1 581 3

Валери Симеонов: Милка Гечева ще бъде уволнена

Шумът е много сериозен проблем на българския туризъм, смята вицепремиерът

Стопкадър: bTV
Стопкадър: bTV
Константин Карагьозов

Имах информация, че шефката на ДНСК Милка Гечева ще бъде уволнена. Още от юли месец поставих въпроса за нейното освобождаване и изложих мотивите си. Има много хора, които са засегнати от дейността на ДНСК. Към настоящия момент тази информация не е потвърдена, но го приемете като информация в аванс". Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV.

"Гечева перверзно изопачи закона", продължи той, говорейки как е било поискано становище на инспекцията за заведенията в Слънчев бряг, които се водят преместваеми, но заемат голяма площ от декар и половина.

Смятам, че трябва да бъде освободена, тъй като поискахме становище по тези популярни обекти в Слънчев бряг. Подадохме сигнал за тези заведения, които заемат повече от декар площ, а са окачествени като преместваеми. Как се вдига декар и половина“, обясни Симеонов.

Той заяви, че хората, които отиват в Слънчев бряг, за да упражняват звуков терор върху стотици хиляди почиващи, не са важни.

„Всичко това, за да могат някакви си тарикати, да вадят големи печалби. Оборотите им са по 100 000 лв. за вечер. Слънчев бряг АД се е превърнало в звено на корупция. Всичко това съсипва българския туризъм“, допълни Симеонов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Тъпак
  Отговор
  1 23:33  20.09.17
  Валерката Тихия

  Коментиран от #2

 • 34556
  Отговор
  2 17:45  23.09.17

  До коментар #1 от "Тъпак":

  На Валерката ще целувате краката и ръцете
 • Валери да бута хотелите на първа линия
  Отговор
  3 17:48  23.09.17
  Хем са бедни хем построили Лас Вегас в С. Бряг, старите ДС-та сега са бизнесмени и построиха най-върлият капитализъм, окрадоха държавните активи и сега се лигавят в С.Бряг техните синчета и внуци на ди джей се правят , на плейбойчета.......

Напиши коментар:


Публикувай