1 945 5

Незаконно събарят бунгала в Каваците (СНИМКИ)

Снимки: Русалка холидейз
Снимки: Русалка холидейз
Венцислав Михайлов

Представители на „Делта гард” , охранителната фирма, която незаконно окупира къмпинг „Каваци” в началото на лятото, са започнали да събарят бунгала. Това съобщиха разтревожени туристи в курорта.

Вече са съборени 6-7 постройки. Това става без разрешението и знанието на собствениците от „Русалка холидейз”.

„Искат да плащаме туристическите такси отсега за следващия сезон!” – оплакват се възмутени туристи.

Днес адвокатът на Евгения и Николай Баневи, Мирослав Стойков, подаде сигнал до районното полицейско управление в Созопол и две дежурни патрулки отидоха в „Каваци”, за да връчат предупредителен протокол на самоуправците от „Делта гард”. В понеделник адвокатът ще се обърне и към прокуратурата.

Разследванията и разпитите на всички участници в конфликта между „Делта гард” и „Русалка холидейз”, които бяха проведени от групата следователи и прокурори на Главна прокуратура от август насам, още нямат резултат. В тези условия „Делта гард” продължава необезпокоявано да владее къмпинга и да се разпорежда в него като събира целия приход от сезона.

Бунгалата се събарят без всякакво право, тъй като тази фирма няма нищо общо със собствеността на терена и на материалната база.

Бунгалата, както и всички постройки на „Каваци” са застраховани.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Никола
  Отговор
  1 00:10  25.09.17
  Май вече и на децата е ясно че ГЕРБ протектират мутри и банди които правят каквото си пожелаят. Скоро ще трябва да строим затвори, убеден съм. Мръсна сволач!
 • цецо
  Отговор
  2 01:07  25.09.17
  и Баневи и Делта гард са за трепане. Баневи заграбиха каваци а делта гард прави същото .никои не е за съжаляване.
 • Shmeker
  Отговор
  3 19:12  25.09.17
  Абе не знам кой какво заграбил, ама да вземат да ги съборят тия мизерни бунгала наистина и да направят каквито трябва след 50 години експлоатация.
 • КАВАКЧАНИНА
  Отговор
  4 15:08  26.09.17
  ХАХАХАХАХА,ПРЕДИ 10-15 ГОДИНИ ОЩЕ РАБОТИХ ТАМ КАТО МУЗИКАНТ В РЕСТОРАНТА И СПЯХМЕ В ТЕЗИ БУНГАЛА!ВЕДНЪЖ ИМАШЕ СИЛНА БУРЯ И ЕДНА ОТ ГОЛЕМИТЕ ТОПОЛИ ПАДНА И РАЗМАЗА 2-3 ОТ БУНГАЛАТА,САМО НА 20 МЕТРА ОТ НАШИТЕ,ДОБРЕ ЧЕ НЕ БЯХА ЗАЕТИ В МОМЕНТА,КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЧЕ МОЖЕШЕ ДА ПАДНЕ И НЯКОЯ ВЪРХУ НАШИТЕ КАКТО СИ СПЯХМЕ,НЕ САМО ЧЕ ЦЕЛИЯ КЪМПИНГ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ,АМИ И ВСИЧКИ ТИЯ СТАРИ ТОПОЛИ НА ПО 50-60 ГОДИНИ ДА СЕ ИЗСЕКАТ И ВСИЧКО ДА СЕ НАПРАВИ НА НОВО,ЗАКОННО РАЗБИРА СЕ!
 • Патриот
  Отговор
  5 00:34  27.09.17
  Бунгала... ала-бала. Там ще се направи поредната бетонна крепост. Българското черноморие няма нужда от природа. На всеки хлаж - хотел, на всяка градинка - мол. Пък после старите автомобили замърсявали въздуха.

Напиши коментар:


Публикувай