423 5

Цветанов: Твърди сме за 4-годишен мандат

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Мартин Христов

Програмата ни изразява категоричната ни готовност за 4-годишен пълен мандат. Това заяви от трибуната на Народното събрание председателят на ПГ на партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Опозицията ни трябва да проумее, че печеленето на симпатии не минава през фалшиви новини за политическия опонент, а през способността да бъдат оценявани добрите политически идеи и да бъдат предлагани работещи алтернативи. Нужно е народните представители да успеем да работим заедно и да не забравяме, че направеното в името на хората е най-големият политически дивидент. Много по-голям от самоцелното политическо противопоставяне, обричащи ни на застой", заяви още той.

По думите му риториката на омраза не ражда политическо доверие. То се печели в честно състезание, като се предлагат различни политически идеи, от които хората да избират, подчерта Цветанов.

По думите му ГЕРБ ще работи в диалог по национално значими теми, както с партньорите, така и с опонентите си. Той уточни, че групата започва този политически сезон с ясни законодателни приоритети, отчитащи нуждите на кабинета за законови поправки и нови закони.

„Най-масови са обществените очаквания за добро антикорупционно законодателство и работещ антикорупционен регламент. Длъжни сме до края на годината да приемем новия Антикорупционен закон. Ще вървим неотклонно към по-справедливо, бързо и ефективно правосъдие. Различни елементи от правната система ще бъдат подобрени, ще се изпълняват препоръките в доклада по Механизма за сътрудничество и оценка“, каза още Цветанов.

Заместникът на Бойко Борисов в ГЕРБ изрази категоричното им желание да участват в реализирането на политики за засилване на интеграционните процеси в Европа.

„Присъединяването на България към Шенген и еврозоната остават наши приоритети. Дипломатическите ни ходове бяха подкрепени от европейските лидери. Еднозначно положителна беше оценката за съвместните ни дипломатически усилия с Македония. За да получим доверието на европейските структури и лидери е нужно да покажем, че си вярваме помежду си. Българският избирател няма да прости нито на управляващи, нито на опозиция евентуалното пропиляване на шанса България да подобри имиджа си в Европа“, обобщи Цветан Цветанов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Народа
  Отговор
  1 10:52  01.09.17
  Физкултурника ще подобря имиджа на държавата
 • Гост
  Отговор
  2 11:18  01.09.17
  Аз вече не го слушам като говори. Много лъжи чухме от него, затова може би. Изложи се много и стана смешен
 • Варна
  Отговор
  3 11:55  01.09.17
  ТВЪРД СЪМ, че ако има протести ще съм там и ще извадя сурвакницата
 • Све
  Отговор
  4 16:42  01.09.17
  Мисля, че няма да изкарат годината
 • неутрален
  Отговор
  5 17:49  02.09.17
  Господин физкултурников, не си въобразявай, че си лидер и личност, ти си подлога на Тиквата и най- долното същество, срешащо се и в тефтерчетата с Цв.Цв. като наглец и разпоредител, а какво стана с камъните около Сатовча, как вървят там далаверите с кметчето? Е наглецо, наглецо, дано има Видовден и Бог да Ви накаже!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай