867 5

Mалкият Байрям: Много добре се чувствам, искам да играя!

Детето се върна в България след успешна операция в Германия

Стефанаки Йоанис

След половин година в Германия малкият Байрям кацна жив и здрав на летище София. Детето бе оперирано успешно след дълги административни битки кога и къде да бъде извършена интервенцията, съобщи bTV.

След като поддържаше бъбреците си само на хемодиализа, десетгодишният Байрям вече е на крака, тича и се смее. “Много добре се чувствам, искам да скачам, да играя”, казва момчето.

През изминалите 6 месеца в Германия бабата на Байрям стана негов донор. Но в продължение на три месеца детето трябваше да бъде стабилизирано заради изключително тежкото му състояние. „Благодаря на Господ, всичко мина успешно, и малкият е добре, и аз съм добре”, каза бабата на Байрям.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бат Саше
  Отговор
  1 19:01  24.09.17
  Единствената перспектива за малкия Байрям, е да се превърне в поредния паразитиращ върху оредялото общество индивид, по когото са похарчени мноого пари, изкарани от същото това общество! Чудно ми е да знам колко осигуровки и данъци е внесла родата на Байрям в държавната хазна и защо има привилегията да се възползва от скъпо лечение, когато много болни деца на съвестни български данъкоплатци, нямат този шанс???

  Коментиран от #2, #3

 • Rentier
  Отговор
  2 19:04  24.09.17

  До коментар #1 от "Бат Саше":

  Абсолютно съм съгласен с вас!
 • кучето шаро
  Отговор
  3 19:08  24.09.17

  До коментар #1 от "Бат Саше":

  Да е живо и здраво детето .
 • Трайко
  Отговор
  4 19:13  24.09.17
  Проглушиха ни ушите с този Байрям бе! Няма сайт който да не отразява това събитие. Хубаво излекували го жив и здрав да е ама колко други дечица от бедни семейства Фонда за лечение в чужбина ги отсвири? И още нещо какво е дало семейството на детето - баба му и дядо му,за майка и баща нищо не се казва,та да ползва такива преференции? Хиляда на сто, че и здравни намат
 • Левски
  Отговор
  5 05:55  25.09.17
  Ами може и да си ги плащат хората но понеже е Баирам а не Божидар голем проблем

Напиши коментар:


Публикувай