2 258 7

Джамбазки към холандски евродепутат: Не познава географията!

Няма да допусна България да бъде боксова круша, зарече се той

Българският евродепутат Ангел Джамбазки обвини колежката си от Холандия Кати Пири, че не познава географията и прехвърля вътрешно холандски проблеми с обобщително обвинение, че българските граничари умишлено правят опашки от прибиращи се турски граждани, които живеят и работят в Холандия, Белгия и Германия, за да им искат подкупи.

"Да обобщиш, че българските граничари и българските гранични полицаи нарочно правят опашки по границата с Турция показва две неща – непознаване на географията на континента и политическата ситуация и прехвърляне на вътрешно холандските проблеми на българска територия", възмути се Джамбазки пред "Нова телевизия".

"Заради политиката на отворени врати в държави като Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Франция, там работят стотици хиляди турци. Те се прибират в Турция за религиозни празници, когато имат отпуска. И всяка година през лятото на българо-турската, на българо-сръбската, на сръбско-унгарската, на унгарско-австрийската, на сърбо-хърватската граница има големи опашки. Защото тези хора, които пътуват нагоре-надолу, и не са европейски граждани, трябва да бъдат проверени. Както се казва - това го знае всяко хлапе”, продължи евродепутатът ни.

"Пири твърди, че ние нарушаваме правото на свободно движение на гастербайтери. Няма да допусна България да бъде боксова круша. Те са нагли, груби и арогантни. Минете през бензиностанциите, където спят - след тях остава Кербала, свинщина", заключи разпалено Джамбазки.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • сипи им
  Отговор
  1 12:48  10.09.17
  Прав е ! Даже още неща трябва да й сипе на тая холандска толерастка и да й припомни, как турски гастърбайтери бият гранични полицаи, защото искат да им проверят багажа! Турците без значени в коя евро държа живеят не са свещени крави дори обратното ! Впрочем това е поредният представител на Холандия, които открито заявява омразата си към Българи, ами да им покажем и ние "любов" !!!
 • 2 14:27  10.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Барчо
  Отговор
  3 15:02  10.09.17
  Това е така наречената "платена реклама" или "платено изказване". Някой и е платил за изявлението. Ако не. То трябва да си малоумен, за да го кажеш и веднага трябва да бъде махната от поста. И при единия и при другия случай. Да ти дефикирам на ЕС.

 • Стига права и свободи,има и задължения!!
  Отговор
  4 15:31  10.09.17
  Платено е,защото в един глас се започна някакво блеене за защита на турция,от франция,финландия,англия,холандияЕврогейския либерален съюз се задейства за защита на нуждите си от почесване... .
 • Българин
  Отговор
  5 20:58  10.09.17
  Прав е Джамбазки! Турските гастарбайтери да се съобразяват с нашите митничари. И е много "Анадолска" природата след почивките им по бензиностанциите ни!
 • 6 22:17  11.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • някой
  Отговор
  7 23:53  11.09.17
  Бой по фесовете , те само от това разбират.

Напиши коментар:


Публикувай