1 739 9

Цветан Василев пак съди Муравей Радев, сравнил го с Остап Бендер

Мартин Христов

Бившият собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев обжалва присъдата на Софийския районен съд по делото му срещу бившия финансов министър Муравей Радев за обида. Преди месеци първата инстанция го наказа да плати на финансиста 5000 лв. адвокатски разноски.

Предстои Софийският градски съд да гледа процеса на 19 септември от 11,30 ч. Повод за делото стана интервю в “24 часа” на бившия финансов министър от 24 август 2015 г., което бе препечатано в други сайтове.

Банкерът, който се укрива в Белград, се почувствал обиден, с унизена чест и достойнство заради няколко израза. Единият е: “ Цветан Василев е наглец. Великият комбинатор Остап Бендер е надминат многократно от българския банкер”. Според съда сравнението не е обидно и позорно.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ало извинете
  Отговор
  1 09:09  12.09.17
  Един крадец съди друг крадец
 • goni
  Отговор
  2 09:21  12.09.17
  Та това е комплимент!:) Който не вярва да прочете "Златният телец" и " Дванадесетте стола"!:) Остава и да е турски гражданин!:) Ама, къде ти!:) Такъв е бил бащата на О.Бендер!:) Нашият да му е баща?!:) Еее! Чак пък толкоз!:) Не вярвам!:)
 • Данаил
  Отговор
  3 11:41  12.09.17
  абе Цветан Василев не го ли е срам и да вземе да се скрие в миша дупка, а не да съди другите. той е за съдене!
 • Гост
  Отговор
  4 12:21  12.09.17
  Цветката къде ходи да почива? да дойде на слънчака на промоция към края на септември, ще има евтини места. ;)

 • ПРОСТАK ХИХOFF
  Отговор
  5 12:30  12.09.17
  .....ААА.... ХМММ.......УВАЖАЕМИ ...ЪЪЪЪ....ДРАГИ ЗРИТЕЛИ...... ААААА.......ХМЪМЪ....Ъ.ТО БИВА БИВА.АМА ЧАК ТОЛКОВА ОГРОМНО,НЕОПИСИЕМО ОГРОМНО.....ХМЪЪ....НАПРАВО НЯМАМ ДИМИ ДА ИЗРАЗЯ,КОЛКО СИЛНО СЪМ ....ААААА.....ПОТРЕСЕН ОТ ОБИДАТА.АМА КАК МОЖЕ ТАКА,КЪДЕЕ ЦАЦАРОФ,ИМА ЛИ ДОСТОЙНИ.....ЪЪААА...ЧЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ...АААА.....ММММЪЪЪ....ТАКОВА...ЪЪАА ПРОКУРОРИ ТА ДА ИМА ОСЪДЕН ПОНЕ ЕДИН БИВШ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. ААЛООО....ЛИФТИНГ,АРЕ БЯГАЙ ПАК ЗА.БЕЛГРАД ЗА ИНТЕРВЮ ЗА ДА ВИДИ ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД КОЛКО МНОГО Е ОБИДЕН ВАСИЛЕВ.
 • Каканашева
  Отговор
  6 19:25  12.09.17
  Според мен Василев вече се чуди с какво да се прави на интересен, че да присъства по медиите. Все пак акълът не ми го побира как му се позволява това. Вместо да е вкаран в затвора, той хем живее с крадените пари на хората луксозен живот, хем даже се оказва, че не можем дори да го екстрадираме и изправим пред съда.
 • ПИЧ
  Отговор
  7 20:56  12.09.17
  Цв. Василев изигра всички - остана жив и с компрометиращи документи !Крадците са в паника ! Док. КТБ са в Сената и пр.мин. на САЩ . Следва при Тръмп и межд . съд по зак. Магнитски ! Намесва се и ЦРУ и откр. банковите преводи . Засега поименно са посочени като отгов. Цаца и ДП . Ще има блокирани сметки . Ще има оставки . Ще се бяга маи в Раша !
 • 1234
  Отговор
  8 21:19  12.09.17
  Че от къде толкова акъл у него,че чак пък Остап Бендер,той си е един обикновен мошеник ,който се страхува да се върне .Ако беше като О.Б щеше да излезе от това положение отдавна.
 • Фамилия
  Отговор
  9 23:56  14.09.17
  А кой ще съди Цветан Василев? Сега като гледам никой не се е засилил и си развява байряка.

Напиши коментар:


Публикувай