Last news in Fakti

16 Септември, 2017 12:21 4 955 14

Бойко Борисов за проекта на Слави Трифонов: На думи е лесно, да видим хората

  • слави трифонов-
  • проект-
  • партия-
  • бойко борисов

„На думи е лесно, но като видим хората, ще стане ясно”. С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира в Девин евентуалния политически проект на шоумена Слави Трифонов. Борисов му пожела успех, защото „това е демокрацията“, съобщи БТВ.

Вчера Слави Трифонов изпрати открито писмо, с което обяви, че ще търси нови хора, които да заменят сегашната политическа класа.

„Аз винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия и тогава става ясно колко трудно става. Ако е голяма партията, например ГЕРБ има 1200-1300 само общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри , депутати, шефове на агенции, зам.-областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш”, попита Борисов.

„Един да те издъни, месеци наред се обясняваш. И казват: Това е управлението на ГЕРБ. Така че на думи е лесно, на като видим хората, ще стане ясно. Но му пожелавам успех, това е демокрацията”, допълни премиерът.

Той беше гост на официалната церемония за откриването на реконструирания топлопровод за минерална вода, заедно със строителния министър Николай Нанков . Подменен е 11,5 км. довеждащ водопровод за минералната вода от находище Беденски бани до Девин. Това стана с целеви средства, отпуснати от правителството средства в размер на 2 460 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Карпуза

    12 26 Отговор
    -Брачед от Банки на ли ти беше Славуца другарче а те предаде а ти му пускаш още толеранси и бонуси запомни от мен за цял живот комунист циганин и селянин са бият само във главата както забиваш пирон със тесла защото те никога нищо не се разбрали и само крадат мамят и правят мизерии нищо не става от тях затова бой само по-главата да им стане като на мече което си я завряла във кошера със пчелите.
  • 2 Бойко и Слави

    40 5 Отговор
    Бойко ни казва, ето ме мен, аз се издъних и взех в ГЕРБ куцо и сакато, т.к. то какъвто съм аз, такъв е всеки член на ГЕРБ. А какви са членовете на ГЕРБ виждаме с неговите кметове, Ценко Чоков и други такива. Има една подробност, първо ГЕРБ научава какви са му хората по места, но не се чисти от тях. Но понеже политиката им е такава не само на местно ниво, но и в държавата, нямат волята да се преборят. Така че, Слави, тежка задача те очаква. Но имаш шанс (както и Борисов имаше шанс преди 8 години и го пропиля), не е нужно да имаш хиляди хора. Но тябва да имаш воля за промяна, когато получиш подкрепата на хората, да действаш веднага. Това не го направи Борисов и сега е само един влачеш се суджук от избори до подаване на оставка.
  • 3 Гого

    52 7 Отговор
    То от Герб всички или са криминално проявени мафиоти или осъдени тип Ценко Чоков просто знае че му идва краят! Тези които са кадърни не могат да се доберат до политиката защото там трябва да можеш да крадеш и лъжеш!
  • 4 Варна

    43 4 Отговор
    Твърде нагъл стана Борисов и за това трябва да яде "дървото", а после както се полага затвор за кражбите и злоупотребата с власт.
    - Аз не харесвам дългия, но не мразя никой повече от Борисов, а причини за това колкото искаш! - За това... - Ще подкрепя всеки, който има шанс да свали говедото!
    - Ако не беше толкова глупав Тирофонов на последните избори щяхме да имаме друг премиер а ГЕРБ и БСП щяха да имат по 10-на депутата. Нямаше да има ДПС, Патриоти и който се сетите.
  • 5 Vasik Atanasova

    24 4 Отговор
    ще гласувам за Слави
  • 6 незнайко

    17 3 Отговор
    Господин Барисов, Слави няма да прави партия, не се страхувайте !!! Това той не веднъж го е заявявал. ЦЕЛТА НА СЛАВИ Е СМЯНА НА ПОРОЧНАТА СИСТЕМА !!!
  • 7 sirakuzA

    26 4 Отговор
    Успех,Слави..с теб сме..и сме много...
  • 8 дявол

    19 1 Отговор
    Взимай си суджука и се махай
  • 9 Мъри

    7 4 Отговор
    Един път да съм съгласен с Бойко трябват много пари за да подкупиш областни управители, министъри , кметове, съветници и д-р той за това изтегли милиарди а Слави Трифонов от къде ще ги вземе ?
  • 10 Гост

    16 0 Отговор
    1300 общински от които половината криминално проявени!!!!Голяма партия.
  • 11 Гост

    3 14 Отговор
    Тоя па Слави простака И той иска да лапне от властта, че скоро ша му бият шута от БТВ, заради прекалена простащина, че да си осигури старините. Какво е тръгнал да оправя па тоя в България и къде виде проблем, че да го оправя? България вече си дръпна доста напред. Къде се бута тоя пак да я съсипе, както съсипа и телевизия БТВ?

    Коментиран от #12

  • 12 Пълно е с Тролове

    17 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Така е дръпнахме!
    1. от 9,4 млрд през 2009г. на 27 млрд. към 31.12.16 дългове и то без лихвите
    2.- от 13% на 29% отношение Дълг /БВП
    3.- 200 000 деца които не ходят на училище срещу 70 000 първокласници
    4.- Отрицателно търговско салдо от 680 млн. на 1,8 млрд. за месец юни
    5.- изключително дръпнахме с АЕЦ Белене! - От общо 14 споразумения , 9 анекса са подписани от Борисов и един нов меморъндум за строеж на АЦ Белене. Резултат 2 млрд и 2 реактора за скрап
    6.- След подписването на пътната карта за Турски поток сега ще купуваме 3 млрд. куб. м. Руска газ от Турция и загуба на транзитни такси за 180 млн. долара на година
    7.- С подписването на споразумениет ос Гърците за транспортният коридор сега 27 000 контейнера на година минават през Солун вместо през Варна и Бургас!
    8.- Дупка в бюджета на пенсионната система по 2 млрд. на година финансирани от Републиканският бюджет
    9.- Дупка в Здравната Каса
    10.- Дупка в бюджета на Пожарникари, Полицаи и Военни с недокомплект около 25%
    11.- Дупка в Образователната система - липсват учители
    12.- Липсват лекари
    13.- За пръв път в историята НАП продава сграда на кметство заради неплащане на осигуровки на общинските служители
    14.- Затвори най- голямата Върхова Топлоцентрала ТЕЦ Варна, а към 2020 ще трябва да затваряме всички ТЕЦ,които формират над 60% от електричеството в страната
    15.- Заради неспазването на Натура 2000 влязла в сиблаот 2007годи, ако трябва да съборим всички ветропаркове и разбирасе голф и
  • 13 ТОДОР СТОЯНОВ

    11 0 Отговор
    ХОРА ИМА ПИЧ, НО НЕ СА ТВОИТЕ!АКО НА ТЕБ ТИ Е ТОЛКОВА ТРУДНО КВО Я МЪЧИШ ТАЯ ПОЛИТИКА!ВЕЧЕ СТО ПЪТИ ДРАПАШ ЗА ТВА МЕСТЕНЦЕ...АРЕ СТИГА ВЕЧЕ!КАЖИ СИ, ЧЕ НЕ СТАВА И КРАЙ!ТОВА Е МЪЖКО, ТОВА Е ДОСТОЙНО!КОЛКОТО И ДА СА НАТИСНАТИ БЪЛГАРИТЕ, КОЛКОТО И БЕДНИ И РЕПРЕСИРАНИ ДА ГИ ДЪРЖИШ, ЗНАЙ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ СИЛИ ЗА ОЩЕ ЕДИН ЯК ШУТ И...ГООООЛ...
  • 14 Винетуто

    0 0 Отговор
    Не на думи,а с много пари е лесно,ти ли не знаеш...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове