621 12

Обединени патриоти: Доказахме, че сме отговорни политици

Мартин Христов

„Преди няколко години никой не можеше да повярва, че патриотични, националистически партии ще бъдат във властта. Това беше абсурд за политолозите. А само преди броени месеци четяхме прогнози и анализи, в които се очертаваше една апокалиптична картина, че ако Обединените патриоти са във властта, то ние ще развалим своя имидж пред света. Видя се ясно, че това не е така. Само три месеца, и то не пълни три месеца, бяха достатъчни, за да се види, че групата на Обединените патриоти, състояща се от три партии – АТАКА, НФСБ и ВМРО са коректни, лоялни и отговорни политически партньори“. Това заяви от трибуната на Народното събрание днес председателят на Парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров при откриването на новия парламентарен сезон.


„За първи път от 30 години преход патриотични и националистически партии сме в изпълнителната власт. И доказахме, че сме отговорни политици“, каза още председателят на ПГ на Обединени патриоти.

През тези три месеца групата на Обединените патриоти бяхме тези, които настоявахме да се завърши преградното съоръжение, което спира нелегалните емигранти, нарушителите на реда и законността. Като външна граница на ЕС показахме че можем да направим една ограда, която да е истинска преграда за потока нелегални емигранти и по този начин успокоихме българското общество, което беше много разтревожено от това, че тук идват хора с неясни намерения, неидентифицирани и много често причинители на престъпления“, посочи Волен Сидеров.

По думите му Обединени патриоти са изпълнили и обещанието, дадено пред избирателите им по време на предизборната кампания - размерът на минималните пенсии. „Да, имаше нападки, че те не са в този размер, който ние искахме. Но и българския избирател гласува така, че ние пропорционално имахме възможност и вдигнахме тези пенсии дотолкова, доколкото можеше в момента“.

По думите му при българското европейско председателство ще стане ясно и на цяла Европа, че патриотите в България не са безотговорни хора, търсещи конфликти, а са хора, които могат да работят за доброто на страната си и могат да оказват натиск България да взема и по-суверенни решения.
„Бяха направени редица ходове в областта на икономиката, отпаднаха административни тежести за фирмите, което облекчи и малкия, и средния, и по-големия бизнес. Убеден съм, че Банката за развитие наистина трябва да подпомага българския бизнес във всичките му форми и аз лично ще лобирам за това“, посочи Волен Сидеров.

По думите му случващото се във военно-промишления комплекс също е положителен ход. „Предприятия се оздравяват, хора, които са заплашени и бяха заплашени от безработица, са с осигурена работа. Тези предприятия с държавна помощ получават все по-големи поръчки. България вече има износ, от който има дори финансов излишък“, каза председателят на ПГ на Обединени патриоти.

Друг основен приоритет на патриотите са законодателни промени в областта на вероизповеданията и реформа в сферата на социалното подпомагане – справедливо разпределение на социалните надбавки. По думите на председателя на ПГ на Обединени патриоти социалната система е сектор със сериозни проблеми, трупани с годините, които сега могат да намерят решение. „И ние сме гарантите, че това може да стане“, каза Волен Сидеров.

По време на нашето кратко управление областният управител на София област, излъчен от Обединени патриоти, направи нещо, което 27 години не беше правено – върна имоти на Българската православна църква в Елешница“, даде пример Волен Сидеров.

„Ето в това виждам ролята, функцията на Обединени патриоти – да показваме, че може да се вършат неща, полезни за хората. Че това, което десетилетия наред се е отлагало, може да се направи. Убеден съм, че и занапред ще вървим в тази посока - да правим добри неща за България. Пожелавам ви здраве и спасение! Бог да пази България! “, заключи председателят на ПГ на Обединени патриоти.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кобрети
  Отговор
  1 14:25  01.09.17
  и какво точно свършихте че нещо не разбрах ????
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 14:31  01.09.17
  Обединени патриоти - СВЕТОВЕН СРАМ
 • Пазарен Либерализатор
  Отговор
  3 14:32  01.09.17
  Кои бяха тези?
 • атакааа и право в пущинака
  Отговор
  4 14:40  01.09.17
  Болния, защо не е в затвора? Всъщност причината да има подобни "партии" са олигарсите и простия народ, който още не се е усетил, кой го клати. Прост народ, слаба държава!

 • Георг Георгиев
  Отговор
  5 14:57  01.09.17
  Нагаждащият се към всички лъже патриота с пъстра терминолония другарят Волен Сидеров.Срам за България и политическия живот!
 • Бесен Пеликан
  Отговор
  6 15:35  01.09.17
  Много е лесно отстрани да стоиш,да мрънкаш и недоволстваш...Ама някой от вас само това можете !!! Хората поне се опитват да направят нещо и има някви резултати...За няколко месеца вие чудеса ли искате ??? Данеби при бсп,дпс,сдс,одс и останалите смешници и измекяри България да цъфна и върза ???

  Коментиран от #7, #12

 • Гост
  Отговор
  7 16:06  01.09.17

  До коментар #6 от "Бесен Пеликан":

  Те тея тука си мислят че една малка партия може да се опълчи на мафиотския триъгълник БСП-ГЕРБ-ДОСТ/ДПС. На никой ли не му е ясно че колкото и да е свестен някой, мафията или ще го гръмне, или ще го изгони.

  Коментиран от #11

 • Отговорен !!!!
  Отговор
  8 16:16  01.09.17
  Отговорни сте с такъв народ като нашия дето обича да го яздат ще ни се подигравате с глупости. Хайде отговорни сте ОТПРАВИХТЕ СЕ и за правнуците но добре че рано или късно някой ще плати за отговорността Ви. Жалко за онези хора дето си броят стотинките и ви се вързаха !!!!
 • Гост
  Отговор
  9 16:29  01.09.17
  Волене! Скрии се че си смешен!
 • Шпек Салам Народен
  Отговор
  10 16:39  01.09.17
  Бялата Златка.Лично той пък какво е направил за България освен ,че ни резили?
 • Бесен Язовец
  Отговор
  11 21:00  01.09.17

  До коментар #7 от "Гост":

  Е тия ли са опъченците бе кой Волен дето щеше да уволнява Б.Б ли? А сега му целува з...ка или таргаша Каракачанов или В.Симвонов дето с Волен се плюеха ? Ама паричките ги обединиха а балъците ги вкараха в парламента
 • Бесен Язовец
  Отговор
  12 21:02  01.09.17

  До коментар #6 от "Бесен Пеликан":

  Много си умен ама многооо ха-ха

Напиши коментар:


Публикувай