2 560 4

Известна балерина пострада при тежка катастрофа край Русе

Мартин Христов

Една от най-обичаните бургаски балерини Марина Змеева е тежко ранена след зверско меле, което се случи вчера между Русе и Тутракан.

Марина, която е от Русе се е прибирала към дома, когато заради хлъзгавата и мокра настилка губи управление над автомобила и се врязва в идващия насреща бус, пише "Бургасинфо".

34-годишната балерина е приета в УМБАЛ-Русе в тежко състояние.

Настанена е в отделението по хирургия, където лекарите правят всичко по силите си да я стабилизират.

В момента Марина е в медицинска кома.

Русе / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Заглавие
  Отговор
  1 18:40  30.08.17
  Заглавието нещо куца, май! Кой е причинил катастрофата? Не ли по-правилно "Известна балерина пострада при тежка катастрофа, причинена от нея, край Русе"
 • БАЙ МИЛЕ
  Отговор
  2 19:42  30.08.17
  ДАНО ПО-СКОРО СЕ ОПРАВИ МОМИЧЕТО........ С ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.....ПАЗИ БОЖЕ..... ПО -ДОБРЕ ДА ЗАКЪСНЕЕШ,ОТКОЛКОТО ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПРИСТИГНЕШ....
 • Помощ за Марина
  Отговор
  3 23:10  30.08.17
  SOS От името на Александър Текелиев - директор и от целия състав на операта в Бургас, препращам с молба: Колеги, моля ви за съдействие! Нашата най-обичана колежка Марина Змеева, балерина в Държавна опера - Бургас, претърпя ужасяваща автомобилна катастрофа вчера. Марина претърпя днес операция, която спаси живота й, но е в медикаментозна кома. В момента тя е в болницата в град Русе. Необходими са й кръводарители от кръвна група А (-). За съжаление няма единна кръвна банка и по тази причина може да се дари кръв само в Русе, Велико Търново и Плевен. От балета на бургаската опера биха могли да откарат всеки, който би могъл да помогне, до някой от кръвните центрове в тези градове. Молим само да се свържат с нас на лични съобщения на страницата на операта: https://www.facebook.com/OperaBurgas/ Моля ви да публикувате в подходящ формат този призив за помощ! Марина Змеева е едно от най-милите момичета, които познаваме. Всеки един служител на бургаската опера споделя симпатиите си към нея. Тя е човек, на който разчитаме дори в организационни дейности; поела веднъж ангажимент е немислимо да не доведе нещата до край. Марина е преподавател по балет в няколко балетни школи, на представления на бургаската опера нейни ученички и родители винаги я обсипват с цветя в знак на уважение. Много молим за съдействие в набавянето на кръв за нея!
 • mediator37
  Отговор
  4 03:26  31.08.17
  Пътят е много натоварен и отдавна трябваше да се разшири. Не може 120 км. в една лента. Русе- Силистра е нещо като Русе-Бяла. Русе-Бяла е пътят-убиец, Русе- Силистра е пътят - малък убиец. Ама нали не сме София, хубави пътища няма да видим скоро.

Напиши коментар:


Публикувай