15 Септември, 2017 14:04 8 777 55

Слави Трифонов: Ще търся българи, които да измъкнат държавата от кашата

  • слави трифонов-
  • референдум-
  • писмо

Слави Трифонов заяви, че референдумът не е приключил и ще продължи "до отвоюване от страна на народа на гражданските му права". Водещият на "Шоуто на Слави" и инициатор на референдума за мажоритарен вот е възмутен от некомпетентността и арогантността на политическата класа.

В писмо до медиите Трифонов заяви, че все още вярва как "има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша". Той допълни, че ще ги търси и ще ги представи на обществото.

Ето и цялото писмо на Слави Трифонов:

"Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа.

Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.

Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.

Защото няма такава държава, но има такъв народ".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    99 22 Отговор
    Май остана последната надежда .. Надежда за нещо ново , 27 преход СТИГАТ .

    Коментиран от #3

  • 2 27 годишен

    42 115 Отговор
    Тоя циркаджия какво се опитва да ни пробута? Да си държи високопарния популизъм за тъпото шоу.
  • 3 Друг Гост

    56 15 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Какъв "преход" ви гони? Та той приключи много отдавна. Преходът към демокрация беше до 93-та, с много фантазия - до 98-ма.
  • 4 Русенец

    73 20 Отговор
    Прекрасна идея. Дано успее да намери такива българи, защото всички последни опити, започвайки от СДС, през НДСВ и ГЕРБ подбираха само най-корупмираната, най-подлата, най-некадърната но амбициозна част от народа ни, които освен да крадат, да правят интриги, да убиват честните и чисти хора, да се правят на велики и неповторими, за какъвто се представя кмета на Русе - Стоилов, каквито са Б.Борисов, Ц.Цветанов и цялата шайка около тях нищо друго не постигнаха.
    Нека Слави не забравя мисълта на Сталин - че кадрите решават всичко !
  • 5 Георг Георгиев

    65 14 Отговор
    Разбира се, че има много , много знайни и незнайни страхотни българи ,но, но има БСП и мафия пред тях.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 майна

    17 47 Отговор
    Нищо няма да направи и тоя,ще си погъделичка егото най много,трябват можещи съцати хора,тоя на екипа си не плаща както трябва и сума ти артисти го напуснаха
  • 8 ОтличникаОтПсиходиспансера

    18 45 Отговор
    Този е кауза пердута - виждал съм момчетата дето му събират членове за новата партия дето щяла да " оправя България " . Мъртвороден е .
  • 9 Гоуст

    32 20 Отговор
    Идиотите, които пишат в другата тема и се радват, че Ким Ун пуска ракети и прави опити с водородни бомби, сега ще дойдат тук и ще започнат да пишат какъв чалгар и смешник е Слави...
  • 10 Иван

    49 7 Отговор
    Браво Славчо. А така. Имам само един въпрос:
    Твоите приятели, примерно Гочето Гергов какъв ще го играе? Щото нали знаеш приказката за бардака и к..вите
  • 11 гост

    25 32 Отговор
    Прост учиндолски чалгар ...

    Коментиран от #16

  • 12 А бе

    10 20 Отговор
    Пудел
    И ти като тодор живковсамо че вместо "скъпи" викаш "уважаеми" ха ха ха
  • 13 Бизо

    37 11 Отговор
    Това е пътя!Борба със СТАТУКВОТО!
    27 години след 09.09.1944г., икономиката на България е олицетворена от "Нефтохим'Бургас, "Кремиковци",производство на леки автомобили"Москвич" в гр.Ловеч, развита жп инфраструктура, летища в София, Русе, Силистра, Горна Оряховица, Бургас, Варна, Пловдив и т.н и т.н.
    27 години след 10.11.1989г., имаме Банки и Хотели, 30 мандри и 30 мелници!И един закърнял българин!

    Коментиран от #15, #31

  • 14 ганьо балкански

    12 19 Отговор
    А така, и да пеят и танцуват, един конкурс за най-умният българин, който ще изведе държавата от кашата.
    Добре, че е Слави да ни избере най-умния и най-кадърния.
    Слави ще замести цялата класа, защото той е КЛАСА, да живей 1000 години!
    Давай Слави, с теб сме, само ти ще ни оправиш.
  • 15 ганьо балкански

    20 11 Отговор

    До коментар #13 от "Бизо":

    Браво Другарю, да живей социализъма, да го махнем тоя див капитализъм, национализация на всичко, затвор за богатите олигарси, излизане от ЕС и НАТО и сближаване с Матушка Русия и с нашите братя Сърби, това е пътят.
  • 16 ганьо балкански

    19 10 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Слави може да свири на цигулка, да разказва вицове, той ще ни оправи, защото е чстен Хъш. Слави ще пребори статуковото, ще ни даде властта на нас суверена, ни ще изградим един нов живот.
    Ти какво си постигнал в този живот? Един виц не можеш да разправиш!
    Срамота другарю, срамота!

    Коментиран от #21

  • 17 Гост✓

    18 21 Отговор
    Спасението ни е Русия!
  • 18 жожо

    3 8 Отговор
    ..........пррррррррррррррррр............
  • 19 жожо

    24 4 Отговор
    Създадоха корупцията сега ще се борят срещту нея-смях!
  • 20 БУДНАТА СЪВЕСТ

    25 10 Отговор
    Като иска да променя статуквото да да си основе партия ида се яви наравно с другите на избори.Той(Слави) лансира идеите на олигардите срещу солидно заплащане.Като е такъв патриот защо фирмата му е регистрирсна в офшорна зонa.За да не плаща данъци в БГ.Не исксме такива пстриоти.Да си ходи в офшорнста зона да събира хора за ново правителство.И да не се крие в автомобили с тъмни стъкла и да се откаже от гавазите които го ескоттират навсякъде.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Кмета на Учиндол

    9 5 Отговор
    Наш`то м`че е най окомуш ,аз и стрина Здравка -майка му,де ша го пудкрепим ,то са знай.
  • 23 БЪЛГАРИН

    19 9 Отговор
    Той пък като е много морален, да обясни, защо всяка година плаща на поне 2 кабаретни танцьорки да се представят за негови любовници, които аха-аха да родят от него и изведнъж се изпаравят. Може ли мъж на толкова години и с толкова пари да не се е оженил поне веднъж или направил поне едно дете?!?
    Сещам се само за един вид такива "мъже"...

    Коментиран от #45

  • 24 въпроси ?

    16 4 Отговор
    Всичкото хубУ, ама как ще ги търси тези хора ? Ще направи конкурс в шоуто под наслов "Стани политик" където всякакви откачалки да му вдигат гледаемостта и рейтинга или пък, ще ги търси във фейсбук, където само самовлюбени лаладжии биещи се в гърдите, правещи се на интересни и реално нищо не вършещи.... та КЪДЕ ???? Бойко Борисов си ги събираше по магистрали, друми и кръстовища и видяхме до какво ни доведе това !!! Та питам Слави, как ще ги намериш, заобиколен с 6 души охрана и леко далеч от реалността ?
    Аааа и един мн. важен въпрос от къде сисигурен, че досегашните кукловоди няма да ти вкарат няколко "троянски коня" ???? Не ги подценявай !
  • 25 ДрънДрън

    17 0 Отговор
    Ще се завърнат само наивниците, глупаците и неудачниците. Нашата Мафия БКП-БСП-ГРОБ-ПАТРИОТИ-ДПС си има държава и без куршум не я дава! Дано ви просветне вече...
  • 26 Чочо

    14 8 Отговор
    Тоя и той се взе на сериозно!?
  • 27 шовинист

    9 10 Отговор
    Мислите ли, че някой чалга певец, слуга на мърдок, известен с това, че е зодия екс. кремент може да промени нещо у нас? Как, кое и с кого? Пък и какво толкова да променя? Той светът е за рестарт, не България.
  • 28 прост народ слаба държава

    11 0 Отговор
    Хора да не крадат ще се намерят,но при това разделение и обезверяване на обществото,при това външно вмешателство няма какво да се направи.Винаги поне половината от населението ще е недоволно.
    Трябва принудителен ред в България,нашите хора само от това разбират.Имаме една поговорка,,на прости хора пари не се дават,, а тук им даваме и власт.Пък и то българи не остахаха,няма кого да залъгваме.
  • 29 Роман дизел

    6 5 Отговор
    Слави иди в Северна Корея,там са подходящите хора.На зла кучка зъл прът.
  • 30 Курчо

    19 1 Отговор
    Без огън нищо няма да се оправи Слави само ни подсеща но народа не е единен.Неможе да събереш хора който са бивши военни, бивши полицай,административни мижитурки разни съдии, коромпирани в душата и си и да искаш да направиш възтание.Те си мислят за високите пенсии и няма да си мръднат гъза, а тези пенсии им ги даваме ние положението просто е изтървано и само огън може да промени редът в държавата. Нали виждате каква съдебна система имаме какъв министър председател,корупция в администрацията до уши . Само огън
  • 31 МАК

    12 5 Отговор

    До коментар #13 от "Бизо":

    Съгласен с това Истинска красива и подредена България беше до 90 та! Никога няма да се върне тойзи си вид само и трябваше малко повече модернизация в стил западните държави и това е! Турско изповядващите и цигански малцинства щяха да си знаят мястото и навсякъде щеше да е в пъти по добре!! Тоя учин долски философ е само по приказките !!
  • 32 ТОДОР СТОЯНОВ

    12 1 Отговор
    СУПЕР!АКО НЕЩО ДА ОСТАВИМ ТЕЛЕФОНИ, АДРЕСИ...
    МАЙТАПА НА СТРАНА, НО АКО СЕ НАЕМАТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ(КАДЪРНИ И ДОКАЗАЛИ СЕБЕ СИ) ЕЙ ТАКА, НА ТРУДОВ ДОГОВОР ПО 8 ЧАСА НА ДЕН, С ДОБРИ ЗАПЛАТИ И ДА ИМ СЕ ТЪРСЯТ ЕЖЕМЕСЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ...МОЖЕ И ДА СТАНЕ РАБОТАТА!И НИКАКВИ СТАРИ МУЦУНИ(ТЕ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА) АКО И ВЪРНАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ КТБ ЩЕ СТАРТИРАМЕ С ЛЕТЯЩ СТАРТ!АРЕ МАЙНА УСПЕХ И...ДА ЗВЪННЕШ АКО НЕЩО ;-)))

    Коментиран от #33

  • 33 МАК

    18 0 Отговор

    До коментар #32 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Даааа така е ! Старите мутри още от иван костов насам вкл. И Той в затвора без право на замяна! Отнемане на всичкото им имущество и сметки с откраднатите милярди на България обратно в България
  • 34 Бесен Язовец

    8 8 Отговор
    Сега и кумика иска да управлява
  • 35 гост

    10 6 Отговор
    Цигуларят и чалгар Славчо и той ще ви оправи вервайте му
  • 36 I Az mojem

    19 3 Отговор
    Държавата е докарана до състояние сравнимо с това на болен от рак.
    Бих опитал всичко стига някой да ми каже, че ще помогне. Слави трифонов може и да не е най подходящия но е постигнал доста сам. Не че нещо но мишки, които цял живот са кретали някъде на заплатка не може да дават оценки и заключения че не става. Човека си има пари, известен е и остава само да направи нещо с което да го запомнят.
  • 37 Чегевара

    7 7 Отговор
    Аз си мислех че е нещо от народа ,мислещ за народа ,а се оказа Бушон Комик, като Жорж Ганчев, като Царя, дет щеше ни оправи. Тоя Слави,уби енергията на народа,вместо да направи нещо,само Къорфичеци. Направи референдум,но не оглави Протести а само шикалкави и се крие. Отвлича вниманието и това е.

    Коментиран от #46

  • 38 БАДЖАНАКА

    14 5 Отговор
    Давай СЛАВИ , стана не търпимо от тези лапковци на еврофондовете.
    Само това ги обединява, едвали мислят за хората , ние за тези крадливи лапковци сме само електорат. Ако някой може да промени нещо , аз съм за него. По добре много милионери отколкото, малко милиардери. Разпределението на благата в държавата е порочна и не честна. Трябваше да изберем модел , да ли ще е немска система или шведска , но трябва да копираме. Няма кво да открием топлата вода, въвеждаме някакъв европейски модел без нашата система, която е пагубна за държавата. Държавата се изнесе по цяла европа , а можехме тук да създадем такъв стандарт. На живот. Ние сме малка държава , и по лесно бихме постигнали добри стандарти на живот. Тези лапковци съсипаха всичко като монополизираха икономиката ни.
    Давай смело , има честни и достойни хора в държавата ни , но не могат да стигнат до парламента.
  • 39 ЗЕВС

    11 2 Отговор
    Много лесно е да напишеш едно коментарче, много лесно е да хвърлиш кал по някого, още по лесно е преди някой да е направи нещо за страната си да кажеш че вече се е провалил. Кой от тука драскащите ще се наеме да организира и финансира национален референдум. Кой от критиците ще се наеме да създаде нов политически проект. Трудно е и все пак каква е алтернативата, БСП, ГЕРБ, ДПС, Обединени патриоти, ВОЛЯ. Като изключим партия ВОЛЯ, на останалите им кусаме попарата четвърт век. Надявам се, че всеки се е убедил, че времето на парламентарното управление е приключило и доказало се като вредно за държавата. България спешно се нуждае от нова политическа, идеологическа система и промяна на конституцията.
    Дали Слави ще промени нещо във вътрешната политика, маже би да, но във външно политически аспект нещата са обречени!

    Коментиран от #47

  • 40 Той

    11 5 Отговор
    Браво Слави!
  • 41 abv

    14 1 Отговор
    За съжаление всичко е изпуснато. Всичко което е можело да се открадне/приватизира/ е направено. Продадоха най-големите фирми без пари. Крадците си направиха къщи дворци, палати и продължават да крадат и нищо и никой не може да ги спре. Това не може да се оправи.90 % от богаташчетата не могат да си докажат финансовото състояние. Обикновените хорица работят за смешна заплата между 500 и 700 лева и едвам скърпват двата края. Пенсионерите са на ръба на мизерията. Ние сме най -бедните в Европа защото не управляват много "кадърни хора". Всеки рабогещ влачи на гърба си наколко "паразита". Знаете за какво говоря. Детските са смехотворните 85 лева. Мизерна сума . Много предизборни фойерверки и обещания, малко резултати. Слави приятелю всичко е загубено в тази държава нямаш никакъв шанс. И най-добрите хора да събереш, системата няма да ти позволи да я промениш. Но все пак ти пожелавам успех. Аз лично съжалявам за загубените години тук. С висше образование съм и работя, но системата така е опорочена , че висшистите вземаме малко повече от хората с основно образование. В нормалните държави това не е така.
  • 42 Каспичан

    7 11 Отговор
    -Славуца къде си бе Славуца ние от град Каспичан те обичаме ама ти нещо ни се скри да не би да беше по-старческите домове да си лекуваш безсънието и тупуркането ходиш като патица маму стара вземи накрая си вземи едно бастунче и обикаляй градинките със него нали имаш една във кв.Лозенец там държавата ти е сложила и няколко пейки да си говориш със комунистическите баби за политика и няма нужда да ни намираш още селяни от чужбина то тук във София се напълни със селяни чалгари певачки проститутки и мутри от провинцията вземи си ги при теб направи им една академия за етикет израз дипломация облекло и т.н.-Това че си богат незначи че си учен или умен или че разбираш от политика ето вземи си се теб ти само по-един виц от айсикюто може да разправяш на прадаване толко ти е интелекта!!!
  • 43 Тошко

    5 7 Отговор
    Точно Славуца ли ще търси достойни българи? Да не мисли, че хората са забравили как искаше да прилапа апетитен имот "под масата" в центъра на София едно време? Или как се прави на мутра с джипа си и още 10 гардове с още 2-3 джипа? Писна ми да чета за фалшиви герои!
  • 44 ДОКАЗАН ФАКТ

    6 0 Отговор
    ТИЯ С ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА ГИ БУТНЕШ

    Коментиран от #48

  • 45 Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "БЪЛГАРИН":

    И Васил Левски не е имал деца, но това не му пречи да се занимава с държавни дела.
  • 46 демократ

    7 1 Отговор

    До коментар #37 от "Чегевара":

    Никой не ви кара да вярвате на Слави. Той показва гражданска позиция което е похвално. Дали стои политическа сила зад него бързо ще се разбере. Не може да си недоволен, а да мълчиш и да чакаш нещо да се промени от самосебеси.
  • 47 Бенц

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "ЗЕВС":

    Ами направи го ти, да ама ХИЕНИЕТЕ ще те здъвчат веднага......
  • 48 МАК

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "ДОКАЗАН ФАКТ":

    Дааа само физическо ликвидиране на престъпния полотически елит ще допусне свободно хората професионалисти да оправят държавата!! Ане като сега даиска някой специалист да направи нещо качествено с кеф абсурд ще бъде заплашван с цената на живота си и уволнен беЗ питане в която и да е област!! Не става !! Просто младите като мен с добър опит терминал 2 и това е!!местиме се там където теуда ще ни бъде ценен и думата чута с уважение когато си знаещ и можещ!!такива посредственици като слави хайде няма нужда да ми оправя държавата!! Човек на изкуството каквото и да е няма място сред сериозните отрасли в държавата като политика медицина транспорт и други . Съжалявам! Хич не ме еня за тоя палячо!!да си гледа изкуството и да не се меси където не му е работа!!
  • 49 на слави майкаму

    5 5 Отговор
    Слави сине ...Прост чалгар и наркоман такъв.СПРИ ДРОГАТА ,ЧЕ СЪВСЕМ ТИ ИЗПУШИ ПРОСТАТА КАРТУНА !!!По скоро потърси някоя комуна !!!
  • 50 Некой си

    3 2 Отговор
    Къде виде каша в държавата па тоя? Ако хората вземат малко да прочетът световни статистики и класации и къде се намира България спрямо тях, вместо да му вярват на тоя пореден Лапни-Пара простак, ще разберат, че България в момента е много добре по почти всички показатели - щастие, финанси, заетост и какво ли още не. В момента България е една много добре развита държава и много чужденци почват да мечтаят да живеят тук, да не говорим, че повечето българи в чужбина видяха, че България се оправи доста и се върнаха в нея. Аз не знам тоя простак Слави за каква каша говори... всъщност знам - иска да се докопа до големият пай - властта, та да се налапа хубаво с парички. Евала на Бойко, че оправя и оправи България, а тоя Слави иска само властта да докопа и да се нагуши с още повече пари.
  • 51 Shmeker

    2 0 Отговор
    Слави, как ще ги събираш? Ако не вземеш мен значи критериите ти не са добри. Дай номер да ти звънна да се разберем за интервю
  • 52 месара

    2 1 Отговор
    аре , и тоя ще става политик , и тоя " загрижен " за народа . защо публикувате такива простотии ?!
  • 53 Злопаметен

    0 0 Отговор
    "За лудо работи, за лудо не стой" - много-добра БГ поговорка. Какво е това черногледство? Иска човека да помогне. Защо да не опита? Я стане, я не стане, но ако само седим и плюем наляво-надясно, все на тоя хал ще бъдем. Мислех, че всички мангали са безработни, но коментарите на някои показват, че тук има доста тролчета-неграмотни м...ли, назначени от БКП-БСП.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 СССР

    1 0 Отговор
    Другари - Славчо наш !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове