги мързи ! Мързи ги да разследват, да разпитват свидетели, да търсят доказателства. Това се дължи на факта, че се чувстват недосегаеми и не застрашени. Заплатата си върви, пенсионирането е скоро, за какво да си дават зор?

    Коментиран от #23

  • 3 Марио Ангелов

    52 2 Отговор
    МВР го дайте на концесия /от ваште/!
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    65 2 Отговор
    Саморазправата по пътя ще продължава с пълна сила щото няма ни кат ни държава
  • 5 АBC

    40 4 Отговор
    Не само чалмите са с немски номера в нашата мила родина...
  • 6 държавата на герб

    42 2 Отговор
    Да ве и на границата не могат да проверят всеки джип волво с дадения цвят за удари или охлузвания и да го задържат ?! Могат, но откак Бойко ходи да прави метани на султана имам чувството, че над турските граждани вече тегне някакъв чадър, някаква безнакаьаност, нещо като безнаказаността на циганите ? Примери бол, колко вече турци убиха биха и се измъкнаха при разни инциденти ? Иначе в този случай няма да се учудя, ако полицаите напишат акт на пострадалите, все някойтрябва да е виновен нали ?
    Абсурдистан !
  • 7 Стига права и свободи,има и задължения!!

    21 1 Отговор
    След като не проявяват интерес да си гледат работата,която е в основата си да пазят българските граждани,тогава с чиста съвест на тези служители да им се случи нещо подобно на описаното от журналистката,та след това да бъдат по съпричастни с пострадалите....
  • 8 Лупи

    33 1 Отговор
    После що били биели някой м...л или крадец, като ги хванат на място или защо се въргалят двама шофьори, като се засекат... ами защото им е ясно, че няма ред и закон и всеки е взел да раздава справедливост сам.
  • 9 кобрети

    36 7 Отговор
    не се чудете....те това е бойковата "държава".....
  • 10 ?????

    5 44 Отговор
    Мишоците, лъжат че са избутани, просто са некадърни!!!! Не били видяли нито марка, цвят, а видяли немски номер. Глупости ба търкалета.
  • 11 Ивайло

    5 27 Отговор
    Как точно не видяхте цвят марка и точно как познахте немските номера като дори колата не видяхте???
  • 12 Потърпевш

    17 9 Отговор
    Спасението при такава ситуация е, пистолета да ти е в жабката и една карабина с оптика да има отстрани до седалката и като вземе някой да ме засича, в движение през стъклото ще го надупча да умре като куче...
    Веднъж и на мен ми се случи подобно нещо... С едни приятели пътуваме по магистралата и пред нас имаше още един автомобил и един с един черен Mercedes R-класа профуча покрай нас, мина пред автомобила пред мен и започна да набива спирачки, спряхме и се заканихме, че ще го потрошим от бой, но страхливецът избяга, защото при това засичане, както набих спирачки някой можеше да ми се натресе отзад, но добре, че не стана беля...
    Сега съм си сложил един пистолет боен в жабката стои, имам и разрешително имам и патрони, ако пак се случи такова нещо, директно стрелям в движение...
    Карабина нямам, но може и да си взема, тя ще върши работа ако в колата сме поне 2-ма, за да може единият като кара, другият да свали стъклото и да стреля с нея...

    Коментиран от #21

  • 13 НОРМАЛНО ЗА ТУК

    14 2 Отговор
    Полицията действа по закона !!!!!! Това е нашата правова система . Ние се наричаме правова държава ! ТУК НЕ Е ГЕРМАНИЯ ! ! ! Че полицията да не дава такива отговори . Тук е така .
  • 14 Минувач

    24 1 Отговор
    Когато, спрях на магистралата до магистрална полиция и съобщих за подобен индивид с БГ номер (даже снимка имах на колата), знаете ли какво ми отговориха полицаите. "Ние нищо не можем да направим! Обади се на 112. След 30км има друг патрул..."
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ники

    13 1 Отговор
    Само да спомена че и гледах интервю на шофьорката , каза че я е изпреварвал от дясно минал през банкета и рязко дал наляво поради което тя също дала рязко ляв и за да не се забие в мантинелата дала отново рязко десен волан и излетяла ... Значи съгласен съм че ония са били някакви тъпи турци , ама тука си говорим за принципа че ако сам не си метнеш колата в канавката няма кой да го направи друг , това си е некадърно каране и никакво самообладание - като има джигити карай си от дясно натисни спирачка да минат напред и в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ВЪРТИ ВОЛАНА НА МАГИСТРАЛАТА СЪС 120 ОСОБЕНО ДОКАТО СЕМЕЙСТВОТО ТИ Е ВЪТРЕ !! БЕЗ ДА Е ИМАЛО НИТО КОНТАКТ НИТО НИЩО !!!!!
  • 17 МВР органа

    4 3 Отговор
    нещо не се връзва в тая история....сигурно е заради каското
  • 18 Въпрос

    6 6 Отговор
    И как точно ги е "изхвърлил" от пътя, щом като удар или поне съприкосновение явно няма?! Не че е прав да шари из лентите, но онези явно са се панирали. А пък описано от жена съвсем издиша.
  • 19 Random

    6 9 Отговор
    Некадърни шофьори.
    Нито я е блуснал, нито нищо, сами са си виновни.
    Сигурно некоя муха ги е уплашила.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ибрахим

    7 6 Отговор

    До коментар #12 от "Потърпевш":

    на пистолета да вземеш да му изпилиш мушката защото като ти го навират (ти знаеш къде)да не оставят белези.

    Коментиран от #27

  • 22 hmhmhm

    4 1 Отговор
    Не са ми попаднали най-обичам чужденци пък и да ме избутат от пътя. Най елементарното блъскате джипа от задната страна но не много силно и набивате спирачката и го гледате как става на фиде. А 150 км си е направо бавна скорост но за Българските пътища си е доста то дупки ями лунни кратери ремонт на пътя където трябва и където не трябва а и какво видях направо ме изуми. " Заради безопасност затворихме пътя" каква безопасност на магистралата и затворили пътя и безопасност работници няма като по български ама как да се оправим. Иначе винетки пътен данък какъв ли не данък ама крадът и нищо. Нищо не става от нас който може да бяга в чужбина. Хубавото е че пострадалите са невредими. И другия път да настигнат джипа и лек удар от дясно или от ляво отзад и ще го видят как става на пастет. Ако случайно някой остане жив от джипа се намесвам аз и моят ключ за гуми. след намесата ми само поп ако искат и после през кумин или под земята. Според желанията на опечалените
  • 23 КАЗАНОВА

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Мария Игнатов":

    МАЙ МНОГО ГИ РАЗБИРАШ РАБОТИТЕ ПОЛИЦАЙТЕ СА НЕЗАЩИТЕНИ КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ТИ ЩО НЕ РАЗСЛЕДВАШ А СЕ ПРАВИШ НА МНОГО УМНА ИМА ЕДИН ЛАФ НА ГОТОВ ХАМБОРГЕР ЛЕСНО СЕ СЯДА АРЕ СКРИВАЙ СЕ ЧЕ ДРАЗНИШ
  • 24 Марио

    2 9 Отговор
    Кой знае как сте карали за да ви избута.Трябва да се научите да карате.Пътувам по магистралата и някакъв кара със 160 в бързата левта.Абе мой човек като караш със 160 защо си в тая лента.Мини в дясната и всичко е ок.Защо трябва да лазиш в бързата.
  • 25 ели

    2 1 Отговор
    Не ми е ясно " Къкви са тези Европейски цености;Не можем да спрем джипа нямаме даказателства" Спрете го и по джипа ще намерите следи от боята на автомобила който бе "изхвърлен " от магистралата. Това го знаят и децата от детската градина.
  • 26 ЯМЖ

    3 0 Отговор
    Много разбирачи, състезатели, че и стрелят. И аз съм с КНО, но ще гърмя само при крайна, абсолютно крайна необходимост. Шофьорът на колата се е панирал и затова е станала беля, което не оправдава идиота с немския номер.
    Съветвам младите шофери и някои жени в подобни ситуации да не мърдат. Повтарям - НЕ МЪРДАШ, ДЪРЖИШ ЛЕНТАТА И НЕ ПРОМЕНЯШ СКОРОСТТА. Идиотът нека се трепе, той ще те заобиколи. Аз такива състезатели ги лекувам само по този начин - движа със 150 в крайно лява на магистрала, или 90 по Цариградско шосе и не ми пука от святкащи и бибиткащи идиоти. А който ми се качи отзад, много лесно го лекувам като чукна спирачката три четири пъти, колкото да светнат стоповете. Един подобен налец за малко да се хвърли от моста Витиня при този номер.

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Public Owner

    1 1 Отговор
    Някой турски м....ст с немската регистрация да е бил. То такива минават по тракия най-често и после по АМ марица си тръгват надолу към пробитата им държава.
  • 29 Марио

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "ЯМЖ":

    И ако аз съм зад теб слизам и ти избивам зъбите.Хората затова са направили и бира и бавна лента.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове