563 4

Домусчиев с поздрав за годишнината на БМФ

"Честит юбилей на всички колеги и приятели от БМФ! Това са 125 години на славна история. Много малко са компаниите по света, които са успявали да оцелеят в такъв дълъг период в шипинговата индустрия"

Маргарита Илиева

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев публикува в официалната си страница във Фейсбук специално обръщение към работниците и служителите на БМФ, предава "Стандарт".

Компанията чества уникален дори за Европа 125-годишен юбилей.

"Честит юбилей на всички колеги и приятели от БМФ! Това са 125 години на славна история. Много малко са компаниите по света, които са успявали да оцелеят в такъв дълъг период в шипинговата индустрия. Това се дължи на изключителния професионализъм на българските моряци и хората от управлението и администрацията на компанията. Днес честваме 125 години от основаването на БМФ с един модерен и обновен флот. Колеги, с вашия професионализъм, всеотдайност и с подкрепата на собствениците, ще продължим да инвестираме и да увеличаваме флотилията си, и присъствието на международните пазари. Поръчката на значителен брой нови модерни кораби вече е факт! Желая попътен вятър на БМФ и безпроблемно плаване. Весел празник на всички колеги и техните семейства!", е посланието от Домусчиев.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Дедо Грую
  Отговор
  1 09:22  15.09.17
  Наглото, крадливо, комунистическо ла_но няма граници в арогантността си.Гепи и унищожи БМФ и кой знае още какво. Което доказва тезата, че бивши к_рви и комунисти няма.
 • Иван
  Отговор
  2 09:25  15.09.17
  Кире гела е комунистическо леке!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  3 10:00  15.09.17
  Това е Б. Б протеже и не е мн.сигурно точно какво се вари в производствените цехове
 • Роман дизел
  Отговор
  4 21:33  15.09.17
  Кире они текезесетата свършиа отдавна ама ликвидаторите останая.

Напиши коментар:


Публикувай