1 359 1

Катастрофа между три камиона затвори Хаинбоаз

Мартин Христов

Катастрофа между два ТИР-а и товарен автомобил е станала в Прохода на Републиката. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Товарните автомобили изчакват на място, леките биват пренасочвани през "Шипка".

Причина за въведеното временно ограничение през Хаинбоаз е възникнал пътен инцидент на територията на Великотърновска област.

Сигналът за удар между два ТИР-а и товарен автомобил е постъпил в полицията тази сутрин, към 6.35 часа. За преглед в болница са откарани тримата водачи. След удара товарните превозни средства са се завъртели и препречват пътното. До изтеглянето им ще бъде ограничено движението, като товарните автомобили изчакват на място, а леките биват пренасочвани през "Шипка".

От двете страни на прохода са разположени екипи на „Пътна полиция“, които подпомагат движението и насочват водачите по обходния маршрут.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 06:52  05.09.17
    Природата е показала къде трябва да се направи истински проход през Балкана. Ясно е, че ако тук се построи магистрален път - Габрово и района му умират. Това е най-краткото като разстояние пресичане на планината- 62 километра и височината му е прилична - 700 метра. Пътят там се ремонтира и разширява постоянно, но и трафикът му остава изключително натоварен целогодишно. Ако столичани имат малко по-вече, няма да прекарват целия тежък европейски трафик през София. Магистрален път от Русе през В.Търново, Гурково, Н.Загора и на юг до Слиленград е едно прекрасно решение! Тогава на София ще и олекне.

Напиши коментар:


Публикувай