930 5

Каракачанов: В дискотеките на Слънчев бряг се продава дрога, Симеонов не си затваря очите

"В дискотеките на Слънчев бряг се продава дрога и дълго време управляващите са си мълчали, но Валери Симеонов не си затваря очите"

Снимка: бТВ
Снимка: бТВ
Маргарита Илиева

2 млрд. лева от туризма не влизат в бюджета, каза военният министър

"В дискотеките на Слънчев бряг се продава дрога и дълго време управляващите са си мълчали, но Валери Симеонов не си затваря очите". Това каза в интервю за "бТВ" военният министър Красимир Каракачанов.

На въпрос дали одобрява действията на Валери Симеонов в Слънчев бряг, вицепремиерът каза, че проблемът с туризма е голям.

„От туризма до 2 млрд. лева не влизат в бюджета. Лесно е това да се проучи. Валери Симеонов е вицепремиер в правителството на суверенната държава Република България. Той отговаря за туризма. Никой ли не знае, че в тези дискотеки и по време на т.нар. пиянски турове, които се правят, се продават наркотици?“, попита Каракачанов.

„Вашите колеги бяха много активни да отразяват „протеста“ на танцьорките със силиконовите устнички, на мутрите, които охраняват дискотеките и на персонала. Защо някой не провери дали се проверяват наркотици там? Продават се отдавна“, добавя вицепремиерът.

„Отдавна се е създало впечатлението, че медиите не обслужват обществото от гледна точка на неговата информираност, а са загрижени за една или друга кауза. Никой ли не знае в България, че в тези дискотеки, в които се събират по 2-3 или 5 хиляди души, се продават наркотици? Когато си наел едни 200 квадрата, а си построил 1200 е редно да плащаш нещо. Моят колега Валери Симеонов не си затвори очите, за разлика от много други, които си ги затваряха“, коментира Каракачанов.

„Валери Симеонов е абсолютно прав. Ако сте инвестирали в Слънчев бряг, направили сте хотел, но когато са дошли туристи от чужбина, са настанени отпред едни сергии, каквито дори и в ромските махали няма, а хората не могат да стигнат до плажа, как ще се чувствате?
Ако сте инвестирали милиони в строителството, а хората не могат да спят, няма да е добре. Трябва да има регламент. Навсякъде по света има големи дискотеки, но те са така оборудвани, че да не пречат на хората, които искат да спят“, каза още военният министър.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хан Крум
  Отговор
  1 12:31  01.09.17
  А в дискотеките в София се продават дъвки Orbit нали!!!
 • Хасан
  Отговор
  2 12:39  01.09.17
  Зам,премиер да ходи по дискотеки и да проверява за дрога и шум..няма ли община,полиция,областен....или просто ресора зам премиер няма друга работа
 • ШмъркАн
  Отговор
  3 13:08  01.09.17
  Де да беше само там. Колко пъти до сега сте чули за заловени наркотици?За заловен или дори осъден наркотърговец? Тук не пишем за задържане за 48 часа. Такива минават границата всеки ден.
 • Гост с име
  Отговор
  4 14:30  01.09.17
  Браво на Симеонов и Каракачанов. Кочината трябва да започне да се мие отнякъде. Дано скоро погнат и римляните техните децибели.
 • Insane_boy
  Отговор
  5 20:02  01.09.17
  Във всички дискотеки в цяла България се продават наркотици и не само в дискотеките,в училищата абсолютно навсякъде,и най лошото е че малките взимат яко и на никой не му дреме.

Напиши коментар:


Публикувай