13 Септември, 2017 08:57, обновена 13 Септември, 2017 09:03 5 179 104

Обявиха Русия за една от основните заплахи за България

  • русия-
  • заплаха-
  • национална сигурност

Българското правителство разглежда Русия като една от основните външнополитически заплахи Това става ясно от доклада за състоянието на националната сигурност за 2016 г. Той бе приет от правителството и е изпратен за гласуване в Народното събрание. За първи път в правителствен документ има толкова остри обвинения и квалификации срещу Москва.

"Действията на Русия са източник на регионална нестабилност и заплашват нашата основна цел за единна, свободна и мирна Европа. Нарастват предизвикателствата пред сигурността най-вече в региона на Балтийско и Черно море, както и в източната част на Средиземно море, където Русия засилва своите военни способности и увеличава военните си дейности. Към това се добавят и продължаващите конфликти в периферията на Европейския континент и съседните региони, които се превръщат в източници на трайна нестабилност и сигурност", посочва документът, подписан от министрите и лично от премиера Бойко Борисов, пише в. "Сега".

Авторите отделят много място на Русия, и то основно в негативен план. В рубриката "Външна среда за сигурност" е записано, че "интензивното усилване и модернизация на руските военни способности на територията на незаконно анексирания Кримски полуостров, продължаващите действия за неговото интегриране в икономиката, социалния и политическия живот на Русия, както и разширеният излаз на тази страна от акваторията на Черно море, вкл. до енергийните залежи в него, продължиха да водят до трайно нарушаване на геостратегическия и военния баланс в Черноморския регион".

Като проблем се отбелязва и влошаването на отношенията на Руската федерация с НАТО и ЕС. Това поставя пред сериозни изпитания изградената европейска архитектура за сигурност. "Неизпълнението и избирателното прилагане от Русия на фундаментални международни договори в областта на контрола и конвенционалните оръжия, незачитането на териториалната цялост на независими държави, информационната война и масовото използване на хибридни стратегии подкопават доверието и значително затрудняват връщането към диалога и намирането на трайни политически решения, свързани със сигурността в Европа", пише в правителствения документ.

Пак там се твърди, че за задълбочаване на кризата в отношенията спомагали интензивните опити на Русия за възстановяване и разширяване на сферите на влияние. Това ставало дори чрез "действия във военната, икономическата и културната сфера, представяни в някои от случаите като равноправно и взаимноизгодно сътрудничество и дори помощ за защита на националната идентичност и суверенитет".



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кънчо

    34 120 Отговор
    Най сетне!
  • 2 куку руку ку

    113 28 Отговор
    Този доклад под диктовката на "козяк" ли е писан?
  • 3 гост

    39 129 Отговор
    Благодаря ти Господи че най-накрая ги накара да прогледнат и да осъзнаят че империята на злото е враг !
  • 4 7777777

    132 25 Отговор
    А КАКВО ПРАВЯТ АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ? ДА НЕ БИ ДА СА ФАКТОР ЗА СТАБИЛНОСТ НА НАТО!
  • 5 Бесен Язовец

    120 25 Отговор
    Б.Б трябва да си ходи в най кратки срокове личи си че е агент на ЦРУ и Д.Сорос какво влияние има в бг.
  • 6 КАКИНОТО

    110 27 Отговор
    Този доклад е изфабрикуван от един евнух,човек без топки и с РАЗГРАДЕН ЗАДЕН ДВОР.
  • 7 гостъ

    108 25 Отговор
    Това ще да го е продиктувал американският посланник.Не че съм русофил ама е трагично смешно но на фона на еврогейските ценности и американските с..инщини
  • 8 TremeT

    84 27 Отговор
    Фашизмът е жив!!! Хитлер е разбрал елементарната истина - с това Християнство няма начин да завладееш Сибир.. и сега грешката се поправя - Европа се ислямизира и след 20-30 години Европа ще има една обща обучена армия изповядваща исляма, а там няма пощада за друговерците.. И тогава походът към Сибир ще е пак на дневен ред. От тази перспектива обявяването на Русия за враг е в реда на нещата.
    В Русия няма никакви соц и комунизъм.. там на власт е ЦАР и той НЕ ЖЕЛАЕ да дели богатството си с никаква европа или америка.. и те го нападат като бесни псета.. А нашите нещастници събират трохи и плямпат колкото да не заспят!!!

    Коментиран от #33

  • 9 Митю

    48 12 Отговор
    Ий ,неаме равни!
  • 10 Све

    86 16 Отговор
    Единствената заплаха за нас е политическият ни елит - ГЕРБ, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ И ДЕМОКРАТИ.
    Българите сме слепи, глухи и неграмотни за да изберем някои от малкото родолюбци, които се борят за нас - С. Съев, С. Банкова, В. Енчев, М.Христов, К. Костадинов, Байрактаров……
  • 11 гостъ

    104 25 Отговор
    Да не говорим,че Крим е подарен на украинците от Русия,а украйна без русите никога не би станала държава и никога не е съществувал такъв етнос .Също като макетата
  • 12 москал

    26 65 Отговор
    Ай, облъчените самоварите останаха без опорки! Ех мъко наивна, край нямаш!
  • 13 Насах

    98 24 Отговор
    Краварски подлоги без топки,които работят срещу националните интереси!
  • 14 Тъпак

    88 19 Отговор
    Национална сигурност пък ще си даваме хеликоптерите за ремонт. Тия не знаят какво приказват или им е диктувано от американското посолство
  • 15 Марио Ангелов

    40 13 Отговор
    Мууу.
  • 16 Сандо

    79 18 Отговор
    Да излязът и да питат народа тия продажни...
    Кой е враг и кой приятел, ама ние сме си виновни. Че военни бази имат при нас, крадът ни и ни изнудват, една стотинка не плащат. А нашите подлизурковци и една виза немогът да си вземат, защото не дават да се ходи там, а те си могът навсякъде.
  • 17 Gost

    25 91 Отговор
    Най накрая излезе истината в официален документ ! Явно вече не се търпи ! Плевнелиев говореше това отдавна !!!

    Коментиран от #32

  • 18 бббббб

    86 20 Отговор
    По точно заплахата е Турция.Щото тия ще ни превземат ,а Русия вече ще гледа и няма да ни освобождава.Дреме му на Путин за нас. Нация от предатели и без национално самосъзнание на него не му трябва.
  • 19 Бял Змей

    78 18 Отговор
    Жалки Отрепки са ни превзели властта и не се вижда светлина в тунела....!!!
  • 20 Варна

    77 19 Отговор
    Преди си мислих, че само Плевньо си прави някакви самоинициативи...
    Така като гледам от позицията на горното изявление, май не е само той!
    - Май това правителство няма да изкара дълго време.
    Какво имам в предвид?
    - Сидеров как ще реагира? - Каракачанката ще трябва и той да си смени позицията...
    - За БСП е ясно, Марешки също е ясен, особено като се има в предвид че жена му е Рускиня.

    Интересно ще бъде във вътрешен план и изключително негативно във външен!
    - Дразним постоянно руснаците, а това не е никак добре! - Да не говорим, че партньорството им с Турция става все по силно, което означава, че ще търпим последствия за думите си.

    В общи линии потвърждавам мнението си, което е без изменение от както Борисов е на власт- сиреч от 2009година...
    Борисов и компания са малоумни, безпардонни крадци и изключително професионално ориентирани към близането на Американски, Германски,Френски и разбира се Турски задници
  • 21 NATO

    24 75 Отговор
    Настана смут ... Копейкаджиите са притеснени - благодетеля им е посочен с пръст и заклеймен като враг . Какъва прекрасна новина и добър ден за демокрацията !

    Коментиран от #27

  • 22 Гоуст

    24 32 Отговор
    До пишещите горе: това му е хубавото на демокрацията, че всеки е свободен да отиде където си пожелае. Така че, на който не му харесва положението тук - да замине и да живее в Русия или С.Корея
    Да останат само българи, които ще се борят за по-добра България и няма да защитават руски, американски, европейски или турски интереси

    Коментиран от #31

  • 23 Пеньо

    24 65 Отговор
    Разбира се, че Кремъл с гнома начело! Не са спирали хибридната си война за дестабилизиране на държавата ни и целият регион! Имперските амбиции "разделяй и владей" са в пълен ход! Слава богу, че сме в ЕС и НАТО иначе България нямаше да я има!
  • 24 Бесен Язовец

    63 20 Отговор
    Сиросидни слуги няма да ви огрее този пор....фски доклад Русия знае че целия бг.народ е зад гърбът а това ,,правителство" е незконно и същото така знае точно от кое посолство е излезнал буквално тоя доклад.Така че не бързайте със Шампанското

    Коментиран от #25

  • 25 хахаха

    24 35 Отговор

    До коментар #24 от "Бесен Язовец":

    Не говори от името на целия български народ бе

    Коментиран от #34, #38

  • 26 EUSSR

    60 19 Отговор
    И в крайна сметка какво печели България от оплюването на Русия и целуването на демократично - п...лски задници? Нищо.
    Абсолютно нищо, най много едно лицемерно
    потупване по врата в брюксел.
  • 27 На ТАНАС дъртия

    43 18 Отговор

    До коментар #21 от "NATO":

    А бе трол ! Аз искам в Канада, Австралия или Америка, защото там "демокрация"(краде от другите и да дава на своите), ама те не ни искат, но дават заповеди с коя ръка да си бършем насраните задници(все пак трябва от някой да се краде за лична изгода). Нито в Русия нито в Китай (Сев. Корея е изключение, там Кимчо е психо) някой ще те спре да отидеш да живееш другаде по света, но тези който съсипват света не те искат(трябват роби извън тяхната територия). Дори и англичаните се махат от ЕС, защото не искат да пускат прасенца в подредената си кочина.
    Само глупави опорки и нищо друго по посока на Русия.
    Сещаш ли се с твоят полиран мозък, защо Русия играе с Турция? Аз ще ти отговоря, защото "демократите" (егоистите-капиталисти) я принудиха. Русия има избор:
    -против "демократите", но цяла и суверенна държава или
    - с "демократите", но ограбена и поробена (както България).
  • 28 Ушанков

    20 56 Отговор
    По-далече от "братска" Русия, по-добър живот! Това трябва да е водещото мото за всеки българин!
  • 29 Morgoth

    45 16 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Русия засилва своите военни способности и увеличава военните си дейности. Към това се добавят и продължаващите конфликти в периферията на Европейския континент и съседните региони, които се превръщат в източници на трайна нестабилност и сигурност"

    Дали тези изречения ще си променят смисъла, ако Русия бъде заменена със САЩ?
  • 30 dcdd

    54 14 Отговор
    По-голяма щуротия не бях чел до сега в този сайт.Ако вярно е подписано от министрите , да вземат да си ходят и то веднага.Празнуваме освобождението от турско робство с помощтта на Русия а се подписват и пишат простотии
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 трололюбец

    14 44 Отговор

    До коментар #8 от "TremeT":

    И кво ще го правят "златния" ти Сибир , дето след 10-15 години като се разтопи ще стане едно огромно непроходимо блато с комари като врабчета и абсолютно НЕГОДЕН за обитаване , не че сега някой се е засилил да "живее" в него ?? Петрола и газа от Сибир са два-три пъти по-скъпи и некачествени от другите , а те вече се чудят къде ще продават техните си , та камо ли и още да искат . И на кой му е притрябвало място дето 6 месеца в годината е нощ ???!!! Изобщо дръжте си го и не досаждайте с глупости !

    Коментиран от #35, #42

  • 34 Бесен Язовец

    16 7 Отговор

    До коментар #25 от "хахаха":

    Аз само предавам инфо.статистиката говори
  • 35 Скорпион29

    31 9 Отговор

    До коментар #33 от "трололюбец":

    Е тогава господаритети що ламтят толкова за Сибир?

    Коментиран от #37

  • 36 Иван Спасов

    47 9 Отговор
    Според мен Турция е една от най-големите ни заплахи. А Саудитска арабия каква работа има в нашите Родопи ?!?
  • 37 трололюбец

    31 11 Отговор

    До коментар #35 от "Скорпион29":

    И кой и къде ти каза , че "ламтели" ? Не си ли чувал , че най-лесния начин да "мобилизираш" "поданиците" и да им отвлечеш вниманието от вътрешните проблеми е да намериш "външен враг " и да оревеш орталъка , че трябва всички да "затегнат коланите" щото някой си искал да ги "превземе" , пък че тоя някой ама хич не му е притрябвало да ги превзема , кой ти гледа !
  • 38 гост

    16 30 Отговор

    До коментар #25 от "хахаха":

    Той говори от името на всички предатели, путинофили и психически увредени от българският народ
  • 39 Eee

    21 17 Отговор
    Само СССР.

    Коментиран от #47

  • 40 ХАСАН

    22 12 Отговор
    Празнуваме Освобождението на България от Османската империя ,а сега Русия е-заплаха и Турция с НАТО ни пази от нея,но Турция от друга страна става съюзник на Русия и е против Запада!!!...аз много се обърках...тия руснаци сигурно ония руснаци,а тия турци нямат нищо общо.с предишните?! ..кого ще посрещаме с хляб и сол?????руснаци?турци!други турци?немци?германци.....или марсианци..
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЧЕСТНО

    28 7 Отговор

    До коментар #33 от "трололюбец":

    МИ ТО И МАЯМИ И ОРЛАНДО СА 90 '/' БЛАТА И ПРЕСУШЕНИ БЛАТА.НА СЯКО НЕЩО КЪТ МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО .ТЪЙ ША Е И СЪС СИБИР ДОКАЗАНО ДАЖЕ СЛЕД ГОДИНИ ТАМ ЩЕ БЪДЕ С УМЕРЕН КЛИМАТ А ТУК ША Е ПУСТИНЯ.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 С ДОКЛАДА ПО КРАТУНИТЕ

    32 14 Отговор
    С ДОКЛАДА ПО КРАТУНИТЕ УМНИ ДЕТО СА ГО ПИСАЛИ !!!
  • 45 Работник

    2 9 Отговор
    Ем ок...
  • 46 Gosho

    13 35 Отговор
    Сигурно правителството разполага с достатъчно данни от разузнаването, за да пишат подобни неща. Така че трябва повече доверие в бг разузнаването.

    Коментиран от #53

  • 47 сПУТНИК лАДА

    7 19 Отговор

    До коментар #39 от "Eee":

    Може може, ще разказваме приказки на малките започващи с имало едно време ссср...
  • 48 Д-р Фройд

    25 11 Отговор
    Боклучарска държава боклучарски доклад
  • 49 Stefko 88

    10 27 Отговор
    защо всички русофили са комунисти?
    Защо това , че са комунисти ги прави русофили?
    Не е ли глупаво някак убежденията ти да те карат да величаеш чужд народ и да го поставяш нат своя роден?
    Не е ли адски тъпо патриотизмът ти да се изразява в любов към чужда държава?
    опа забравих ... те са комунуисти.....национални предатели по душа.....

    Е такива сте. Такива сте всеки път като се погледнете в огледалото. А като се напиете най-ви личи "патриотизма" , величаете изтреблението на собствения си народ.
  • 50 доктор Хаус

    23 7 Отговор
    Ако думата Русия се замени със САЩ,ще има същото звучение и достоверност !
    Доклада е на Държавния департамент,подписан от министрите-подлоги ! Каракачанов и той ли се подписа....!? Шубето е голям страх !
  • 51 Защо

    4 9 Отговор
    Чета част от коментарите. Повечето са писани първосигнално.
    Защо не посетите анклавите по нашето море?
  • 52 куку руку ку

    9 3 Отговор

    До коментар #43 от "ДА СИ ГО ЗАВРЕТЕ ОТЗАД":

    И за това не става. Хартията е много твърда.
  • 53 Сбъркана държава

    25 7 Отговор

    До коментар #46 от "Gosho":

    Абе ти си голям балък и наивник ! Доклада е съшит с бели конци и от всякъде прозира хамериканския цинизъм и ционизъм ! По-добре руснаци на Черно море,отколкото рязняци,които ще насилват жените и дъщерите ви
  • 54 A КАКВО

    7 10 Отговор
    А какво можем да спечелим с Русия ?
  • 55 tost

    28 11 Отговор
    Доклада е писан от ЦРУ и само е подписан от нашите американски пологи.

    А ве едно време що нямаше ровещи в кофите с боклук,сега имаме двойно по голям брутен външен продукт,пък бедните обедняват още повече.
  • 56 юрист

    12 29 Отговор
    Трябва да се редуцира силно броя на руските граждани в България! Аман, бе, аман- и на плажа да отидем, пак чуваме ЧУЖДЕНЦИ- руснаци да си говорят на руски език! Питаме една такава- от къде си, а тя- от москва...Държи хлапе на 3 годинки. Питаме я - къде е по-хубаво, а тя- в москва. Ми като е по-хубаво в москва, чий го държиш във Варна, в разгара на сезона, на най- хубавия варненски плаж в БЪЛГАРСКОТО черноморие, ма?! А хлапето й като се лепна за мъжа ми- не ще да го пуска да влезем в ресторанта, за да се нахраним...
  • 57 юрист

    10 29 Отговор
    На всичко отгоре руската смотла ни казва в очите, че тя е на гости на свои роднини с имот във Варна и нощува БЕЗПЛАТНО във Варна. С две думи- не давам пари за нощувка в държавата ви, но ползвам всичките ви блага...
  • 58 сноу

    21 7 Отговор
    Не думай...? Тази нощ не съм мигнал..Заплахи отвсякъде ,мангали мьослемци ,чифути ,джагали ,бандити ,крадци,отрепки и...и...? Ама кой да се сети, че и Русията бе...То добре че статуята на т.н свобода висока ,че се виждат всички заплахи.
  • 59 Киро

    14 32 Отговор
    Точно така, браво!

    Да се знае кой е най-големия враг на България!

    ...а минусите идват от няколко ушанкаджия, дето са на надница тук, трият си хисторито и пак слагат минуси, сякаш ще заблудят някого!

    Вече и децата знаят и виждат кой е приятел и кой не е!

    А на сбирщината на русофилистиците се видя какви са - дърти и изкукуригали пенсии с промити мозъци!
    Радостно е, че се топят всяка година със страшна скорост, а от младите трудно някой нормален става русофил, само разни комплексирани изтърсаци с Ай Кю, по-ниско от номера на обувките си!
  • 60 Валери Филипов

    10 6 Отговор
    Заплаха за Националната сигурност, това за мене е / Началника Благодетеля или там както ги преиемаш нещата/, да ти е казал „свободно можеш да се отпуснеш” . И ти така се „изпускаш”, че наоколо всичко засмърдява от разни жълти неща и пълни гащи. Извинявам се , че го казах по-дълго, но Народа има и по-кратка приказка за това……!
    PS. Кратка приказка - Казали му да пръдне, а той се наакал.
    PS пак – Ами представете си, ако Плевнелиев /завинаги Президент/ или Цецка бяха пак Президент ? – Ама Плевнелиевт щеше да изчака БББ да иде някъде на посещение в странство и вече да е обявил Война на Русия!
    PS последно. Много се извинявам за "цветистите приказки".
  • 61 Вай, вай

    26 10 Отговор
    Все едно чета поредната соросоидна помия изчетена от оня продажен плазмодий Плювньо баш атлантика.
  • 62 USA

    18 25 Отговор
    Русия винаги е била заплаха за България, дойдоха тука и си прокараха фалшивата комунистическа идеология и ни съсипаха хубавата страна. Много заблудени хора има още в България които милеят за това фалшиво време върнало България 100 години назад. С този начин на мислене скоро тука нищо няма да се подобри.

    Коментиран от #63

  • 63 До уса

    25 8 Отговор

    До коментар #62 от "USA":

    Е как нищо няма да се подобри?
    От години вече се радваме на камилари, гей паради и още куп евроатлантически ценности.
  • 64 България

    13 8 Отговор
    Всички държави са врагове, такава политиката сегасме врагове до година съдружници. Ако става дума за БЪЛГАРИЯ нашата държава е също като при курвите кой повече пълни жобовете на нашите лидери, те са при тях тоест България. Сега сигурно Русия спряха парите за това сме врагове!!!
  • 65 Бесен Язовец

    17 7 Отговор
    Слугата на Сорос пише от вс.си никове и пак гола вода ха-ха уууу слугинаж от ниско ниво 10то разряден памперс
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Stefko88

    8 17 Отговор
    комунистите русофили изпадат в аутизъм ха ха ха ха
    давайте пенявете се още газ ще пропикате още малко ха ха ха

    Коментиран от #68

  • 68 Д-р Фройд

    16 4 Отговор

    До коментар #67 от "Stefko88":

    Смени си памперса миришеш на Д.Сорос
  • 69 Киро 2

    12 14 Отговор
    Не чакайте нищо добро от русия. русия е мащеха за България.
  • 70 ПИЧ

    12 18 Отговор

    До коментар #66 от "sursur":

    Набий си го в кухата червена кратуна - ВИНАГИ...ВИНАГИ Русия е била против БГ ! Никой не иска да има общо с азиатската кочина ! Монголоидният им ген ги кара само да завладяват и крадат. Наще комунета са за Раша. понеже тя им помага заедно да крадат от народа ни ! ...А Америка е велика и защото има близо 500 000 българи с 2-но гражданство .който работят и живеят в САЩ ! ...А колко са в Раша ?

    Коментиран от #72, #74, #77, #78, #85, #90, #97, #98

  • 71 Гост

    9 5 Отговор
    Е тия простотии ги пише едно екипче от голобради младежи, по заповед на началниците. Задава им се темата и пишете.Пишат им и речите. Да не си мислите, че Плевньо Бойко и, др сядат и пишат ,като ученички, има си екип клатикурчо.ци за тази цел. Знам щот познавам единия , на повече от 30 години , без жена, без приятелка, изглежда още девствен. Майка му се тресе за него и го обгрижва все едно е 6 годишен , иначе знае 6 езика.
  • 72 Киро 2

    9 13 Отговор

    До коментар #70 от "ПИЧ":

    Кой иска да отиде в русия, само лудите.

    Коментиран от #73

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Стефан

    13 3 Отговор
    Това ако е истина, как можахте да го подпишете???!!!
    И как се нарушава баланса в Черно море? А в Средиземно море?
    Цял 6 -ти американски флот е в Средиземно море + другите натовски държави. Русия има 1 действащ самолетоносач, д-то знам, а САЩ - 12 авионосни съединения + Франция, Англия и др. Може и още да се пише по темата.....
  • 76 Киро 2

    8 14 Отговор

    До коментар #73 от "Д-р Фройд":

    Разбира се че ще отида в САЩ, да не съм луд като вас да милея за тази дупка русия.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Насах

    6 3 Отговор

    До коментар #70 от "ПИЧ":

    "Монголоиден ген"-НЕГРАМОТНИК!
    Прабългарите какви са?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 пешо от мала фуча

    3 11 Отговор
    на всички отворковци-"...фили" или "...фоби" ще им задам само един
    въпрос:
    кой войник в момента е "брат па оръжие" на българския войник!
    и всеки да си отговори преди да пише тъпни в сайта!
    .............................................. а отговора е много прост:
    турския войник отворковци,турскияяяяя!

    Коментиран от #93

  • 81 Киро 2

    7 16 Отговор
    Вече русия винаги ще си остане заплаха за България. Стъпка по стъпка макар и трудно България си проправя пътя към страните от първия свят.
  • 82 Stefko 88

    9 6 Отговор
    Денег нет ! Но вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья.


    ха ха ах ха ха

    Това ли искате комунисти тъпи ? Да ви плюят в лицата господарите олигарси, а вие крепостните да слушкате и да им се мазните?

    Коментиран от #83

  • 83 Све

    10 3 Отговор

    До коментар #82 от "Stefko 88":

    Кога глупаците ще разберат, че няма комунисти и некомунисти
    ИМА ЧЕСТНИ ХОРА И ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 84 Kcaniba

    6 13 Отговор
    Русофилите са най-зловещия експеримент на империята на злото! Антибългари, трябва да се преследват от закона за антидържавна дейност!

    Коментиран от #100

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Alien

    11 2 Отговор
    Отново безцеремонно се манипулира общественото мнение. Скъпи хора ,обитатели на тази планета ! Няма какво да делите.Страшно глупаво е да палиш пожар в къщата на брат си при положение че и ти живееш в нея !
  • 87 Kcaniba

    11 4 Отговор
    Нашите национали герой, загинали за освобождаването на България,и пред които коленичим в знак на признателност на националните ни празници, много точно и ясно са казали каква е Русия за България!Така, че това е само потвърждение на казани отдавна неща!

    Коментиран от #95

  • 88 Кики

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "УНЕМЕЙ ПИЧКА !":

    Сменявай дилъра спешно!!!!

    Коментиран от #89

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 дедо Любен

    5 7 Отговор
    Еее...започваме да поумняваме...това е добре!русите са заплаха не само за нас,но и за целият Европейски регион!
    Само местните рубладжии все още живеят в 18век и все чакат,Сталин да стане и да ги поведе отново към ада...
  • 92 Джак

    4 10 Отговор
    Като гледам настроенията в коментарите, скоро няма да се отърсим от гнусната комунистическа пасмина. Жал ви е за Русия , а? Искате да лапате още? И децата и пра внуците да уредите, нали? Да ама не! Комунизма го няма отдавна. Русия вече не може да граби от България и да я поробва. Не може и да я фалира, за което има не един документ. Кофти ви е , знам. Живееше се безгрижно, но че децата сега плащат вашия разкош, не ви пука нали? Лентяи!

    Коментиран от #94

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Скорпион29

    5 0 Отговор

    До коментар #92 от "Джак":

    Познах те мисър Бийн
  • 95 Кой е този Херой?

    3 1 Отговор

    До коментар #87 от "Kcaniba":

    И що за геройство е сътворил този твой маскара ? Сите ЧЕТИ СЕ СФОРМИРАХА В РУМЪНИЯ С ПАРИ И ОРЪЖИЯ ОТ ОДЕСА. ДЕ ГО ТВОЯ ХЕРОЙ И КОЙ Е ТОЙ? ДЖЕНДО - ЗАХАРИ ? Дето Султана го изпрати на заслужен отдих У ДАМА ПРИ МАМА И ТАТИ А ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ ВЪСТАНИЦИ - ВЪЖЕ И КРАКАТА ИМ ЗАКЛАТИ. ДЖЕНДО НЕ Е ОВЧАРЧЕ А Е ДОБРЕ ОБРАЗОВАНО СЛУХТАРЧЕ ВЛАДЕЕЩО ЕЗИЦИ, ЗАВЪРШИЛ ЖИВОТА СИ КАКТО ПОДОБАВА, КАТО ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - ОТРОВА ЗА ПРЕДАТЕЛ СРЕД БОРЦИТЕ И СРЕД НАРОДА ! ОТРОВА ЗА ВСЯКА ФАЛШИВА И ГНУСНА ТВАР !
  • 96 Гост

    6 1 Отговор
    Няма вече кумонисти няма и демокрация свички ламтят за власт и кинти всеки играч играе на прееби другарчето а тук се пише страшни глупости коя от тях все по големи виновните за мизерията са нашите управляващи който търпим вече 30 г.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ПИЧКА ДНЕС В НАРОДНОТО КОЙ Е ПО НАЦИОНАЛНАТА

    5 4 Отговор

    До коментар #70 от "ПИЧ":

    Кои крастави магарета са в комисията по националната сигурност? Бившият комунист плазмодий, възпитаник на Руската Генерал Щабна Академия, верният и предан тогава на партията , под. полк. МИХО МИХОВ. За Който няма нищо свято освен КАРИЕРА - " ПАПА , МАМА И Я - В МАФИЙОТСКАЯ ИГРА ". НАГОРЕ ЛИЖЕ, МАЖЕ ЛАЗИ А НАДОЛУ - ТЪПЧЕ И ЖЕСТОКО ГАЗИ ! ЗАХАРИ СТОЯНОВЕЦ Е НЕГОВ ОБРАЗЕЦ !
  • 99 ПИЧКА, ЕЛИТА ДНЕС Е

    0 4 Отговор
    ПАПА, МАМА И Я - МАФИОТСКАЯ СЕМИЯ! ТОВА 100%това Х.йня !
  • 100 Stefko 88

    4 9 Отговор

    До коментар #84 от "Kcaniba":

    Вие казвате :
    Русофилите са най-зловещия експеримент на империята на злото! Антибългари, трябва да се преследват от закона за антидържавна дейност!

    Позволете да ви поправя .Говпрейки за русофили думата по скоро не е "експеримент " както писахте , а "екскремент". Имайте го на предвид когато говорите за русофили и прочее тъпи ватенки.
    Та по скоро :

    Русофилите са най-зловещия екскремент на империята на злото! Антибългари, трябва да се преследват от закона за антидържавна дейност!
    Поздрави , ще пия една бира и за ваше здраве господине :).

    Коментиран от #102, #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Kcaniba

    3 3 Отговор

    До коментар #100 от "Stefko 88":

    +++++++++
  • 103 Варна

    11 0 Отговор
    Не съм чел толкова много тъпи коментари, така като гледам от индивиди, които са родени основно по време на така нареченият преход!
    - Убийствено непознаване на историята, икономиката, ужасно къса памет и отчайващо малоумие!

    Нека първо да обясня!
    1.- Онези, които днес се обявиха като противници на Руснаците, до преди 27-28 години яко развяваха знамена и пееха "КПСС- БКП"
    - Да точно така!
    - Борисов, Цветанов, Майка ви Цецка, Валентин Радев и да не ги изброявам всичките припяваха и бурно защитаваха СОЦ строя!
    Сега тези същите са преродени неолиберали, които някак се отрекоха от миналото си и са нови и различни!
    В тази връзка не разбирам малоумието Ви да подкрепяте г.зоблизци по призвание, подлоги които са готови да правят всичко за новият си господар. Сега тези Ви управляват и ако утре се смени вятъра тези същите ще са преродени мюсюлмани, хиндуисти или пък тайни обожатели на Китайската Народна Партия! - Какможете да вярвате на подобни хора?
    2.- Тази година имаме намаление на инвестициите с 68% спрямо предходната година! - Кой управлява през последната година?
    3.-. Имаме 2 реактора за 2 милиарда, които без благоволението на руснаците струват колкото старо желязо! - Редно е да си по- мил с онзи от когото зависи да ли можеш да ги продадеш на висока цена!
    4.- Имаш тръби от проваленият Южен поток, които за сега си ги врем отзад и реализацията им пак зависи от Руснаците.
    5- Т
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове