799 7

Цветан Цветанов "захапа" президента за семейните ценности

Константин Карагьозов

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов нападна президента Румен Радев за "семейните ценности" на съботната пресконференция на Цветанов в Шумен. Видеозапис от брифинга бе публикуван в сайта на БТА.

"За мен политик, който иска да дава морални оценки и да бъде съдник на процесите, той трябва да изповядва на първо място семейните ценности. Това мога да го отправя като питане към президента Радев. Не е ли така? Може ли да даваш морални оценки при положение, че... мисля, че по-добре е да спра", казва Цветанов пред журналистите в Шумен.

Преди репликата към Радев председателят на парламентарната група на ГЕРБ дава за пример кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб като човек, който "има едно изключително здраво семейство".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТРОПЧО
  Отговор
  1 10:42  18.09.17
  А БЕ ПАЛЯЧО ТИ ПЪК НА КАКАВ СЕ ПРАВИШ ЧЕ ЗА МОРАЛ ГОВОРИШ НАЛИ ТИ ЗНАЕМ КЕРЛИВИТЕ РИЗИ Я ПО ДОБРЕ НЕ СЕ ОТВАРЯИ МНОГО СКРИИ СЕ ВНЯКОИ ОТ БАБИНИТЕ СИ АПАРТАМЕНТИ
 • Марио Ангелов
  Отговор
  2 10:57  18.09.17
  Долу пъпешите и тиквите!
 • герберизми
  Отговор
  3 11:00  18.09.17
  Така е прав е Цвъ Цвъ, той пази и умножава семейните ценности....т.е. апартаменти ! Жалък става физкултурника в опитите си да се заяжда с президента ! Ако визира, това че президента се е развеждал и сега отново е женен само да му припомня, че неговия шеф божествения Бъ Бъ също се е развеждал, а сега дори не е женен и го кара само на ръкоделие или "свободни" жени !
 • морал
  Отговор
  4 12:59  18.09.17
  А ти дърти крадецо, щеще да убиеш родителите си от притеснение , за да се оправдаеш за апартаментите от рекет и др.. Г-н, Радев, ти си достоен човек, генерал, а не измислен като Борисов, не им падай на нивото щото то е като на селски клюкарки. Толкова мозък имат, че знаят и се радват на конграчулейшън, ако не са забравили значението на тази дума. пусни ги по пързалката селските мутри.
 • падналия ангел
  Отговор
  5 13:12  18.09.17
  Как не се сети Цвъ Цвъ да попита предишния президент-Плевньо за семейните ценности!
 • неутрален
  Отговор
  6 00:48  19.09.17
  ФИЗКУЛТУРА, РАВНИС!Може би и това си забравил, единствено ,, което можеш, че се равняваш по Тиквата. Ти ли говориш крадльо за морал????????????
 • Русенец
  Отговор
  7 11:40  20.09.17
  Цветанов забравя, че и Борисов е разведен и от 5г. никой от журналягите не казва с кого живее, от както Цветелинка отлетя. Дали Б.Б. не ги сменя, ту Лилито, ту Захариева,ту Бъчварова, или е обърнал резбата ? А Десислава Атанасова - нима Цуцко забравя, че му е страстна любовница и я лансира във всяка комисия !

Напиши коментар:


Публикувай