2 796 12

Шофьор плаши с пистолет след забележка на пътя

Мартин Христов

Мъж заплашва с пистолет след забележка за опасно шофиране. За това сигнализира във фейсбук потърпевшият водач, участвал в инцидента. Безразсъдният шофьор изпреварвал отдясно и притискал към мантинелата други коли, а когато му направили забележка, той извадил пистолет.

Свидетели на действията на пътния хулиган, опитали да разговарят с него, когато червена светлина на светофар го спряла на кръстовище. Тогава той размахал пистолет с думите, че бил полицай и останалите му пречели...

Ето как представи случая във фейсбук Димитър Бояджиев.

Днес, 17.09.17 г., около 16:30 ч. на магистралата в района на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи да изпреварва и мен оставам в лявата лента.В момента в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласквайки ме до мантинелата.

Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента.

На влизане в София светофарът на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната.

Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си.

В момента в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път.

По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

Моля ако има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този „шофьор” да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте защото гласността е единственият механизъм работещ в тази държава, апелира Димитър Бояджиев.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • РЪБ
  Отговор
  1 10:16  18.09.17
  И НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА Е НЕ, ЧЕ ТОЗИ ДРИС*ЬО КАРАЛ КАТО БЕСЕН , ПРИТИСКАЛ КОЛИТЕ И ЗАСТРАШАВАЛ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ........, НЕ Е И ЧЕ Е РАЗМАХВАЛ И ПИЩОВА СИ СЛЕД КАТО МУ СЕ СКАРАЛИ ,А НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО Е ,ЧЕ Е БГ-ПОЛИЦАЙ!!!!!!!! ПОЛИЦЕЙЧЕ САМОЗАБРАВИЛО СЕ ,КОТЕ СИ Е ПОМИСЛИЛО ,ЧЕ КАТО ИМА ПИЩОВ И ЗНАЧКА ,ЧЕ МОЖЕ ДА ПЛЮЕ НА ЗАКОНИТЕ И АВТОМАТИЧНО СА МУ ПОРАСНАЛИ И ДВА ЧИФТА М.ДЕ!!!!!!!!!!!! СЕГА ЩЕ ПОСЛЕДВА ЕДИНСТВЕНО НЯКАКВО СМЕХОТВОРНО МЪМРЕНЕ ОТ ДИРЕКЦИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА, А МОЖЕ ДА ОБЯВЯТ ,ЧЕ Е И "УВОЛНЕН"........,НО ВИЕ ВСИЧКИ РАЗБИРАЙТЕ ,ЧЕ Е ПРОСТО ПРЕНАЗНАЧЕН НА ДРУГА ДЛЪЖНОСТ И ДРУГО РАБОТНО МЯСО В РОДНАТА БГ-ПОЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!...... ТАКИВА НАГЛИ, ГНУСНИ И САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ДРИС*ЬОВЦИ НАЙ-МНОГО СИ ГИ КЪТАТ В МВР-ТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 10:21  18.09.17
  В такъв случай се приближавам мн.спокойно и въспитано към него с добри думи и като се приближа достатъчно му вкарвам една бясна глава в носа и му правя носа на плочка взимам му пищова и викам полиция.

  Коментиран от #6

 • ИВАН
  Отговор
  3 10:39  18.09.17
  Хаха, ами правилно си е взело пищовчето момчето - като е направило за бой, ама щом така го размахва, сега трябва да му го вземат, явно психиката му е слаба, чувството за отговорност също.
 • JEEP
  Отговор
  4 10:51  18.09.17
  Ненормалник. Да му прибират оръжието и значката и директно в кауша. Ама гарван гарвану око не вади.

 • Гост
  Отговор
  5 10:58  18.09.17
  "Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници" - Най-голямата глупост! Изобщо не знаеш с кого си имаш работа и колко му е акъла! Звъниш на 112 и съобщаваш за автомобила /марка, модел, рег. №./ движещ се с опасн висока скорост по магистралата /описваш коя, посока на движение и километър/ и застрашаващ останалите участници в движението!
 • Просто гост
  Отговор
  6 11:08  18.09.17

  До коментар #2 от "Бесен Язовец":

  Ами,ако неговият нос се окаже по-бесен от твоята глава?

  Коментиран от #11

 • БГ риалити
  Отговор
  7 11:27  18.09.17
  А вие защо вярвате, че полицай !? Със същия успех може да ви каже и че е извънземен. Тъпото в тази държава е че всекви батки и псевдогангстери си носят оръжия необезпокоявани и няма баланс. Друго щеше да е докато го размахва и се прави на батка някой обикновен, но бърз чичак да му изпразни един пълнител в тиквата !
 • АБЕ АЛО
  Отговор
  8 11:59  18.09.17
  Дреме ни на К*.А какъв е !!!! Тоя трябва да лежи 5 години минимум бе ! ЕЙ ХОРА МНОГО СМЕ СЛАБИ...жал ми е за нас... :(
 • 121АСДА
  Отговор
  9 12:59  18.09.17
  Дано да е полицаи.
 • ААА
  Отговор
  10 13:16  18.09.17
  Ако извади пистолет, без да е застрашен живота му,имота му, да се счита като опит за убийство, и да ходи при акушерката Ковачева за 18 години. Някой дали си дава сметка , какво се получава ,ако единият извади оръжие , а другият също притежава такова, и започва да го вади. Задейства се първосигнална защитна реакция , всеки гледа да изпревари другият и да го използва първи, че не се знае. За това има такова правило , извадиш ли оръжие трябва да го ползваш, или другият те изпреварва. Коментар №5 е много прав . Това не е работа на гражданите да се саморазправят на пътя. Ако някога станем нормална държава-съвестният гражданин само изпраща по електронен път записа от своя видеорегистратор , и получава след седмица от полицията , какви действия са предприети към нарушителя, глоби, наказания,лишаване и тк. нат. И така постепенно ще изчезнат гаменските изпълнения на пътя. Не може и не трябва в европейска държава някой да отстоява с пистолет в ръка своето право на пътя, не сме "Дивият Запад" . И аз имам една каса пълна с цеви , и никога не съм се представял с тяхна помощ да влизам в ролята на рядко комплексарско л..но.

  Коментиран от #12

 • Бесен Язовец
  Отговор
  11 13:59  18.09.17

  До коментар #6 от "Просто гост":

  Просто природата не е създала толкова здрав нос и едва ли ще създаде докато съм жив
 • Светльо Чернев
  Отговор
  12 23:07  19.09.17

  До коментар #10 от "ААА":

  Прав си. Но... тази вечер по новините, т, н. мин на отбраната, каза че човека не бил парадирал с положението си. Представяш ли си, ваденето на пистолет и изявлението, че си полицай не е показност на положение. Ай сега, някой да познае дали на ш....тоно ченге, ще му се случи нещо лошо?

Напиши коментар:


Публикувай