2 674 3

Изправена Лада шашна бургазлии. Класически ремонт или бой за парко място?

Снимка: БургасИнфо
Снимка: БургасИнфо
Мартин Христов

Возилото събира любопитни погледи на бургазлии край спирката до магазин „Велека”, точно на пътя на бързата автобусна линия, където няма обособени парко места

Соцчудото „Лада” възкръсна в бургаския ж.к. „Изгрев” по неочакван начин, събирайки стотици любопитни погледи от пътуващите по бързата автобусна линия. Возилото цял ден стои обърнато на една страна в близост до спирката на магазин "Велека", където няма обособени паркоместа, съобщи "БургасИнфо".

„Миризмата на печени чушки, която се носи както от панелките, така и от по-модерните кооперации винаги ме връща по байтошово време, но това днес направо ме пренесе в соца”, коментира втрещен бургазлия, който излизаше от хипермаркета в близост.

„Прилича досущ на ремонтите от едно време, които съседите сами правеха пред блока, далеч от професионалните сервизи. Тогава колите се обръщаха по същия начин, а целият вход се изреждаше да дава акъл какво не е наред и как да се оправи”, коментира друг бургазлия.

Не е изключена и версията за сладко отмъщение, заради война за паркомясто. Налице са и всички атрибути на пазенето на такова – пластмасовият стол, който е на няколко сантиметра от возилото.

Собственикът на „Лада”-та така и не се появи цял ден и тя пренощува в позиция за ремонт, която може да се окаже и опасна.

Бургас / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • куку руку ку
  Отговор
  1 10:50  08.09.17
  Голям праз. Класическо обслужване под пода при липса на подемник или канал.
 • помнещ
  Отговор
  2 15:04  08.09.17
  Навремето ладите така се вдигаха,за да се боядисат отдолу с корабна боя,за да не ръждясват!
 • МУРГАВИТЕ БРАТЯ ЩЕ Я РОЙНАТ
  Отговор
  3 16:08  10.09.17
  Тя ако поседи още малко и м...лите ще я качат на някоя каруца със все багаж както е цялата...хич няма да помислят какво е...

Напиши коментар:


Публикувай