311 4

Цветанов: Няма никаква предпоставка за вот на недоверие

Кадър Нова тв
Кадър Нова тв
Светослава Ингилизова

Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това каза пред Нова тв заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

„Това е част от стратегията за фалшивите новини. Преди председателството да имат усещането, че държавата ни не е стабилна”, заяви Цветанов и добави, че икономиката отчита растеж.

„Опозицията е в правото си да показва, че има характер. Но аз ще им кажа – нефалшивите новини издигат имиджа на една партия. Трябва да има дискусия по важните предложения на мнозинството. Или ако нямаш позиция, предлагай алтернатива”, заяви Цветанов.

„Искат да изместят напрежението, което имат вътре в партията”, заяви Цветанов.

Той коментира и антикорупционното законодателство, което предлага ГЕРБ. Цветанов поясни, че от партията предлагат ръководството на бъдещата агенция, която ще бори корупцията, да се избира от парламента.

„Председателят ще бъде избиран от парламента, който не се ръководи от Борисов, а от всички 240 депутати”, заяви Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ коментира и въпроса с изграждането на волфрамова мина във Велинград. Цветанов е категоричен, че ще бъде направено всичко възможно, за да се ограничи възможността това да бъде реализирано.

Цветанов коментира случая във Виноградец, при който беше застрелян мъж, по време на празнуване на рождения ден на 6-годишно дете.

Оръжието е на общински съветник от ГЕРБ Лазар Влайков. „Не е имал повдигнато обвинение, когато сме гласували кандидатурата му. Заради това е получил доверието ни. Строгостта на закона трябва да се приложи в този случай", каза Цветанов.

Лазар Влайков беше изключен от партията и през 2012 г.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • На където
  Отговор
  1 11:46  05.09.17
  и да погледнеш, пълно с предпоставки. Само вие не ги виждате.
 • Гост
  Отговор
  2 11:49  05.09.17
  Само Герб! Затвор за комунягите!
 • Гост
  Отговор
  3 12:50  05.09.17
  Цецо само сваля на Бойко рейтинга. Нищо друго не прави. Изхаби се. Да си ходи.
 • неутрален
  Отговор
  4 14:36  07.09.17
  Хей физкултурнико, кого се опитваш да заблуждаваш? "Председателят щял да се избира от Парламента", а не от Тиквата, та нали Вие с Предателите, с коите сту управление сте мнозинство в този Парламент, е кой избира този председател - Вие начело с Тиквата. Мръснико, престани да ни правиш на глупави! ОМРЪЗНАХ ТЕ НИ!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТИВАЙТЕ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай