692 3

Шеф на оръжейна фирма: Държавата иска да ни спре

Светослава Ингилизова

„Войната срещу „Емко” продължава. В четвъртък стана ясно, че са повдигнати обвинения срещу настоящия управител на фирмата - сина на Емилиан Гебрев. Това означава, че отново ще започне процедура за отнемане на лиценза за работа на дружеството”, каза пред Нова тв Славчо Димиев, ръководител на „Емко” в Трявна.

Той обясни, че не е виждал обвинението, но знае, че става въпрос за пране на пари и организирана престъпност.

Според него всичко това се случва, защото държавата иска да спре дейността на дружеството. „Искат да ни унищожат”, каза той.

По думите на Димиев една от версиите е, че някой иска да прехвърли бизнеса към друго лице.

„Нарежданията и действията се дават от българското правителство. Дано разумът надделее”, заяви ръководител на „Емко” в Трявна.

„Ще продължим да протестираме, докато не спре войната срещу нас. Следващият протест ще е в средата на другата седмица в София. Няма полза от протести по места”, категоричен беше той.

Припомняме, че служителите на „Емко” излязоха на протест в четвъртък, бяха стотици и блокираха пътища. Причината е, че държавата прекрати поръчките и хората се опасяват за работните си места.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бесен Язовец
  Отговор
  1 09:57  15.09.17
  По скоро някой използва държавата за собстени цели с цел облагодетелстване или обслужване на чужди външни корпуративни интереси за завземане на пазар.тука отново ДАНС спи .Или Б.Б иска да влезе и в оръжейния бизнес.Това е печеливша фирма със мн.бъдеще
 • Ники
  Отговор
  2 13:11  15.09.17
  Искам да ви кажа който не е наясно , че такъв лиценз имат не малко фирми и по големи и по малки ... и като цяло няма кой да им го вземе току така. О.рали са се нещо и Обвиняваме държавата и някакви злодей , че искат да ни вземат бизнеса , всичко е нагласено и пращаме работниците да блокират пътя. Как може работник да протестира , за подобно нещо ? Без да са наясно какви са ги надробили началниците ? Пълни глупости !!
 • 123
  Отговор
  3 14:11  15.09.17
  Ба, горките. Проблема е в шефовете им, не в държавата. И да се радват че не са яли бой от Полицията. Тъпа, нагласена работа .....

Напиши коментар:


Публикувай