2 029 13

Приятел на бащата на Борисов протестира всяка сряда срещу премиера

Мартин Христов

Възрастен мъж от Банкя от три месеца протестира всяка сряда пред сградата на Министерския съвет. Иска оставката на премиера Бойко Борисов, тъй като бил участник в грабеж на негов имот и закрилял организирана престъпна група в родния му град.

Протестиращият не се притеснява да се бунтува сам срещу министър-председателя и редовно уведомява писмено столичната община за акциите си, както повелява законът, съобщи "Флагман".

Представя се като Димитър Крумов Павлов и съвсем не изглежда да е луд, макар че отправя директни обвинения за престъпления на Борисов.

„Няма лабаво, вече ми е ножът до кокала”, казва жалващият се гражданин, който дълги години е работел в чужбина. В момента живеел в София, понеже „от Банкя съм прогонен”.

„Протестирам за оставка на г-н Борисов за връзки с организирана престъпна група с район на действие в град Банкя, занимаваща се с имотни измами, грабежи и убийства. Самият Борисов съм го осъдил. Да си плати най-после, щом казва, че има върховенство на закона. Да си плати щуротиите”, обяснява Димитър Павлов. Според него Бойко Борисов е позволил да стане кражба на стойност 104 850 лева на имота му в Банкя.

„Той е пряк участник и пряко го обвинявам в това нещо”, категоричен е гражданинът Павлов.

По думите му имотната мафия в Банкя се снабдявала по лесния начин с нотариални актове от общината.

„След това тези нотариални актове не може да се пипнат в съда. Най-напред се изпъчи като кмет на София г-н Борисов, застана срещу мен, издаде заповед да се махне всичко там, което съм построил в родния си наследствен имот”, казва самотният бунтар и е категоричен, че докато не се реши въпросът, ще протестира.

Твърди, че е доказал, че има извършено престъпление и че е осъдил Бойко Борисов: „Той трябва да знае, че е осъден и трябва да си плати всичко, щом като твърди, че върховенството на закона се спазва. Ето му закона – я да видим как го спазваш! Законът за него не важи. Не е над закона той, равнопоставени сме, край! Това е положението!”

Казва, че ограбили целия му имот - „паничката, къде се храним, и шапката и дрехите”.
„След толкова време вече доказах, че е извършено престъплението – прокурорът мълчи”, твърди Димитър Павлов.

Казва, че преди е гласувал за Бойко Борисов, но впоследствие се отказал от него.
„Аз като роден от Банкя естествено първия път гласувах за него. Щом се намеси, веднага го отрезах. Как ще гласувам за такъв човек, щом поддържа престъпници.

Фактически той е част от тях, за да ги защитава”, казва потърпевшият и добавя: „Никоя власт не си е позволила да събори и да открадне всичко. Комунистите палеха, други са ограбвали, но тоя – всичко беше изхвърлено и откраднато за нула време. Без мое присъствие, без мое знание. Сега вече нотариалните актове - къде са издадени, са невалидни. Искам да се плати всичко, това е”, категоричен е Димитър Павлов.

Любопитното е, че познавал бащата на Бойко Борисов и дори му бил на гости: „Знам го от дете (Бойко), но не съм имал работа (с него). Но с баща му бяхме приятели, срещахме се, уважавахме се. Ходил съм му на гости. Баща му като всеки човек – заклал прасе, покани ме на гости и такива работи…”

На въпроса защо не е говорил лично с Борисов да му реши проблема, Димитър Павлов отговаря възмутено: „Как, като съм го осъдил. Той веднага издаде заповед всичко да се премахне там, да се унищожи. Веднага заведох дело и го осъдих.”

Подавал много жалби в Министерския съвет, но резултат нямало.

Съгражданинът на Бойко Борисов казва, че продължава да се бори в съда по своя въпрос. Протестите му пред правителствената сграда също ще продължават – всяка сряда от 9 до 12 ч.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 09:42  31.08.17
  Браво на човека за смелоста. След време всичко ще си дойде на място. Народа е много търпелив, но всичко до време.
 • ХИТЛЕР
  Отговор
  2 09:48  31.08.17
  Ами българите или поне това което остана от тях в България са изметта...та и такива се избират да ги управляват...
 • психиатър
  Отговор
  3 10:05  31.08.17
  Браво на Борисов. Човека от статията е с доказана кверулантна психопатия. Друг на негово място щеше да го разкара насила от жълтите павета и би имал право на това. Но той го търпи, защото смята, че и психочно болните имат право на глас. А на този който е публикувал това бих препоръчал да не се държи като драскач. Истинските журналисти правят разследвания и публикуват само доказани твърдения.

  Коментиран от #5

 • Къртев
  Отговор
  4 10:17  31.08.17
  Ами то всичко и всеки рано или късно се подрежда. Като пуснеш един камък от въха на планината той спира там, където му е мястото, а не там, където му е най-удобно.

 • държава лудница
  Отговор
  5 11:00  31.08.17

  До коментар #3 от "психиатър":

  Да ве в тая държава всеки, който не харесва Бойко Методиев Борисов е луд нали така !?!? Ама явно лудите в тая държава станаха вече прекалено много и за сега ги удържат с хапчета, усмирителни ризи и електрошок за по непокорните, но докога ли ????
 • Патриот
  Отговор
  6 11:35  31.08.17
  Това го знае всяко хлапе само нашите СМИ се правят на ни лук али, ни лук мирисали. Никой не я иска тая тъпа мутра. Но не можем да го изгоним ние сме колония на САЩ, а той е тяхното пуделче. САЩ не си дава кученцето.
 • РЪБ
  Отговор
  7 11:45  31.08.17
  БРАВО ,БРАВО, БРАВО НА ДОБЛЕСТНИЯ МЪЖ ОПЪЛЧИЛ СЕ СРЕЩУ САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ!!!!!!!!!!! САМО ЩЕ ПЕРИФРАЗИРАМ ЛЕКО, КОМЕНТАТОР "КЪРТЕВ",ЧЕ КАТО ХВЪРЛИШ ЕДНО МАЛКО КАМЪЧЕ, ОТ ВЪРХА НА ПЛАНИНАТА ,ТО МНОГО Е ВЕРОЯТНО ДА ОБРАЗУВА ЛАВИНА ОТ КАМЪНИ И СКАЛИ, КОИТО ПОМИТАТ ВСИЧКО ЩО ТРЯБВА ДА ПОМЕТЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАРОДА Е КАЗАЛ И ДРУГА НАРОДНА ПОГОВОРКА, ЧЕ : "МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА ПРЕОБРЪЩАТ КАРУЦАТА, НЕ ГОЛЕМИТЕ СКАЛИ"....!!!!!!!!!!!!!
 • onq s konq
  Отговор
  8 12:07  31.08.17
  Прочетох статията с интерес не защото ме вълнува някакъв си "недоволник"/такива са много,вкл. и аз/,А ЗА ДА СЕ УВЕРЯ ТОЧНО КАКВИ ХОРА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И ББ и ИСКАТ ЗАМЯНА НА ВЛАСТТА......с про-руска естествено,защото няма друга...освен про-турска,но случаят не е такъв.Та на въпроса:В статията се казва,че протестанта не изглеждал луд...ЧЕ КОЙ ЛУД ИЗГЛЕЖДА КАТО ЛУД И ПРИЗНАВА ЧЕ Е ЛУД?Затова и основен критерий в психопрактиката са ДЕЙСТВИЯТА НА ИНДИВИДА,а тук са в изобилие.Ама бил протестирал-ами да протестира,живеем в демокрация!Има си съд,да заведе дело,РЕШЕНИЕТО НА СЪДА ЩЕ БЪДЕ МИРОДАВНО.Тук не виждам решение на съда,на картинката личи ясно едно ПЪЛНОМОЩНО ,с което ББкато кмет упълномощава столичен юристконсулт да го представлява по делото.А къде е ПОСТАНОВЛЕНИЕТО НА СЪДА ?Е ако нещата ставаха с надраскване отх ищеца с червен фулмастер "ОСЪДЕН" на някаква хартийка...И накраявъпросният пасквил завършва с фразата "Веднага заведох дело и ГО ОСЪДИХ".АМИ КЪДЕ Е ПОСТАНОВЛЕНИЕТО БЕ ЧОВЕК?ПОКАЖИ НЕГО,А НЕ ТВОИ ДРАСКАНИЦИ С ФУЛМАСТЕР!И ако пак някой се усъмни че в БГ е пълно с "некачествен матриал"...

  Коментиран от #9, #10

 • Public Owner
  Отговор
  9 14:15  31.08.17

  До коментар #8 от "onq s konq":

  Ние българите искаме про-българска власт. Ти освен да си трол злобеещ и завиждащ на прецизната германска марка БМВ си и активен трол защитаващ американските, извинявай КРАВАРСКИ интереси, тоест антибългарските. Къде са модераторчетата и персонала на сайта да те баннат по ай-пи и да ти трият нарушаващите правилата на сайта и най-важното антибългарски и анти всичко правилно коментари, тролчо !?

  Коментиран от #11

 • 10 14:17  31.08.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • onq s konq
  Отговор
  11 14:50  31.08.17

  До коментар #9 от "Public Owner":

  Казваш че "ние българите искаме про-бълг власт"...А ТИ КОНКРЕТНО БЪЛГАРИН ЛИ СИ ,ИЛИ ЖИВУЩ ТРАЙНО В РУСИЯ?Завиждал съм на прецизната немска марка БМВ...казваш...АМИ АЗ ПРИТЕЖАВАМ БМВ БЕ "ОНЯ"-204 коня при това!?Дали съм се замисля "колко е жалък и безсмислен живота ми...А АЗ ПИТАМ ЛИ ТЕ МИСЛИЛ ЛИ СИ ЗА САМОУБИЙСТВО?Ако не-СЕГА ТЕ ПИТАМ:)
 • no name no face no number
  Отговор
  12 01:13  01.09.17
  Браво не си сам. Прасто не съм наблизо итаче към за ОСТАВКА!
 • nААА
  Отговор
  13 06:06  02.09.17
  Общините не издават нотариални актове. Нотариусите издават нотариални актове, затова се казват нотариални.

Напиши коментар:


Публикувай