258 092 165

Таен аудиозапис издава Борисов за 50-милионен рушвет?

Тежки обвинения за корупция по високите етажи на властта у нас

Снимка: БТА
Снимка: БТА
Константин Карагьозов

Аудиозапис на телефонен разговор между банкера Цветан Василев и непозната жена, за която се предполага, че е представител на турска корпорация, хвърля тежки обвинения за корупция към премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров.

Записът е разпространен от изданието "Афера", където твърдят, че са го получили от човек, подписал се като "Георги Възмездев". Въпросният споделя, че записът е направен от турските тайни служби. Подобна информация трудно може да бъде доказана.

Аудиото е придружено и от сканирани копия на писма, разменени между турската компания Yozturk и Фонда за гарантиране на влоговете.

"Записан телефонен разговор от турските тайни служби разкрива уродливата схема как Борисов и Цацаров си искат комисиона от 50 милиона долара. В същото време с официално писмо Фондът се опитва да откаже турците от сделката, за да засили тежестта на Борисов и Цацаров, които имат думата в държавата.

Записът, който ще чуете, е на телефонен разговор между избягалия в Сърбия банкер Цветан Василев и представителка на турската корпорация Yozturk. Жената изважда на светло чудовищни, гигантски разкрития за корупция на най-високото ниво в държавата. Съдете сами!!!", пише подписалият се като "Георги Възмездев".

Йозтюрк Холдинг, Калите Гювенчемиз

До: Фонд за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ)

На вниманието на: Председателя на ФГВБ

Дата: 13 май 2015 г.

Рег. No: OХ / 20150513-1

Уважаеми г-н председател,

Компанията Йозтюрк Холдинг има опит в шест различни сектора и обслужва около десет различни под-компании. Основните сектори са „Строителство, енергетика, нефт и газ, минно дело, финанси и отбранителна промишленост“. Компанията е създадена през 1989 г. и има дъщерни дружества в различни сектори. Строителният бизнес е водещ на холдинга и годишният оборот е около 460 млн. щ. д. Строителната фирма вече притежава сертификат за строеж клас „А“, а досега завършените проекти възлизат на 8.6 милиарда щ.д.

Йозтюрк Холдинг, който е със седалище в Близкия изток и Турция и със своите клонове и мултинационални партньори, разполага с информация, че вашият Фонд е платил над 1.5 милиарда евро за Корпоративна Търговска Банка АД (КТБ) и Търговска Банка Виктория ЕАД, които понастоящем са под контрола на вашата институция. В този контекст, по отношение на уреждането на щетите, покрити от Фонда ние и нашите партньори планираме да поемем двете банки с банкова гаранция от името на 50 водещи, глобално одобрени банки. Смятаме, че проверката на двете банки може да се проведе в рамките на шест месеца с осъществяване на всички необходими процеси от наша страна.

Уважаеми г-н председател, предвид информацията, която ви предоставихме, бихме искали да проведем среща с Вас в час и дата, определени от Вас. Приемаме да изпълним гаранционните условия, които Фондът ще поиска.

С уважение,

Юсуф Йозтюрк, Председател на Борда на директорите

Подпис: не се чете, печат

Дата: 13.05.2015

Компания „Йозтюрк Холдинг“

Коза Плаза Б Блок Кат 28

104-6 34235 Eсенлер, Истанбул

Турция

Фонд за Гарантиране на Влоговете в Банките на Република България

София, 12 юни 2015 г.

Г-н Юсуф Йозтюрк

Председател на Борда на директорите

Компания „Йозтюрк Холдинг“

Коза Плаза Б Блок Кат 28

104-6 34235 Eсенлер, Истанбул

Турция

Относно: Вашето писмо, рег. номер 90-0100/14.05.2015

Уважаеми г-н Озтюрк,

Относно вашето писмо от 14 май 2015 г., в което изразявате интерес да придобиете Корпоративна Търговска Банка АД (в несъстоятелност) и ТБ Виктория ЕАД, бих искал да Ви обърна внимание на следните аспекти:

Двете банки, за които споменавате, са в напълно различни правни ситуации, които до голяма степен определят възможностите за съответните им придобивания. Корпоративна Търговска Банка АД (в несъстоятелност) е предмет на производство по несъстоятелност и в процес на подготовка за ликвидация на активите, след което плащането на задълженията ще бъде осъществено с получените средства. Съгласно българския закон банка, която е фалирала не може да възстанови лиценза си, нито пък може да възобнови банкова дейност. Нейните активи могат да бъдат продадени в серии на цена, определена в съответствие със Закона за банковата несъстоятелност. Съществува и вариант да се продадат активите комплексно. Цената се заплаща, като се отварят сметки на имената на банките-кредитори. Тези сметки се захранват със средствата, които кредиторите получават като компенсация на исковете си към банката в несъстоятелност. В случая, купувачът може да бъде само друга банка със съответния лиценз в България или новоучредена банка в България, която е получила условен лиценз за придобиване на фалиралата банка.

Що се отнася до ТБ Виктория ЕАД, банката е действаща и разполага с лиценз. Придобиването й може да бъде извършено чрез закупуване на акции от нейния капитал, понастоящем собственост на Корпоративна Търговска Банка АД. Такава сделка може да се извърши след предварително одобрение от БНБ, която като централна банка на Република България контролира банките в страната. Придобиването на всичките акции на местна банка е процедура, сходна с лицензирането на банка. Купувачът следва да изпълни много високи изисквания съгласно Закона за кредитните институции и Наредба № 2 на БНБ, като същевременно отговаря на изключително строги критерии за реномиран участник на международните пазари, чието навлизане на българския пазар ще допринесе за повишаване нивото на банковите услуги в страната и общата стойност на банковото посредничество. Изискванията за нови участници в българския банков пазар са представени детайлно в Лицензионната политика на Българската Народна Банка, достъпна на уебсайта на банката. Следва да се отбележи, че през изминалите десет години БНБ не е издала нито един лиценз за банкова дейност в България, но поради относително ограничения пазар и силно застъпеното присъствие на клонове на големи европейски банкови групи, пазарът се отличава с изключително силна конкуренция.

Ако продължавате да проявявате сериозен интерес да сключите сделки, свързани с въпросните банки предвид информацията по-горе, Управителният съвет на ФГВБ е готов да проведе среща с ваши представители, на която от Вас ще се очаква да предоставите подробна информация за вашия холдинг, основните му финансови показатели през последните години, вашия опит в управлението на банки и финансови предприятия, както и вашата планирана стратегия за правене на бизнес в България. Препоръчваме Ви да се свържете и с ръководството на Българската народна банка за предварителни консултации във връзка с планираните придобивания. По време на срещите можете да получите полезна информация за политиката и правните процедури, свързани със сделки от подобен характер.

С уважение,

Радослав Миленков, Председател на Управителния Съвет на Фонда за Гарантиране на Влоговете в Банките на Република България

Източник: Афера.бг

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Боби КОЧА
  Отговор
  1 20:11  20.09.17
  Тези са луди. Боби и Сотьо, неможе да бъде! !!!Ама те за 50 мил няма си мръднат пръстите.

  Коментиран от #125, #134, #165

 • Тряс
  Отговор
  2 20:22  20.09.17
  Аааа, това не може да бъде! Тиквата кълве само на суджук, нищо друго!
 • Пазарен Либерализатор™
  Отговор
  3 20:25  20.09.17
  И един мармот увива тухли у станиол.
 • Ташунко
  Отговор
  4 20:25  20.09.17
  Кво толкова, ни си ги знаем

 • Скорпион29
  Отговор
  5 20:28  20.09.17
  Е вие какво очаквате от друржката на Румен Пашата крадеца си е крадец държавата е организираната престъпност а за Цацаров просто незнам какво да кажа.преди 2 год.ФБР блокира сметка на българин с влог от 500 мил.$ в Омански фонд причината е не доказан произход.сетете се на кой са

  Коментиран от #6

 • Боби КОЧА
  Отговор
  6 20:33  20.09.17

  До коментар #5 от "Скорпион29":

  Най -интересно е че в бяла държава щеше да е затворник в кафява политически труп, а в черна България е министър председател.
 • Варна
  Отговор
  7 20:34  20.09.17
  Вземете му боднете записа на официалната му страница за да се вижда от всички! -Аз както се очаква нямам достъп до нея, понеже задавам кофти въпроси на Премиера - Слънце! Забийте му линка там да се вижда от всички!

  Коментиран от #36

 • Кратун Банкянски
  Отговор
  8 20:34  20.09.17
  Той Сотир поиска. Аз нищо не знам. Аз си хапвах филия с мас и глава кромит и Соте се обади и ми вика: - Началник, уредих ти едни кинти от едни балъци. Ти ко ша кайш по въпроса? И Аз кво да праа, викам : Убаво. Така че Мене не Ма закачайте! Немам нищо общо с тази работа. Не Ми губете времето с такива глупости, а си вършете работата. Аре!
 • 555
  Отговор
  9 20:39  20.09.17
  Вие смятате ли че ако Борисов е милиардер ще става всеки ден в 5 часа и ще се прибира в 22 часа и по цел ден ще седи в институциие вместо да си гледа кефа по курорти

  Коментиран от #11, #12, #19, #24, #145, #149, #150

 • МРИРЕЗАНАГАД
  Отговор
  10 20:45  20.09.17
  ''записът е направен от турските тайни служби'' Турските служби ни мислат доброто ХАХАХА

  Коментиран от #136

 • 11 20:47  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Петко
  Отговор
  12 20:49  20.09.17

  До коментар #9 от "555":

  Или си наивен, или проз. Излезе ли Боко от властта е пътник и всичко ще му вземат. Не може да се пусне от хорото. Лошото е, че насита на пари и власт няма. А от къде се сдоби с парици милия? Може би от борба с пожарите?

  Коментиран от #85

 • 13 20:50  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 14 20:53  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ощърбий
  Отговор
  15 20:56  20.09.17
  На биекъпето поредното активно мероприятие и нищо повече. Как се дават 50 мильона рушвет бе? За толкоз пари правителства се свалят и войни стават. Вий за канарчета ни зехте нещо напоследък.

  Коментиран от #126, #131

 • onq s konq
  Отговор
  16 20:57  20.09.17
  Изслушах "тайния аудиозапис"...1 път и половина...Чух че ББ е "кралят-слънце/женски глас/,а името "цацаров" пък изобщо не го чух.Ама бил казал ББ че "Тоя е луд,или има много пари"-КАЗВА ГО СЪЩИЯ НЕИЗВЕСТЕН ЖЕНСКИ ГЛАС.Ами аз мога да кажа че ГОСПОД САМ Й ГО Е НАШЕПНАЛ...Честно -никъде не чух "50 милиона"-ако греща-поправете ме!Цялата информация била на ТУРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ...ББ и Ердоган имам чувството че никога не са били толкова "отворени един към друг",пият си заедно ракията на Рожд. ден на Борисов и изведнъж-турските тайни служби ще компрометират Бойко...Ами нали Ердоган НА МИНУТАТА ЩЕ ГИ ИЗБЕСИ?!!Добре е да има подобни полит.пасквили...ЗА ДА СЕ ВИДИ КОЛКО СА ДОЛНИ И БЕЗСКРУПОЛНИ РУСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ И НА КАКВИ МЕРЗОСТИ СА СПОСОБНИ в БИТКАТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

  Коментиран от #45, #109, #129

 • ГУСТОМАЙНА
  Отговор
  17 20:58  20.09.17
  ЕЕЕ, ПАК ЛИ ИЗБОРИ ВЕ МАЙНА?ДАНО СА ПРЕДИ КОЛЕДА, ТА ДА СИ ПРАЗНУВАМЕ КАТО ПИЧОВЕ!НЯМА ЛИ СЯ НЯКОЙ ОТ ДАНС ДА ХОДИ ДА ГИ ТЪРСИ ТЕЗИ ДВАМАТА?КАК МОГАТ ТАКА ДА КЛЕПАТ Б+Ц И ТО ПО ТЕЛЕВИЗОРА ;-)))
 • 18 21:03  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ......
  Отговор
  19 21:04  20.09.17

  До коментар #9 от "555":

  Милиардите са си милиарди, но властта си е власт - нищо не може да се сравни с нея...

  Коментиран от #159

 • Gihi
  Отговор
  20 21:06  20.09.17
  всичко е бизнес.
 • 21 21:07  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Вуте
  Отговор
  22 21:11  20.09.17
  Това не е наш боко!Той не може да изслушва а пък и този има лек акцент дето боко банкянски го няма!

  Коментиран от #27

 • БУДНАТА СЪВЕСТ
  Отговор
  23 21:12  20.09.17
  Някаква провинциалистка(по мекия говор личи че е от село) говори нсвързано с някой и веднага жълтите медии подхващат това и го представят за истина.
 • Azazel
  Отговор
  24 21:18  20.09.17

  До коментар #9 от "555":

  При Б.Б. никога не е ставало въпрос само за печелене на пари, става въпрос за властта и задоволяването на нарцисизма му. И на децата е ясно - властта е опиат. Той си играе на бог с цяла държава - каквото той каже, това става. Кой ще е министър, депутат, съдия, прокурор, генерал, шеф на болница, митничар... На кого бизнесът ще върви, на кого ще фалира... Кой ще забогатее, кой ще лежи в затвора, кой ще получи инфаркт... Едва ли някой, който е вкусил такава власт, би се отказал от нея. А, и да искаше да се откаже, няма как да го стори, защото през тези години, освен пари, е спечелил и много врагове. И, изпусне ли юздите, бързо ще се окаже стъпкан под копитата... Относно записа, едва ли е съвсем автентичен (и Цветан Василев далеч не е ангел, какъвто се опитва да се изкара) - малко на пиеса ми прилича... Но, и всичко да е точно така - това, че Василев и някаква "кака" си говорят разни неща по телефона, нищо няма да промени. Достатъчно разговори с/за Борисов слушахме последните години, но нито един от тях не повлия нито на рейтинга му, нито на правоохранителните органи...

  Коментиран от #28, #115, #137

 • NSA
  Отговор
  25 21:20  20.09.17

  До коментар #18 от "ЦРУ":

  Тиквуна да не ви плаща?

  Коментиран от #33

 • Алфа Ромео
  Отговор
  26 21:21  20.09.17
  Що си праите труда да пишете такива статии бе, нашият вожд Бойко и вицевожда Цветанката са недосегаеми, каквито и доказателства да има цялата държавна машина работи за тях, няма смисъл вече просто.......
 • 0815
  Отговор
  27 21:22  20.09.17

  До коментар #22 от "Вуте":

  Първо чети , после пиши... Какъв Бойко...
 • Бесен Язовец
  Отговор
  28 21:25  20.09.17

  До коментар #24 от "Azazel":

  Ти осъзнаваш ли че от тоя отърване няма

  Коментиран от #30, #32, #34

 • УГВ
  Отговор
  29 21:29  20.09.17
  ЖЕНАТА ЗНАЕ ЧЕ РАЗГОВОРА СЕ ЗАПИСВА.

  Коментиран от #142

 • Бат Ваню
  Отговор
  30 21:31  20.09.17

  До коментар #28 от "Бесен Язовец":

  Ти осъзнаваш ли , че с Бойко и без Бойко се ше ти е тиха спалнята........ ха ха ха..... иле.... немаш толко рам.... ха хах....

  Коментиран от #35

 • Баче Бойко
  Отговор
  31 21:32  20.09.17
  Какъв е този "помашки" акцент на гласът ми???? Този който ме имитира дори не може да говори правилно български език....

  Коментиран от #106, #155

 • Azazel
  Отговор
  32 21:33  20.09.17

  До коментар #28 от "Бесен Язовец":

  Уви, осъзнавам... Но причината не е в него, а в мазохизма на мнозинството гласоподаватели.
 • ЦРУ
  Отговор
  33 21:34  20.09.17

  До коментар #25 от "NSA":

  Интересува ли те?Май завиждаш,щот путин свърши доларите за русофили!:)
 • Б Б
  Отговор
  34 21:36  20.09.17

  До коментар #28 от "Бесен Язовец":

  A ти си комунистическо тролченце, нали така? Колко копейки ще заработиш за подривната си дейност? Вярно, че сте на всеки километър ама...

  Коментиран от #40

 • Чавдар войвода
  Отговор
  35 21:40  20.09.17

  До коментар #30 от "Бат Ваню":

  Много добре казано. Тишината в нечия спалня, ражда безумия.
 • Б Б
  Отговор
  36 21:50  20.09.17

  До коментар #7 от "Варна":

  Опа-а. Ти си от с. Игнатиево, нали?

  Коментиран от #47

 • Лост
  Отговор
  37 21:52  20.09.17
  Боко трупа! И в един момент ще ви отсвири! Ооооо, неразумни юроде!
 • Тиквата с магнолиите
  Отговор
  38 21:57  20.09.17
  Записа е автентичен т. е реален ....НО НЕЗАКОНЕН ..ЗАТОВА ТОЧКА ПО ВЪПРОСА ..и между другото обиждате Боко Тиквата да се напъва за някакви си 50 млн. ..Накога такъв незаконен запис свали от власт Пешо Танкиста от власт ...но не и МУТРЮ ТИКВЕНСКИ за него Бронебойни патрони няма ...изкарване от властта само с ,,краката напред"...
 • ввв
  Отговор
  39 22:04  20.09.17
  Това е много плоска и тъпа интрига.... върви после доказвай, че нямаш сестра....
 • Бесен Язовец
  Отговор
  40 22:05  20.09.17

  До коментар #34 от "Б Б":

  Познах те знаменосецо комсомолец изменик
 • Лост
  Отговор
  41 22:09  20.09.17
  Народ, който ходи да гласува за 2 бири и 3 кебапчета, си заслужава съдбата!
 • Бай хой
  Отговор
  42 22:09  20.09.17
  Някои мозъци тук коментират а дори не са разбрали че мъжкият глас е на Цветан Василев. Кой им е казал че гласа е на тиквата никпй. Толкова им е ума. Боже колко мъка има по белия свят.

  Коментиран от #107

 • Райчев
  Отговор
  43 22:11  20.09.17
  Вече е крайно време да свърши и този негов мандат... този човек в момента заслужава да се порадва много на народната „любов”... и дано това вече да му е последното влизане в парламента....

  Коментиран от #48, #52, #95

 • 44 22:12  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Ухото
  Отговор
  45 22:16  20.09.17

  До коментар #16 от "onq s konq":

  За пореден път показваш какви хора карат бмв.Гледай си бмв-то тип индийска мечта в гаража,а слушането го остави не можещите,и си смени Вефа и или ушите. ;)

  Коментиран от #49

 • Корупция БГ
  Отговор
  46 22:18  20.09.17
  Жената в разговорът е права за едно: Ненормална държава сме. Нямаме прокуратура, нямаме институции, пълна корупция. И това го казва една Туркиня, не Българка. Лошо за нас. Боли, но е истина.
 • Варна
  Отговор
  47 22:19  20.09.17

  До коментар #36 от "Б Б":

  Не! - От село Банкя съм и в двора си имам магнолии. - Имам внуче и то най- много обича щангите! Като малък ядях филии с мас и любимата ми книга е Винету! - Ама не я дочетох! Имам приятел физкултурник и ми е заместник в личната ми партия. - Германците да са живи и здрави! - Една фондация тяхна с име нещо като Конрад Аденауер ми казват какво да правя, а ма първо слушам едни други от улица Козяк. - Доктор съм на пожарникарските науки ама не мога да пиша! - То пък за какво им е! -Я виж жената на Чеушеско също не можеше да пише ама беше шеф на Румънската Академия на Науките и имаше към 30 научни дтура! - И аз така! Доктор, Генерал, Кмет, Председател и личната охрана на Бай Тодор по едно време бях! Имам черен колан по карате, ама не ходех по състезания щото ако ме насинят после коУеГите Ше Ми се СеАт! - И така! -А ! - Забравих бе! Обичам кучета и сам най видния кинолог в Страната! На моят приятел Путин му подарих една кучка, та да си спомня за мен! Пък Дейвид го возих с джипката, а на Макрончо му обяснявах къде У Лево е Крим! -Освен това го научих и на някои работи за транспорта, като например, че България - Франция е 6 хил. километра...

  Коментиран от #50, #51

 • Лост
  Отговор
  48 22:22  20.09.17

  До коментар #43 от "Райчев":

  Проблема е че няма народ, има стадо овце- български, които не ходят да гласуват, стадо овце- цигански, които ходят да гласуват, за този който им даде по 20лв. на калпак и стадо турчеещи се българи, които гласуват за ДПС, пък за някоя турска лира и за обещания, че тютюна и кравите им, ще бъдат изкупени на преференциални цени.
 • Скорпион29
  Отговор
  49 22:23  20.09.17

  До коментар #45 от "Ухото":

  Само емблемата е на БМВ X5 иначе е каручка с китеник и дори не е негова а на вуйчо му той е само кучияш
 • Бесен Язовец
  Отговор
  50 22:25  20.09.17

  До коментар #47 от "Варна":

  Ти пък Винету тя му е дебела само Ян Бибиян я е прочел цялата

  Коментиран от #56, #61

 • 51 22:38  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Чавдар войвода
  Отговор
  52 22:45  20.09.17

  До коментар #43 от "Райчев":

  Да не стане така, че да ви изгонят с камъни, дори без да сте на власт, другари комуняги/социалисти !?!

  Коментиран от #54

 • Тъпак
  Отговор
  53 22:45  20.09.17
  Кучетата си лаят, кервана си върви.....
 • Райчев
  Отговор
  54 23:00  20.09.17

  До коментар #52 от "Чавдар войвода":

  Защо говориш за комунистите не зная... тук обсъждаме бай ганьо
 • Еркеч
  Отговор
  55 23:04  20.09.17
  всички са маскари...
 • Варна
  Отговор
  56 23:05  20.09.17

  До коментар #50 от "Бесен Язовец":

  По- скоро Ян Бибиян са му я прочели :-)

  Коментиран от #57

 • Б Б
  Отговор
  57 23:15  20.09.17

  До коментар #56 от "Варна":

  A ти защо си се изписал Варна, при положение, че си от Игнатиево?

  Коментиран от #59

 • Toni
  Отговор
  58 23:28  20.09.17
  Може и така да е , може и да не е .едно е сигурно - комисионите и скритата собственост на тримата дебели са безумно много. В конкретния случай двама си говорят за други хора. Да беха записали боко хубаво, ама сега пак ще излезе от ситуация
 • Варна
  Отговор
  59 23:37  20.09.17

  До коментар #57 от "Б Б":

  Не бе от Банкя съм... - На ли ти казах! - На 100 метра от бара за кисело млЕко. Иначе живея на 30 мин. от Евскиноград със самолет. - Поне това казах на Макрон, до като се разхождахме в градината

  Коментиран от #62

 • България
  Отговор
  60 23:48  20.09.17
  Не бе не е верно това комунистите са го измислили.наш боко тиквето такива работи не прай. Той е каратист шахматист пожарникар футболист и върховен главнокомандващ на скапаното мвр мукавен изкуствен мвр ,,ГЕнерале,, абе с една дума той е най най най тука у б улгаристана.
 • 61 23:48  20.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Б Б
  Отговор
  62 23:50  20.09.17

  До коментар #59 от "Варна":

  А-ха. Значи си допълзял в 'Максуда' от Игнатиево.

  Коментиран от #65

 • Гост
  Отговор
  63 23:52  20.09.17
  Срамота. Срам ме е, че съм българин.

  Коментиран от #66

 • 64 00:07  21.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 65 00:10  21.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бат Ваню
  Отговор
  66 00:22  21.09.17

  До коментар #63 от "Гост":

  ... ама и премиера и главния прокурор ли искат 50 млн ? ха хахах.... от Цветан Василев... ха ха ха...... Към #63 трее се срамуваш , че си толко тъпа.... ха хаха.... ае....
 • Р Овч
  Отговор
  67 00:31  21.09.17
  Вие не рабрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?
 • Патриот
  Отговор
  68 01:19  21.09.17
  1. С Мишо Бирата му се размина 2. С КТБ му се размина. 3. С подарък на приятелката за милион и половина му се размина. Защо си мислите, че цацаратурата ще направи нещо и сега? Защо си мислите, че у нас има равенство пред закона?

  Коментиран от #108

 • Све
  Отговор
  69 02:02  21.09.17
  Време е Боко да си ход Кой ще замести ГЕРБ ? Нова формация на Сакса ?
 • Къртев
  Отговор
  70 02:42  21.09.17
  Неква ненормална лелка и Цецо Василев клюкарстват по телефона. Голямо разкритие, голям запис.
 • Д.А.Б
  Отговор
  71 05:30  21.09.17
  Пълни дивотиййй
 • Внимавай
  Отговор
  72 07:12  21.09.17
  ... предупреждаваме подопечните да правят каквото им кажем или изхвърчат... и следващите ще се подчинят! оФ16 пъти от първа или втора ръка...
 • Косьо
  Отговор
  73 07:40  21.09.17
  Спомняте ли си когато Ердоган покани Цацаров за среща ?Това е странно ,те не са на едно и също ниво за да има такава среща. А ето каква е била причината
 • червени фишеци
  Отговор
  74 07:44  21.09.17
  Поредната димка на Цецо Магнита. Били го ОКРАЛИ? Ами, от къде имаш тия пари бе, милиционер крадлив? Да не са ти наследство!? На записа се чуват двама роми да плюят по Бойко и по Цацаров, нищо не доказва, а е един зле сътворен пасквил.
 • Райчев
  Отговор
  75 08:13  21.09.17
  За пореден път прави впечатление как родните медии обслужват мафиотската организация ГЕРБ и приятелят им КОЙ... никакво отразяване от телевизиите... защо ли
 • Пеньо
  Отговор
  76 08:27  21.09.17
  " Излезе ли Боко от властта е пътник и всичко ще му вземат." Не харесвам Бойко и не съм гласувал за него! Питам: Защо тогава на два пъти си подава оставката, като на всяка цена държи да е във властта? Да не говорим, че прави едни коалиции, които всеки момент могат да се разпаднат? Освен това не е бил във властта без прекъсване. Когато кабинета Орешарски бе на власт, взеха ли му парите? Осъдиха ли го? Наивници!
 • Гюлен
  Отговор
  77 08:30  21.09.17
  Ей Ахмаци не показвайте на Турските тайни служби че сте толкова лесни защото ще ви разнищят !!!
 • Т.о.ш.и.б.и.я.н
  Отговор
  78 09:02  21.09.17
  Да гърми аеца и да са свършва с таз пародия бълхария
 • made in
  Отговор
  79 09:08  21.09.17
  Честито да видите/ ме реалността в Държавата Бойко .
 • МАД
  Отговор
  80 09:24  21.09.17
  БОЙКО БОРИСОВ Е ЛЪЖЕЦ ГНУСНО АЛЧНО КРАДЛИВО, КОРУМПИРАНО И НЕНАЯДЕНО И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПРОДАЖНО ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ КОЕТО ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ТРИБУНАТА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И БСП БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦИГ-НИ БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ В ЗАТВОРА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД МУ ТРЯБВА ЧЕСТНО И СПРАВЕДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА МИСЛИ ЗА ЧЕСТНИЯ И РАБОТЕЩ БЪЛГАРИН ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАДЕНО ОТ РАБОТНИЦИ ДА СЕ БОРИМ ЗА ЧИСТА БЪЛГАРИЯ БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ И БЕЗ МАФИЯТА МУ
 • Темида
  Отговор
  81 09:38  21.09.17
  Даимаше запис как отказват рушвет някой да обърне внимание, а и съм съгласен това 50мил. слаба работа. Те от суджук само 4 милиона изкарват. Ама нали сега си избраха "Парламентарна квота в съда" след като промениха конституцията (можело ама не и за добро), всичко ще е по старо му. Нали и народа е прост и не протестира срещу липсата на съд и наказания.
 • БГраждабнин
  Отговор
  82 09:58  21.09.17
  Това звучи и е истина със сигорност ! Вижте за какви гласувате

  Коментиран от #83

 • гост
  Отговор
  83 10:38  21.09.17

  До коментар #82 от "БГраждабнин":

  А и източника (Афера) е сериозен и достоверен , всичко е напълно възможно , само дето е скалъпено и съшито с бели конци
 • хах
  Отговор
  84 10:48  21.09.17
  Тази новина защо я публикувахте вчера вечерта и защо не излиза във водещите новини? Моля, не отговаряйте
 • рти
  Отговор
  85 10:50  21.09.17

  До коментар #12 от "Петко":

  И кой ще му ги вземе бе м.....ко? Курнелия Олигархова ли?

  Коментиран от #157

 • Грую
  Отговор
  86 12:35  21.09.17
  Всичко много добре ама малко са пообъркали името на доброжелателя в тази доносническа схема. Не трябваше да е Гювенчемиз , а направо само Гювенди и толкоз, че да се разбере от всички дето малко от малко разбират турски за какво става въпрос.
 • ГОСТ
  Отговор
  87 12:44  21.09.17
  Смешно, нито е неговият глас, нито пък той говори по този начин. Този дето имитира прекалено много МЯКА :))))
 • Бай Благой
  Отговор
  88 14:20  21.09.17
  Явно Боко е станал неудобен за турчолята и уж близките отношения на Ердоган с наш Бойко не са чак толкова "топли".
 • Правдолюба Трънска
  Отговор
  89 14:23  21.09.17
  Хубаво бе, изнесохте най-главната тайна на Бойко - искане недоказано за 50 милиона. Ама другарката Нинова, твърди, че е по-добра от него. Хайде, давайте с разследването, може пък наистина да е по-добра - например около сто милиона! Как ги въртите тия милиони в устата си бе, хора, разследващи журналисти?! Още малко ще започнете да се задавяте от многотията на милионите, дето ги сънувате нощем за "утрешното си сензационно журналистическо разкритие". Гледайте да не издъхнете от обърнат език, пардон, нещастен случай.
 • гост
  Отговор
  90 14:28  21.09.17
  Забавни са ми заглавията с въпросителен знак накрая.
 • Мама
  Отговор
  91 14:31  21.09.17
  Заслушайте се добре....... това не е Бойко. Леко миека. Не го харесвам, но това не е той!

  Коментиран от #94

 • Шуменец
  Отговор
  92 14:46  21.09.17
  И дете ще разбере че не е Борисов.

  Коментиран от #96, #117

 • гостенин
  Отговор
  93 14:48  21.09.17
  Пълни глупости! Така се провеждат разговори за толко пари, по телефон и то да се намесват толко висопоставени личности от управлението на държавата! Абсолютни подмолни, провокативни комунистически партенки! Те така са свикнали комунистите, с провокации, дезинформация, измами и лъжи, към светъл социалистически прогрес!:):):)
 • onq s konq 2
  Отговор
  94 15:38  21.09.17

  До коментар #91 от "Мама":

  Естествено, че не е боко. Това е Цветанов, тжлкова ли не разбрахте!
 • надай се чадо
  Отговор
  95 15:40  21.09.17

  До коментар #43 от "Райчев":

  Публикувано във факти.бг: "... и дано това вече да му е последното влизане в парламента..." -надявай се!
 • onq s konq 2
  Отговор
  96 15:41  21.09.17

  До коментар #92 от "Шуменец":

  Ами НЕ Е. Някои толкова четете и слушате!!!!
 • Полицай
  Отговор
  97 15:54  21.09.17
  Моля,преди да коментирате,чете... Никъде не пише че,това е гладът на Боко,напротив....в разговора,мъжкият глад е на Ц.Василев... Но,от записът става ясно,какво задкулисни игри играят,нашите управници
 • Дими ДИмов
  Отговор
  98 16:02  21.09.17
  3.05 жената се обръща към събеседника си със Цветане. Никъде не е казано че това е гласът на Бойко. Не оправдавам Борисов не го приемайте така. То е ясно че той е на върха на всичко крадено и копумпирано.
 • Дългият
  Отговор
  99 16:03  21.09.17
  Ако това е истина а не манипулирано доказателство...по далече от тази държава...нема оправяне...
 • Гражданина
  Отговор
  100 16:11  21.09.17
  За нас удобен ли е подобен министър председател? Човек който мисли за народа си ли е или юосли за джоба? И къде по света министър председател крие в джоба или в ръкава или в чорапа или както на вас ви харесва главен прокурор
 • Дългият
  Отговор
  101 16:11  21.09.17
  Хора,не ставайте смешни.Никой не казва че това е Борисов...Цветан Цветанов говори с някаква жена и споделя че и Борисов е замесен...Четете и слушайте внимателно...

  Коментиран от #105

 • хахаха
  Отговор
  102 21:54  21.09.17
  Да му ядете Суджука ба Бойко...:))
 • незнайко
  Отговор
  103 11:16  22.09.17
  КАТО ПРОЧЕТОХ ТУРСКИ ТАЙНИ СЛУЖБИ, ВЕДНАТА РАЗБРАХ, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ПОРЕДНАТА МАНИПУЛАЦИЯ ! В общи линии виждате накъде върви Турция. Те са майстори на интригите ! Лошото е, че ни превземат отвътре, със съдействието на нашата система !!!
 • Шпионин
  Отговор
  104 16:40  28.09.17
  Флашките и прашките са от арсенала на Рада Дълбоката и Мустак Банкера! Е си ги пускат, те си им вярват! Да си ДСБ - ар е диагноза!😸😹😻
 • Бенц
  Отговор
  105 10:55  02.11.17

  До коментар #101 от "Дългият":

  Ти като много четеш ислушаш каде прочете Цветан Цветанов.....😂😂😂😂
 • Бенц
  Отговор
  106 11:41  02.11.17

  До коментар #31 от "Баче Бойко":

  И ти май не си чел и слушал...
 • Бенц
  Отговор
  107 11:46  02.11.17

  До коментар #42 от "Бай хой":

  То за това сме на това дередже....
 • Бенц
  Отговор
  108 11:54  02.11.17

  До коментар #68 от "Патриот":

  Е па ща направи, нали са комбина...
 • 109 22:38  07.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • МАФИЯТА Е ВЕЧНА
  Отговор
  110 15:03  14.11.17
  ДА ЖИВЕЕ ДОН КОРЛЕОНЕ
 • Слушай
  Отговор
  111 23:11  17.11.17
  Такива суми не се договарят по телефона!
 • 112 23:44  19.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ???
  Отговор
  113 08:21  28.11.17
  Е и как разбрахте, че е гласът е на Бати Бойко .....?
 • ???
  Отговор
  114 21:02  28.11.17
  То Агнешка глава кво да измисли
 • 115 08:01  01.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 116 08:04  01.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Марков Подслушвач
  Отговор
  117 08:25  01.12.17

  До коментар #92 от "Шуменец":

  КОЙ ви каза, че на записа ще чуете Тиквата?! Вие затова ли го слушате- да чуете поредната лекция на гуруто? Разочарование, а? Та, #КОЙ ли ви обърка? Никой и не твърди, че единия на записа е боко, освен побърканите му и изнервени"пипачи"(под сакото)...!
 • Тежкия
  Отговор
  118 17:26  10.12.17
  Пълни глупости
 • 119 11:55  19.12.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  120 07:02  21.12.17
  Откога бате Бойко мяка ??? Май някой се опитва да говори като него Ама не му се получава добре ...
 • ЕХА
  Отговор
  121 17:36  21.12.17
  Не вярвам, особено на някакви служби. Интереса клати феса...Да разследват Ердоган и сина му за милиарди...
 • Сърбина
  Отговор
  122 03:49  28.12.17
  Този говорещия папагал измислен ако е бат ви бойко мили хора,аз трябва да съм мики маус или Доналд дък 😂😂😂
 • Малко по умен
  Отговор
  123 19:51  28.12.17
  България страната на глупаците и наивни ците.Само тъпаци като тука коментиращите могат да се вържат на това АМА НЯКОКОЙ АНОНИМЕН казал това или казал онова И овцете веднага готови да блеят тука в един глас.
 • некойси
  Отговор
  124 17:39  03.01.18
  Сега ще излезе аудио експерт, който ще каже, че записът е нагласен :)
 • Чоки Боба
  Отговор
  125 06:49  04.01.18

  До коментар #1 от "Боби КОЧА":

  Това нали го гледахме преди половин година ? ДС-номпроматче
 • Бай Хой
  Отговор
  126 00:08  05.01.18

  До коментар #15 от "Ощърбий":

  А как се правят 3 млрд за 10 години?Щото Баща ги е надиплил
 • Антикомунисt 1
  Отговор
  127 20:02  05.01.18
  И пак, и пак, и пак писанията са пълни с шеги, скудоумия, черен хумор, остроумности, а крадците продължават и продължават да си крадат и не от опосканата ни държава, а каквото докопат от Европа. А вие продължавайте да се вдъхновявате от шегите си, докато някой ден дойдат и ви на***т у дома. А и като чета не виждам и да ви пука, че 4 млрд. си ги разпределиха, а ние и децата ни ще ги плащаме. Ако това стане на друго място по света, ще се молят да ги вкарат в затвора, вместо гнева на тълпата да ги застигне. ГЕРБ, БСП и ДПС и техните коалиционни креатури ще "затворят" държавата България, скоро. А това, че мафиот от прехода управлява, показва краха на държавността у нас и в Европа. Политиците никога не са направили нещо добро за хората, ако те не са го изискали от тях.
 • Сашо
  Отговор
  128 17:18  24.01.18
  Цветан Василев винаги е бил техен човек . Сега се прави постановка за пред хората .
 • Невзрящ
  Отговор
  129 03:57  30.01.18

  До коментар #16 от "onq s konq":

  И аз това чух.Някой казва,че,, бил съм бил искал "
 • Марангозов
  Отговор
  130 11:30  01.02.18
  Публикувано в Афера! Това е достатъчно, всеки друг коментар е ненужен!!
 • Ретърн
  Отговор
  131 17:41  01.02.18

  До коментар #15 от "Ощърбий":

  Пич ти нормален ли си?
 • ЕС Турция и ЗБ
  Отговор
  132 05:39  10.02.18
  То Бойко затова е такъв застъпник на Турция за ЕС. Представям си какъв рушвет е взел за Западните Балкани.
 • Бай бай Борисов
  Отговор
  133 17:15  21.02.18
  Хайде махайте крадеца от власт писна ни на всички да го гледаме. Нека Цецо се пробва.
 • 911 БГ
  Отговор
  134 00:23  25.02.18

  До коментар #1 от "Боби КОЧА":

  МАПА Чингиз защо според вас се ометоха скороспешно? Щото бат' ви поска по-висок подкуп, отколкото те можеха/искаха да предложат...
 • Ощърбий
  Отговор
  135 10:34  10.03.18
  Тоз епизод от хибридната го гледахме вече. Айде позитанските глупаци да измислите нещо ново? Омръзвате бе.
 • 136 22:30  20.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 137 22:43  20.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • TyTy
  Отговор
  138 10:08  22.03.18
  Колко трябва да си прост да повярваш на това
 • 139 20:34  23.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 140 11:55  25.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Драгел
  Отговор
  141 14:08  12.06.18
  Ако е истина - до доказване на противното! Ако е лъжа - до доказване на противното! Тази публикация е точно като сведение "Кой уби Кенеди".
 • Трезвен
  Отговор
  142 22:22  19.06.18

  До коментар #29 от "УГВ":

  Мъжъ миека. Жинътъ и тя. Монтажче?
 • Иван
  Отговор
  143 23:09  07.07.18
  Тос който държи Бойко той е найголям глупак невиждатели нечува
 • James
  Отговор
  144 16:04  15.07.18
  Изгубих си 5 минути да слушам мекащи г-н и г-жа. Значи Х и У си говорят нещо по телефона, и с това инкриминират трето лице? Грам не харесвам Боко, ама кой се връзва на тези простотии?
 • Кую
  Отговор
  145 18:08  23.07.18

  До коментар #9 от "555":

  Ти му дай да яде, пък за срането не го мисли.Намерил си кой да съжаляваш..
 • Румънец
  Отговор
  146 10:24  26.07.18
  Ха ха следвайте ни и ще успеете. Почете се от историята
 • Mig
  Отговор
  147 16:43  30.07.18
  ТиквочЪ - трябва да бъде съден за ГЕНОЦИД срещу собствения си народ. За 3те си мандата ебъ майката на целокупния Български народ. Всичко живо и здраво и можещо избяга в голямата чужбина. ТоЪ трябва да го бият с камъни и след това да го разстрелят на площада Независимост, както навремето Румънците се разправиха с Чаушеску.
 • Три синджира роби
  Отговор
  148 14:53  04.08.18
  Вериги, вериги за всички!!!
 • Бай Ой
  Отговор
  149 12:51  07.08.18

  До коментар #9 от "555":

  Абре льолльо, нали ако се оттегли от властта ще му вземат всичко и живота накрая! Не си ли чул, че от това хоро пускане няма до гро
 • Бай Ой
  Отговор
  150 12:52  07.08.18

  До коментар #9 от "555":

  Абре льолльо, нали ако се оттегли от властта ще му вземат всичко и живота накрая! Не си ли чул, че от това хоро пускане няма до гро
 • Усмивката
  Отговор
  151 08:52  08.08.18
  Дори не съм го чел...защо.По рано имаше много по неопровержими доказателства към Борисов ,и дори едно елементарно разследване не се извърши.Освен че един прокурор тогава се засрами и толкоз.А този дибил и до днес ни се хили от екрана,и се държи нагло .
 • Усмивката
  Отговор
  152 08:58  08.08.18
  Освен това защо записите излизат сега.Този който ги притежава не е от добрите.Бъдете сигурни.Търсещият справедливост не постъопва така.Ако ще отида при Донъл Тръмп и Путин ,но при тия мекерета ...не.Ще видите какъв ще е ефекта.
 • Гост123
  Отговор
  153 19:10  24.08.18
  То и Тръмп е милиардер защо ли иска да е президент, за да стане триллионер след Путин и на трето място нашият убавец Б. Б.
 • Бог с нас
  Отговор
  154 05:49  10.09.18
  Бойко Борисов е един диктатор,модерен с медиите зад гърба си.Полицейската хунтата която оглавява напомня за Пиночет и Чили.хиляди безследно изчезнали българи.Политически неудобните са с тежки психиатрични диагнози и много има по затворите. В България ще се роди новият Нелсън Мандела в някоя психиатрия или затвор.
 • ТРОПЧО
  Отговор
  155 12:03  25.09.18

  До коментар #31 от "Баче Бойко":

  КАТО НА МАИКА ТИ БЕ МУХЛЬО
 • Анонимен
  Отговор
  156 15:46  26.09.18
  А колко трябва да си болен, че да вярваш на управляващите, никога няма да излезе истината, октопода, е тлъст, нали се сещате че няма кой да посегне , на себе си и после на другите,, краят сме го изтървали, още когато някои пее ха времето е наше, заблудени овце , пълно е с такива, да някои сега имат, но не са вечни, ще го вземат от децата им след време, колелото се върти,
 • Чичо Сашо
  Отговор
  157 23:18  28.09.18

  До коментар #85 от "рти":

  Следващия премиер. Както ощавиха, навремето, Костов.
 • 158 19:04  30.10.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Р.Овч.
  Отговор
  159 23:51  01.11.18

  До коментар #19 от "......":

  От Луканков насам милиардите и властта са в знайни и незнайни другари като Р.овч, Гаргов, Серегей, Олигарски и т.н и т.н.
 • 6б клас
  Отговор
  160 08:36  14.11.18
  Тази кака на всяка втора дума употребява"вика ".Жена която е допуснат на срещи от такова ниво няма да бъде с такъв махленски разговорен език.Имитатори БОЛ на гласове.ОПИТ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ.
 • Otmastitelq
  Отговор
  161 19:55  15.11.18
  Бойко, Цацата са в един киюп.Народат даму мисли.Той ги избира.

  Коментиран от #164


 • Политолог
  Отговор
  162 18:47  16.11.18
  Боже, колко продажници и лъжци има в България. И никой няма достойнство да си напише името, защото веднага ще го осъдят за лъжливата новина. Корнелия Нинова и нейните тролове ли измислиха тази лъжлива партенка? Толкова им е акъла. Много са простите, неграмотните и лесните за манипулиране в България и на това разчитат слугите на БКП /БСП/ ген Решетников и Москва
 • 6б клас
  Отговор
  163 11:03  23.11.18
  ТЪПАЦИ ГЛАСЪ мъжкият е уж на Цветан Василев.Жената е някаква супер не образована."ВИКА ,ВИКА"употреби го сто пъти.Една жена допусната до бизнес среди НИКОГА няма да има такъв речник.Пак мероприятия НО ТЕ НЕ ПОРАЖДАТ ЕФЕКТА КОЙТО НЯКОЙ ТЪРСЯТ НА ПРОТИВ.Тези който уж клепат ББ имат целта да го изкарат жертва на измислим монтажен запис.
 • 164 22:41  24.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • никси
  Отговор
  165 20:18  03.12.18

  До коментар #1 от "Боби КОЧА":

  абе ти луд ли си или обувките те стягат за тебе 50 милиона ако са малко даи ми ги на мене ити маи си се опдул ти тия 50 милиона за колко време ги спестяваш само питам

Напиши коментар:


Публикувай