2 623 14

Живко Мартинов проговори за аферата със суджука

Бившият депутат отхвърли обвиненията, че е искал 4 тона суджук от името на министър-председателя

Константин Карагьозов

Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов проговори за първи път, след като бе обвинен в рекет със суджук. Той отхвърли обвиненията, че е искал 4 тона суджук от името на премиера Бойко Борисов. Отстраненият от всички постове Мартинов, които заемаше в партията за района на Добрич, заяви пред "Нова телевизия", че "няма как да вземе нещо, което го е нямало".

"Как да взема нещо, което го няма. Лицето, което ме обвинява, ми дължи наеми. Освен това нямаше фабрика, а цех, който не може да произведе толкова суджук. Затвори го, както и останалите неща, с които се занимаваше. Те са малко тъмни. Има обаче добри адвокати, които са го научили какво да говори. В Добрич само на едно място може да се произведе толкова суджук и колбаси", продължи Мартинов.

"Никога не съм ползвал името на Бойко Борисов. Но всички знаеха, че съм от ГЕРБ. Малък град сме, няма тайни", каза още той.

Мартинов бе категоричен, че не е оказвал натиск върху служители на реда, за да оневинят бивш зам.-министър за катастрофа с двама загинали.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • mon
  Отговор
  1 10:34  09.09.17
  На тази статия и репортаж трябва да се сложи надпис "Платен репортаж" !!!
 • Пичалбарски
  Отговор
  2 10:48  09.09.17
  То се знае че е платен репортаж,
 • Тъпак
  Отговор
  3 11:02  09.09.17
  Що заплашва свидетели като не е виновен. От тоя суджук май тотално е о.ран
 • Варна
  Отговор
  4 11:48  09.09.17
  Всички знаят, че Борисов е рекетьор и изнудва фирми и граждани. - Изнудването е във всички сфера на обществения живот. - Това трябва да спре иначе ни чака много кръв!

 • Икономическа полиция
  Отговор
  5 19:48  09.09.17
  Защо Живко Мартинов РЕКЕТИРА Всички земеделци с по 300 000 хиляди лева-на земеделец -КАТО ГИ ПЛАШИ ЧЕ ЩЕ ИМ СПРЕ СУБСИДИЙТЕ , уж за Бойко -Ама БОЙКО НЕ ЗНАЕ че Живко си купува магазини - дискотеки -земеделски земи и много други неща с неговите пари.
 • АРЕНДАТОРИ
  Отговор
  6 20:00  09.09.17
  Живко Мартинов си е направил Комунизъм в гр.Добрич като е сформирал ОПГ за Рекетиране на БИЗНЕСМЕНИ с цел лична облага -работи за себе си като съвсем умишлено уронва ИМЕТО на премиера БОЙКО БОРИСОВ И партия ГЕРБ като се представя че действа по негова поръчка целта му е КРАЖБА НА ПАРИ В ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ ТОЗИ Е ЕДИН ДОЛЕН КРАДЕЦ .
 • Веско КОЛЕВ
  Отговор
  7 20:03  09.09.17
  ЖИВКО МАРТИНОВ ЩЕ ЛЕЖИ С СИГУРНОСТ В ЗАТВОРА . АЗ ЧЕ БЪДА ПРИЧИНАТА ДА ЛЕЖИ КРАДЕЦ ДОЛЕН.
 • Гост
  Отговор
  8 20:42  09.09.17
  Мамин та благ. Той даже и не е знаел какво е суджук преди да го натопят. Убавец мамин. Представям си го тоя мазник как е изнудвал хорицата като се е възползвал от гърба на ГЕРБ. Борисов вкарай го у затвора тоа. Колко требва да се пише ,че да му отдадеш заслуженото? Хванаха го. Следва да бъде наказан.
 • Ревизор от НАП
  Отговор
  9 21:12  09.09.17
  Ж.Мартинов е Най-големия ДДС Измамник в България източи 16 -милиона лева ДДС за един месец само и си запали офиса с документи на фирмите за да изгорят доказателствата Пожарната чака 20 минути пред зградата с горящите документи по нареждане на Ж.Мартинов всичко изгоря -но ние имаме дубликат в нап -НЕБОЙСА ДЯВОЛЕ АЛЧЕН..................... Кръгла НУЛА СИ ЖИВКО МЪРЛЮ ВЪШКА ТАКАВА ГЛАДНИК СИ И ГЛАДНИК ЩЕ СИ ОСТАНЕШ В ЗАТВОРА РАИРАН ЩЕ СИ АЛЧЕН ПРОДАВАЧ НА ИЛЮЗИЙ .
 • Пенчев
  Отговор
  10 21:27  09.09.17
  Живко М.-суджука е крал години наред от Добричлий Пари и ДДС измами за милиони. Цялото имущество на Ж.Мартинов е придобито от престъпления Уведомете комисията по конфискация на имущество от престъпна дейност. Ж.Мартинов е придобил стотици земеделски земи по 10 лева на декар това е престъпление при цена на декар 2000 лева . Живко .М е най-големия контрабандист на цигари без бандерол чадър му прави Веско Колев Иван Вътков Ивайло Иванов и Красимир Манолов тези са негови политически назначения в ОД МВР-Добрич трябва да се уволнят.
 • НИКОЛОВА
  Отговор
  11 21:39  09.09.17
  Живко. М. върни парите няколко милиона на арендаторите Братя Павлови които завляка мошенник такъв все за Бойко искаш пари от всички. Целия гр.Добрич го мрази тоя крадец Живко М. много лъже . Няма Арендатор в гр.Добрич и околията на който да не е минал ЖИВКО Мартинов и не е искал Пари за Бойко и то големи суми над 200 000 лв ИНАЧЕ НЯМАЛО ДА ИМА СУБСИДИИ. Този Ж.Мартинов е за ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР С СТРОГ РЕЖИМ ОТКРАДНА И ПАРИТЕ ЗА ИЗБОРИТЕ КРАДЕЦ ДОЛЕН МАРШ В ЗАНДАНА.
 • 12 22:08  09.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Живко Мартинов
  Отговор
  13 23:49  09.09.17
  Всички пари взети от Добруджанци съм ги предавал лично на премиера в Банкя с протокол . Суджука също съм предал на Бойко под бройка цялото количество е взето и предадено за лична употреба от Б.Б. ще издам всички машинации които прави Герб за изборите с гласовете и много други неща зная които ще споделя с БСП и ДПС -Мръсни номера мога да играя внимавай Б.Б.
 • Калигула
  Отговор
  14 22:52  10.09.17
  Този човек защо чак сега проговори?!? Защо не описа безобразните гнили истории на "надеждните" свидетели - психопати!?! Това ако са лицето на бизнеса в Добричко....горко ви добруджанци!!!! П.п. Пишете по-грамотно ....

Напиши коментар:


Публикувай