564 3

Депутатите решиха да си почиват на 15 септември

Мартин Христов

Първият учебен ден - 15 септември - петък, който е и работен ден, ще бъде почивен само за българските депутатите. Днес те гласуваха и решиха да не ходят на работа този петък, за да посветят цялото обществено внимание на децата.

Все пак народните представители решиха да си отработят почивката и другата седмица ще работят четири вместо три дни - от вторник до петък включително.

Решението е взето на председателски съвет на Народното събрание, съобщи председателят на парламента Димитър Главчев.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боже пази България
  Отговор
  1 06:37  14.09.17
  Един ден почивка от кражбите.
 • Max
  Отговор
  2 07:00  14.09.17
  Най-прекрасна почивка за тия гадове ще е, когато ги понесат към Орландовци.
 • Uflaf
  Отговор
  3 07:28  14.09.17
  Само те имат деца . И леко с отработването да не се преуморят ,че то 4 дни как се работи едно след друго. Не е като да си охранител или кухненски работник с над 250 часа и на минимална заплата. Горките ! И после да мислиш какво да ги правиш тези мижави около 5000 лв заплата. Това си е тормоз . На някои от тях пожизнен в парламента. Едва ли знаете колко е трудно да имаш пари и да трябва да ги разпределяш кое за харчене,кое за инвестиция ,кое за старини ... От къде да знаете я ? Кога сте имали та да знаете? Друго си е като бачкаш и нямаш. Спокойствие и блаженство. Ма, нека се мъчат гадовете. Само едно не ми е много ясно . Колко от тях нямат деца ,колко имат вече внуци в училищна възраст щото децата им са големи ,на колко от тях децата са в чужбина . Тези дето са в тези категории няма ли да искат да не отработват или последните ще искат и командировъчни. Отговорника им да си направи едно списъче все пак.

Напиши коментар:


Публикувай