640 3

Бабикян: Некомпетентността на управлението е с нарастващ тренд

"През този сезон най-вероятно ще станем свидетели на вот на недоверие, внесен от Марешки. Смятам, че този вот ще намери парламентарно присъствие. Работата на вота на недоверие не е само гласуването, а изтъкването на тези, които търсят публичност през парламентарен дебат. Ако един вот е подготвен професионално, има смисъл от него, ако не, това е загуба на време"

Маргарита Илиева

"Темата на новия политически сезон ще са пари, предвид, че ще се гласува бюджета. Най--тежките спорове ще бъдат там. Очаквам скандали в различни сектори, защото некомпетентността на управлението е с нарастващ тренд. Ще сме свидетели още на вътрешнополитическата рекламна кампания наречена "Европейски председателство", коментира политологът Арман Бабикян, предава "Фрог нюз".

"През този сезон най-вероятно ще станем свидетели на вот на недоверие, внесен от Марешки. Смятам, че този вот ще намери парламентарно присъствие. Работата на вота на недоверие не е само гласуването, а изтъкването на тези, които търсят публичност през парламентарен дебат. Ако един вот е подготвен професионално, има смисъл от него, ако не, това е загуба на време", допълни той.

"Снощният протест бе изпускане на пара, която не се е натрупала през лятото. Той е пушилка. Не можеш да организираш нещо по анонимен път.
Далеч преди той да се състои, хората, които стоят за него, трябва да излязат със своите лица и своите аргументи. В нелегалност протести не се правят, а партизанско движение. Съставянето на правителство от страна на водачите на протеста е смешно. Това са поредните хора, които са употребени, за да обезсърчат реално възмутените хора с протестен заряд, които не харесват днешната власт", каза още Бабикян

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Г.З
  Отговор
  1 02:56  13.09.17
  От арменци акъл не щем.Там от където сте дошли има много по големи проблеми за оправяне .
 • onq s konq
  Отговор
  2 07:55  13.09.17
  А сега да намалим волумето на блуз-рока и чуем какво ни пей петелът чрез Бабикяновото слово:1/УПРАВЛЕНИЕТО Е НЕКОМПЕТЕНТНО.Ами естествено че всяко управление в което НЕ УЧАСТВАМЕ е некомпетентно...точно както и "всяко нещо в което не участвам е ДАЛАВЕРА"!2/Марешки евентуално ще внесе вот на недоверие.Ами той отдавна си го каза,а че ще бъде подкрепен с гласове на БСП и ДПС е повече от сигурно.И е нормално-кофти е да си в опозиция,да не те е.ават за нищо и да ти стане тежко на душата.Та едно вотче хем ще поотпусне малко нервите,хем и електората ти ще се изкефи!А едно нещо/пък било то и вот/ ако не е направено професионално НЕ СТАВА ЗА НИЩО...има ли някой който да не го знае?3/ПРЕДСТОЯТ ТРУДНИ РАЗГОВОРИ ЗА ПАРИ...защото ще се разисква бюджет 2018.А КОГА БЮДЖЕТ СЕ Е ПРИЕМАЛ БЕЗ БУРНИ ДЕБАТИ И КАВГИ? И т.н.Всъщност какво ни казва Бабикян?Ами АБСОЛЮТНО НИЩО-той просто се стои в готовност "на борсата" и иска да бъде ЗАБЕЛЯЗАН И НАЕТ от някого...че гладно не се стои:)

  Коментиран от #3

 • 3 08:42  13.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай