1 035 8

Волен Сидеров покани Борисов на сватбата си

Мартин Христов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров ще става младоженец. Тази неделя той ще мине под венчилото с бившата депутатка от партията му Деница Гаджева. Празникът ще е в емблематично заведение в центъра на София. Сред поканените са премиерът Бойко Борисов, министри, лидерите на парламентарните сили в Народното събрание, депутати и журналисти.

Залата на ресторанта обаче побира само 150 души, а поканените са много повече, съобщи Дарик.

Преди седмица Сидеров раздаде в парламента лимитирана серия от партийния вестник с уводна статия, информираща в шеговит стил за предстоящата сватба.

В текста, заместващ поканите за церемонията, се обясняваше и, че в този ден забраната на вицепремиера Валери Симеонов за шум отпада.

Сидеров и Гаджева са заедно от няколко години, а през 2015-а се роди синът им. Волен Сидеров-младши ще е шафер на сватбата на майка си и баща си.

За да сключат брак, те трябваше да изчакат да приключи делото за развод с предишната партньорка в живота на партийния лидер - Капка Георгиева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • манол
  Отговор
  1 13:48  21.09.17
  Какво лицемерие- поканил бойко!!! Е, няма как, наистина няма как да не го покани! Колко сте отвратителни всички управляващи!!!!
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 14:08  21.09.17
  Дъртанян жених ха-ха на тоя му е време вече за деменция той новоженец и кани ортака даже хихи
 • Забравен
  Отговор
  3 15:07  21.09.17
  Кой беше тоя бе???
 • Пий куме
  Отговор
  4 15:43  21.09.17
  Чуколина ще си остане метреса!

 • Гост
  Отговор
  5 18:49  21.09.17
  Той Волен се надява да му подари Бойко някой друг милион от ония 50те дето ги е згънал рушвет. Затва го кани :)))) Айде бат Бойко закичи младоженеца, дай милионче . Ще ти пуснат песента "милионерче не се съжалявай"
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  6 13:05  23.09.17
  ЕЙ ТОЗИ ЛИЛИПУТ НА КАКВА МЛАДА И ВИСОКА ЖЕНА СЕ ХВЪРЛЯ АМА ДА ГО ПИТАМ КАКВО ЩЕ Е ПРАВИ 30 ГОДИНИ ПО МЛАДА ОТ НЕГО ЩЕ Е ПЛУНЧИ ЛИ ТЯ НЕ ИСКА САМО ДА ЯДЕ ЩЕ ИМА ДА СЕ ЧУДИ КЪДЕ ДА СЕ НАЧЕШИ
 • ухаха
  Отговор
  7 13:19  23.09.17
  Ну, молодец, Волен! Ти герой! Това е единственният политик ял кютеци в тълпата, в борбата за родину и срещу дрогата - спомнете си отя бабанка, дето му удари кютек в тълпата, когато го бяха обкръжили ченгетата уж да го пазят, а не успяха и изяси юмрука.... Сидеров е национален герой в борбата срещу наркотрафика.... А Гаджева е съвременната Жана д,Арк, героиня, която отдаде колосална енергия в борбата за родината и яростните междупартийни битки. Вероятно наследника им ще е бъдещият Дан Колов или генерал Сиделоглу Първи ал НАТО ал Бънджи ал Масква джедай и ще се вае образа му по банкноти на бълхарски десетолевки или петдесетолевки, това, което бе мечта и на понастоящият ни вожд Винету Първи ал Бълхаристан Кинг. Сидеров, имаш голямо сърдце, брато - убао плавиш да поканиш довчерашния си медиен враг Баце, с когото се плюхте и съдихте на пожар.... Това говори, че БКП по-далеч от сянката си не пада. А ние стадото си я духаме традиционно и в соца и сега и в НАТО и без НАТО и в ЕС и без ЕС. Честито "татенце" и вожде на Пейтриътс!
 • само питам
  Отговор
  8 10:52  25.09.17
  Не беше ли Волен, който подаряваше "Приказка за стълбата" от Смирненски на депутатите?! Каква ирония на съдбата!

Напиши коментар:


Публикувай