939 10

Как живее пребито от акушерка дете

Венцислав Михайлов

"Има случаи, в които вървя по улицата и плача, след такова нещо няма как човек да остане нормален." Това разказа пред bTV бащата на малката Никол, която акушерката Емилия едва не уби. "Седях и се молех... само да се оправи, моля те, боже, само да се оправи", допълва и майката.

"Първите 10 дни бяха много тежки. Не се знаеше дали Никол ще оцелее. Единственото, което спаси момиченцето ни, беше, че е е много малка. По-голямо дете нямаше да оцелее с такива травми", допълва още жената.

"Денят на изписването ми беше най-черния в живота ми. На никого не го пожелавам"спомня си през сълзи Станислава. "Трябваше да се срещаме и с нея и с роднините им и с тяхната арогантност заради делото. Поредната нейна наглост беше като в съдебна зала попита имала ли е проблем с нас.

Цялото това дело много ни натовари. Жената Емилия е желязна. Тя не трепна. Много хора биха полудели, ама тя сигурно е невменяема. Нормален човек не може да пребие новородено", споделят родителите.

Те разказват, че най-голямата им подкрепа е в голямото им дете, което по онова време е на 5. Тя не плакала, не мрънкала успокоявала и давала сили на родителите си.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:45  24.09.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Яков
  Отговор
  2 15:51  24.09.17
  Вече се прекалява с тази тема или нямате какво ?

  Коментиран от #9

 • Аз Варна
  Отговор
  3 16:44  24.09.17
  Гледах видеото от което не може да се разбере с точност дали е Емилия Ковачева.В предвид това ,че са са карали 24 часови смени през ден може да бъде всяка акушерка.Болничната управа също има вина.Не може да се вменява вина с лека ръка на Ковачева, само защото им е най-удобна в случая.Родителите имат живо и здраво дете и не разбирам как може да искат обезщетение от 400 000лева и 18 години затвор за акушерката.За починал човек не се взема такава кръвнина.Що за алчност? Монетата винаги има и втора страна!

  Коментиран от #4, #5

 • Све
  Отговор
  4 17:31  24.09.17

  До коментар #3 от "Аз Варна":

  Въпросът е принципен Вдигането на пропадналия морал у нас може да стане по 2 начина Култура или строгост Първото не е реално

 • Гост читател
  Отговор
  5 19:56  24.09.17

  До коментар #3 от "Аз Варна":

  Как да не се знае? Всяка болница има график и се знае в кой ден ,кой е на работа.Тва да не ти е на пазара да продават краставици. Много добре знаят от ръководството на болницата. Бебето оживя по чудо. Ако беше умряло ,по спокоен ли щеше да бъдеш за тия 400 000? Ако това беше в Америка щяха да хвърчат уволнения и парите щяха да са милиони. И да те питам нещо, ако това се беше случило на твоето дете ,пак ли така щеше да пишеш?
 • Аз Варна
  Отговор
  6 21:11  24.09.17
  Детето е живо и здраво.Няма такава наглост като тази на родителите да се правят на страдалци,да вземат парите и да вкарат жената в затвора.Тя достатъчно е преживяла от стрес,разтакаване по съдилища,арести.За твое успокоение не Аз,а родителите имат общо с парите.Така,че не ме вкарвай в техните грях и алчност.Аз не лазя,само изразявам позиция!

  Коментиран от #7

 • Све
  Отговор
  7 21:52  24.09.17

  До коментар #6 от "Аз Варна":

  За такива като нея Смъртно наказание
 • ЦАКАТА
  Отговор
  8 09:06  25.09.17
  Да ви го набия на парите кога ще ги вземат тия хора тези пари на П. . КИН ДЕН А ТВА КВАЗИМОДО С ЕДИН ЧУК В ЛАКТИТЕ ДА СТАНЕ КАТО КЕНГУРО........
 • незнайко
  Отговор
  9 11:10  25.09.17

  До коментар #2 от "Яков":

  Напълно Ви подкрепям. Детето порасна, те още приказват за това ! Ако са работели нормално по 8 часа, сега нямаше да го има този случай.
 • гост
  Отговор
  10 00:42  27.09.17
  Те за убийство не дават толкова ? Що за нагла присъда ?

Напиши коментар:


Публикувай