14 Септември, 2017 10:06 1 748 12

Моторист с опасност за живота, отнеха му предимството

  • мотоциклет-
  • моторист-
  • катастрофа-
  • войната на пътя-
  • варна

Велосипедист също бере душа след тежък инцидент

Моторист е в тежко състояние след катастрофа на кръстовището на ул. „Васил Друмев” и бул. „Княз Борис I” във Варна. Инцидентът се е случил вчера около 20.30 часа.

Водачът на лек автомобил Volkswagen В.В. (49 г.) от Варна отнема предимството на мотоциклет Honda и го удря. Вследствие на сблъсъка мъжът е пострадал тежко, настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с множество фрактури и опасност за живота.

Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до сблъсъка, продължава. По случая има образувано досъдебно производство.

При друг пътен инцидент във Варна, случил се в 00:50 часа, на бул. „Янош Хунияди”, 18-годишна водачка на лек автомобил Opel е блъснала велосипедист. 19-годишният мъж е настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с фрактура на черепа и опасност за живота.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОСТ

    11 12 Отговор
    как отнема предимство?
    ако си на път с предимство и караш с 200
    пак ли си с предимство?
    това са 55 метра в секунда
    как да те видят ?
    и къде има видимост 110 метра
    и кои реагира за 2 секунди

    Коментиран от #2

  • 2 Айде пак умници

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГОСТ":

    И защо реши, че колегата с мотора е карал с 200? И да е карал с толкова, предимството си е предимство. Все пак е карал мотоциклет, а не се е материализирал баш там с телепорт.
    Всеки малоумник като теб е длъжен преди да се престрои да подаде светлинен сигнал, че ще предприема маневра, да се огледа за превозни средства, на които би отнел предимството и като се увери, че такива няма, да започне маневрата. Малоумниците най-често се престрояват без да пуснат сигнал и без да се оглеждат, защото най-често са заети да си чатят у Фейсбука. Днес няколко такива се наложи да ги освирквам, защото ми отнеха предимството.

    Стана ли ти ясно, невежо?

    Коментиран от #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бивш фен на моторите

    1 6 Отговор
    Жалко е, че млади хора се пребиват по такъв начин... Но, при ограничение 50, който кара с 200 и разчита, че някой ще го пази, просто се е объркал и прекалява с гледането на моторни спортове. Не казвам, че конкретният моторист е карал с 200, но всички знаем, че с пистов мотор ограниченията далеч не важат... В такива случаи виновни са и двамата водачи - единият е отнел предумство и е настъпило птп, другият е превишил неколкократно позволената скорост и е настъпило птп. Ако зависеше от мен, пистови мотори щеше да е позволено да се карат само на писта...
  • 5 YAMAHA

    3 0 Отговор
    Пистовите мотори могат да се движат и с 50 както и спортните коли това че някой карат с 200 било с мотор било с порше си е нарушение да
  • 6 Джаро

    4 0 Отговор
    И как стигнахте до извода, че е карал с 200, умници мамини???????
    Ако е карал с много висока скорост, щеше да е загинал на място....
    На мен също ми отнеха предимството и сепребих, даже по случайност със същия модел кавазаки и само защото карах с 60 съм жив!!!
    Здраве за колегата моторист и дано се възстанови!

    Коментиран от #7

  • 7 фгхмгхй

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Джаро":

    сам си отговори
    карах с 60 и съм жив
    е този не е
  • 8 RIP

    1 3 Отговор
    Този пич,вчера ряза грубо мотора си и вдига доста шум,стори ми се нагло.След известно време шума утихна и се чу и сирената на линейка.
  • 9 Нормален

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Айде пак умници":

    Само с вас ще се съобразяват хората,скоро ще дойде и на някой друг реда,вие нямате спирка с тея мотори.Пари за нови гуми нямате,ама да сипеш 10лв и да вдигаш аларма в 02.00 през ноща можеш,с тея препечени галоши за 50-60лв 20ста употреба.Уронвате престижа на истинските мотористи.

    Коментиран от #10

  • 10 Не съм Моторджия

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Нормален":

    Гледай да не дойде твоят ред.Като те гледам какво си надраскал съм убеден,че не си толерантен и към другите шофьори на МПС.Точно ти нямаш пари за нови ГУМИ и си на газ за по-тънко.По-достъпно е да си купиш 2бр.нови гуми за мотор,а не 4бр.нови зимни и 4бр.нови лятни които е задължително да смениш след 2-3 години.Но съм сигурен,че караш твоите всесезонни гуми докато станат на бакелит.А това че ти се виждат галоши гумите на моторите те прави автоматически неук.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Почивай в мир

    2 0 Отговор
    Като не познавате човека не говоре глупости... мотора беше изряден и Светльо не би карал като някой хлапак който не знае какво прави... моторите попринцип си издават силен шум не знам защо изобщо това се дискутира
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове