9 Септември, 2017 09:20 9 093 25

Нинова за Бенчев и Rolls-Royce-а му: Не го познавам, сигурно е законно

  • бенчо бенчев-
  • rolls-royce-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Не ми изглежда морално, но явно си ги е изкарал тези пари, коментира соцлидерът

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отрече да познава бургаския бизнесмен Бенчо Бенчев. Тя заяви, че не е морално общинският съветник в приморския град да обикаля с луксозен Rolls-Royce на публични събития.

В кулоарите на парламента Нинова бе попитана дали познава Бенчев по повод снимките, които бяха разпространени в медийното пространство. При честването на Съединението на България Бенчев се появи със скъпия автомобил, чиято цена надхвърля въображението на множество средностатистически граждани.

"Четох за това и проверих. Абсолютно е неприемливо с Rolls-Royce да ходиш на Общински съвет и така нататък, но този човек не е член на БСП. Моля ви това да го изчистим. Т.е. ако трябва, към него да се прилага нещо разговори, мерки, въпроси и т.н. Той не е член на БСП”, обясни Нинова.

"Не ми изглежда добре на тая беднотия. На улицата ти седи възрастна жена, която проси стотинки за хляб, той ще докара до нея Rolls-Royce – не ми изглежда морално, сигурно е законно. Той, за да си го позволи и да ходи с тоя Rolls-Royce, значи си ги е изкарал тия пари. Няма да рискува да се черни и да се перчи. Сигурно е така…", допълни Нинова.

Макар формално да не е партиен член, бизнесменът е издигнат до зам.-председател на Общинския съвет и поддържа дългогодишни отношения със соцпартията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 росен

    11 36 Отговор
    по добре с Ролс отколкото пеш и да се чуди как да открадне от държавата за да си купи.

    Коментиран от #3

  • 2 Много сбъркано мислене

    28 15 Отговор
    По тази логика не е морално и английската крарица да се разхожда из раята с ролс и хрезидента радев също аре стига глупости
    Ако си изкарал пари законно можеш да правиш каквото си искаш а конкретно в случая кой и защо го е вкарал тоя в избирателната листа е въпроса другарко Нинова

    Коментиран от #4

  • 3 Марадона

    47 2 Отговор

    До коментар #1 от "росен":

    Е че той вече е откраднал бе Росене, вие социалистите откъде мислил че вадите парите - ОТ ДЪРЖАВАТА, ТОЕСТ ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ
  • 4 Марадона

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Много сбъркано мислене":

    Ти затова пък си бръснач
  • 5 Курнелия

    36 1 Отговор
    Е,не е много така морално с ройсчето, можеше и по скромничко да движи нашето честно бизнесменче, с някоя S-класа например !
  • 6 Цветков

    56 0 Отговор
    Ти ли не знаеш маймунке мръсна?
  • 7 койчо

    31 1 Отговор
    Не визирам точно тази персона, но доста от зърнените бизнесмени въртят ДДС схеми. Зърното се купува от производители - физически лица, а документално представят на НАП покупка от вериги фирми - уж доставчици. Накрая теглят ДДС за милиони. Сигурно е законно ...
  • 8 Констатираща

    50 0 Отговор
    Цялото ръковоство на БСП е от милионери които по най-хищнически капиталистически начин безмилостно експлоатират собствения си честен електорат. БСП е пародия на партия призвана да защитава обикновените трудови хора които са роби на капиталистите управляващи тази партия.
  • 9 OMG WT

    42 1 Отговор
    Курнелийче, а дрОгарката Масларова и тя ли не е член на БКСП? Към нея не чух да прилагате някакви мерки...
  • 10 PfF

    35 4 Отговор
    Корнелия не познавала мизерника Б.Б.
    Все едно Бойката да не познава Цветанов.

    Смях в залата, тая Бесепрска смешна "лидерка" на партия си мисли, че сме прости ли? Тая си пие кафето с тоя и не и дреме нито за хората нито за България, докопа ли се до влас тая с болния мозък, ще краде, ще лъже ще маже и ще ни върне 10год. назад във времето!
  • 11 Халдип Исйолов

    10 23 Отговор
    Здравейте, аз съм Халдип Исйолов от Сатовча.
    И ние се занимаваме със земеделие, има пари ако ти се работи. Миналата година си взехме чисто ново Мондео от МотоПфое, кеш. Имаме и няколко трактора Митсубиши. Браво на човека с Ролс-а, има вкус и стил. То хубавите неща са или неморални или незаконни.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Варна

    31 2 Отговор
    Няма такъв вариант! - Който краде в кауша! Този със сигурност има кражби, криене на данъци и злоупотреба със служебно положение.
    Не ми пука от коя партия е! - КАУШ!
    Има една група хора, които вече правят всичко без да им пука просто защото се чувстват недосегаеми...
    Време е това да приключи!
  • 14 гого

    33 5 Отговор
    Да си горд собственик на Ролс роис сред гладни голи и боси съседи и сънародници наистина ти трябва първично-животинска ценностна система , патологична гордост и силна вяра че околните са безумни негодници.

    Коментиран от #19

  • 15 Све

    11 13 Отговор
    ГЕРБ, БСП, ДПС , ОП, ексРЕФОРМАТОРИ….
    Антибългарска сган
    Трябва да се събере и запали, както на 09.9.44
    Покрай сухото гори мокро…. как иначе
    Както фашисткият режим на царя унищожаваше Бг след 1923 до 1944,
    ТАКА НИ УНИЩОЖАВАТ ОТ 1990
    НЯМА РАЗЛИКА
  • 16 Георг Георгиев

    5 11 Отговор
    Законно или не решава съдът а има й международен Наказателен съд!Без празни подхвърляния на думи!
  • 17 Чичу Ади

    28 1 Отговор
    Седя и се чудя, за какво му е на милионер да става общ. съветник??? И като казвам милионер, нямам предвид 1-2 милиона, щом кара кола за поне половин милион. Едва ли е новия Левски и му е много мил народа, та е решил да помага. Най-вероятно иска да се сдобие с някоя общинска поръчка, да закупи на безценица апетитен общински имот, да държи изкъсо конкуренцията..... демек по другия начин да си удвои парите. Вярно е, че и сиромах да е, пак това ще му е основната цел като общ. съветник, но човек с много пари разполага с повече опции спрямо сиромасите. И както казва другарката Нинова, не го познава, но по честен начин е изкарал парите си. И както казва другарката Нинова, не е член на партията, въпреки че е общ. съветник от квотата на БСП и от години е "обвързан" с партията. Това последното да се разбира, че от години е поставено лице на партията, за пране на пари и наливането им за купуването на гласове по изборите. Масова практика при 100% от партиите в БГ!

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Той

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "гого":

    Точн така.. щастието е пълно само ако е споделено.. как да караш тоя Ролс , а край теб бедняци с Е36ки или голфчета 3 и 4ТДИ със 110 коня. Парвенюшка работа. Не мойш изкара селото от душата на селянчето :)
  • 20 мижи да те лажем

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Чичу Ади":

    точно така, а в нета има достатъчно инфо за въпросния господин Бенчев, а и в Бургас е добре известен.......прочетете за да добиете по-ясна представа за него и после може и сами да прецените доколко е морално или законно.
  • 21 Р Овч

    6 0 Отговор
    Вие не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!
  • 22 Shmeker

    0 2 Отговор
    В Мюнхен ги има наредени в центъра, даже са по-добре на цвят и изпълнение.
  • 23 гост

    8 0 Отговор
    Човек, който не познаваш, и да казваш: "изкарал си е парите, сигурно му е законно" на фона на всички измами и криминалност в страната - това е неморално. Кажи: да, проверихме документацията, има регламентиран доход, който чисто счетоводно позволява закупуването на подобна кола и няма сведения за злоупотреба. Кажи: не, не го познавам и не мога да коментирам неговият бизнес и доходи.
    Ама с това сигурно крещи: аз знам, но ви лъжа.
    Странно е как нашите политици пори не могат да говорят и да се изказват еднозначно и неутрално, за да не се замесват в интриги. На Запад политиците са красноречиви, ясни и конкретни в изказа. У нас са издигнати от села, квартали, нискоквалифицирани професии и накрая нито се научили да говорят, нито да работят. Горко ни и на нашите деца.
  • 24 antimediator

    6 0 Отговор
    Толкова е законно , колкото доходите на Нинова и колкото е законна нейната партия - нереформирана комунистическа партия направлявана от Москва.
  • 25 пропов

    0 0 Отговор
    Партия, зърно, крупно земеделие... е това не е шашма, това е майката на шашмите. Ама явно дойдоха времена е който шашма като синоним на измама не е мръсна дума. даже е гордост и шашмаджиите държат да се изфукат. Ние тук ставаме по зле от Африканска колониална република.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове