1 288 5

Ученик остана без далак след сбиване в час

Инцидентът е станал заради топче

Стефанаки Йоанис

Шестокласник от СУ „Йоан Екзарх Български“ в Шумен е останал без далак след сбиване в час по математика, съобщиха родители, които узнали за случая ден след инцидента. Сбиването станало в понеделник преди обяд в час по математика, съобщи Нова телевизия.

Още същия ден пострадалият Красимир е опериран. Според неофициална информация инцидентът е станал заради топче. Красимир и негов съученик на име Виктор се сдърпали.

В суматохата Красимир напсувал Виктор и тогава от размяна на реплики конфликтът преминал в сбиване. Виктор преметнал Красимир и паднал върху него, като го ударил с лакът в стомаха.

Пострадалото дете е заведено незабавно в медицинския кабинет, обадили са се и на близките му. На място дошла майката на пострадалото момче, която казала, че не иска да се вика спешна помощ, след което натоварила детето и го откарала в болница. Впоследствие станало ясно, че е засегнат далакът на Красимир.

Наложило се е шестокласникът да бъде опериран, а далакът – отстранен.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • един
  Отговор
  1 08:13  27.09.17
  избиват се още докато не са завършили у-ще, ужас направо. Трябва да се върне казармата и военно обучение в училище, а и трябва да има жестоки наказания за побойници в у-ще. Иначе кел файда от демокрацията...
 • Нищо ново
  Отговор
  2 08:48  27.09.17
  Това винаги го е имало в училище поне от 1989/2001 когато аз съм бил ученик. Но казарма трябва да има задължително защото там ти поизглаждат ръбовете от тук от там и е друго след нея. А сега поради липсата и такива като Виктор на по 18/20 години влизат в затвора вместо в казарма
 • Non-existing
  Отговор
  3 09:24  27.09.17
  Хора,ако казармата е такава,както преди - ще е още по-голям зверилник.Знаете ли колко осакатени и мъртви войничета има от тази наша родна армия. Прочетете за зловещата история на редник Цветан Булиев,който е бил зверски пребит от две "стари кучета" цигани, и за капак са му пъхнали в задника маркуча на компресор за въздух. Едва е оцелял. И сега живее с инвалидна пенсия 180 лв някъде. Има и други случаи,но тези,които знаем,са след идването на демокрацията,защото вече има свободна и разследваща журналистика и нещата не могат да бъдат ей-така потулвани както преди. До 1990 г. Има безброй подобни случаи такива.
 • Мила
  Отговор
  4 09:47  27.09.17
  Така е и така ще бъде, защото учителите нямат никакви права. Нали това искат "сегашните родители" на децата никой да не се кара, никой да не ги обижда. Няма дисциплина, няма ред. Преди години, Ние се страхувахме от учителите, сега учителите се страхуват от учениците. Отглеждаме мамини синчета. И аз съм майка на две малки момчета и не ми се мисли каква е тази система, тя не е образователна, тя е лентяйска.
 • гост
  Отговор
  5 10:22  27.09.17
  Какво значи в час по математика. Навремето нямаше начин в час да стане сдърпване, защото учителя щеше да ни изгони или изправи на стената ако говорим или се караме. Как така посредата на часа те се сдърпват, карат, псуват и се сбиват с премятания? Това не се ли обяснява от учителя им по математика. И да, ако трябва ще се рискува мястото на учителя, но той трябва да въдворява ред. Всеки свестен родител ще го подкрепи това.

Напиши коментар:


Публикувай